Co dělat, když si dcera "stěžuje" na tátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37322
18.2.20 20:19
@Amelie30 píše:Hele, oni se ti chlapi mají dobře, ženská nemá nárok vydechnout. :lol:

Jenže to je genetická záležitost. Chlap musel ulovit mamuta, jednorázově se vyšponovat do maximálního výkonu, při kterém mohl i umřít, a ženská jej pak musela zpracovat, kdy nebezpečí a vypětí sil nehrozilo, ale zase musela být trpělivá a vydržet mnohem déle. Vaše úloha se skoro nezměnila, naopak to máte s vynálezy, které vymysleli chlapi, mnohem lehčí, ovšem naše současná úloha je diametrálně odlišná od původního určení.

A navíc to často komplikujete tím, že sice nevím, co chci, ale nepřestanu, pokud to nedostanu a když to nakonec dostanu, tak už to nechci, protože už chci něco jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.2.20 20:20

Hele a zkusila sis z něj dělat srandu? Naprosto záměrně. Prostě když prudí, všechno hrát na legraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
18.2.20 20:22

Podobný zlom u mého táty nastal, když mi bylo asi 12. Zatím jsme k sobě cestu nenašli :nevim:.
Já jsem z toho měla pocit, že si se mnou prostě neměl, co říct, protože jsem se začala chovat, jako holka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.2.20 20:28

Ty jo, to je fakt situace… :zed: Hele a neptala ses bráchy, jestli jde ten pokles testosteronu zjistit odběrem krve? Jakože určitě to zjistit lze…možná to je blbost, ale kdyby mu vzal odběry jakože v rámci třeba preventivní prohlídky, aby jsi věděla, jestli je příčina v tomto? A pak mu jako lékař popřípadě předepsal patřičné léky s tím, že je nutné je užívat z toho a z toho důvodu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
18.2.20 20:30

@jege ale prosím tě. Oba chodíme do práce, finance nosíme cca stejné, on má náročnou práci fyzicky, já psychicky. Bydlet v paneláku, máme vegáč. Ženská uklidí, chlap má na práci nevím co. Bydlíme v baráku. Jo, mame pračku, myčku, sušičku, ale taky kotel automat a na sekání zahradní traktor. Takže na mě si s vymoženostmi pro ženy nepřijdeš, vy ty vymoženosti máte taky. Narážíme až pokud jde o ty děti. Znáš to, děti a rekonstrukce prověří vztah. :lol: jinak jako jo, občas je těžký se ženám zavděčit a dost věcí bychom mohly brát více s nadhledem. Já mám treba problém s tím neustále ustupovat. On pak chlap získá dojem, že nemáme problém a on je to třeba už obr problém :mrgreen: jinak samo, mužský element je ve výchově dětí třeba, o tom ani potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 20:35
@divine woman píše:
Hele a zkusila sis z něj dělat srandu? Naprosto záměrně. Prostě když prudí, všechno hrát na legraci.

On ale neprudí, to nedělá. Jestli tedy chápeme prudí stejně. On přijde domů, řekne ahoj, vykoupe se, nají se, sedne si k telefonu nebo na gauč s telefonem k televizi a je spokojený. Když na něj nebudeme mluvit, tak nebude problém, takhle vydrží do 11 a jde si lehnout. Když to nechám, jakože tedy počkám, tak on je spokojen a jede takhle týden a déle v kuse. Pak přijde něco jako tatí, prosím tě, pojď mi podržet nohy ( slyším jí, jak mu to říká), on zvedne oči od telefonu a řekne NE. A dál by vydržel nemluvit. A u toho se hnusně tváří. Takhle ale nejde žít, když tedy nechci, aby ležel bez slova na gauči týden v kuse, tak je protivný. Málokdy má náladu, že něco sám, usmívá se, povídá nebo vymýšlí něco sám. Občas má náladu, že zapojí do toho, co my dělám a je fajn, ale to už je málokdy. Stačí se ho zeptat, co by si dal zítra k obědu, že jsem nějak bez nápadu, vařím denně, došel nápad, jestli by nevymyslel, co by si dal k jídlu. A je zle, je hnusný, nepříjemný, co ho otravuju, on neví, je mu to jedno. Prostě takovéhle maličkosti.

• Citovat
  • Upravit
4019
18.2.20 20:40
@Anonymní píše:
On ale neprudí, to nedělá. Jestli tedy chápeme prudí stejně. On přijde domů, řekne ahoj, vykoupe se, nají se, sedne si k telefonu nebo na gauč s telefonem k televizi a je spokojený. Když na něj nebudeme mluvit, tak nebude problém, takhle vydrží do 11 a jde si lehnout. Když to nechám, jakože tedy počkám, tak on je spokojen a jede takhle týden a déle v kuse. Pak přijde něco jako tatí, prosím tě, pojď mi podržet nohy ( slyším jí, jak mu to říká), on zvedne oči od telefonu a řekne NE. A dál by vydržel nemluvit. A u toho se hnusně tváří. Takhle ale nejde žít, když tedy nechci, aby ležel bez slova na gauči týden v kuse, tak je protivný. Málokdy má náladu, že něco sám, usmívá se, povídá nebo vymýšlí něco sám. Občas má náladu, že zapojí do toho, co my dělám a je fajn, ale to už je málokdy. Stačí se ho zeptat, co by si dal zítra k obědu, že jsem nějak bez nápadu, vařím denně, došel nápad, jestli by nevymyslel, co by si dal k jídlu. A je zle, je hnusný, nepříjemný, co ho otravuju, on neví, je mu to jedno. Prostě takovéhle maličkosti.

Tohle je ale vážně neřešitelné. Pokud ho nenakopne hrozba rozvodu, tak už ho neprobere nic. Sama musíš vědět, jestli dáš takový život nebo ne. Já bych ho nedala. Ne s dítětem v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.2.20 20:45

Takže prostě odmaká v práci a má pocit, že je splněno. Doma něco dělá, podílí se na péči o děti? A co sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 20:45
@Amelie30 píše:
Tohle je ale vážně neřešitelné. Pokud ho nenakopne hrozba rozvodu, tak už ho neprobere nic. Sama musíš vědět, jestli dáš takový život nebo ne. Já bych ho nedala. Ne s dítětem v rodině.

Já jsem rozvodem ještě nikdy nehrozila, úplně zatím nevím, že bych se rozváděla, a nikdy by se nemělo vyhrožovat něčím, co člověk nesplní. Navíc nevím, jestli by dcera byla šťastnější po rozvodu. Ale máš pravdu, žije se mi v tom opravdu špatně a dceři taky. Jen to neumím vyřešit ( když tedy pominu jako řešení rozvod)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.20 20:47
@divine woman píše:
Takže prostě odmaká v práci a má pocit, že je splněno. Doma něco dělá, podílí se na péči o děti? A co sex?
úplně nepodílí, ono už tak nějak není ani co se o děti podílet. Doma taky jako není úplně co dělat. No v podstatě doma nedělá nic. Sex taky upadá, ne kvalita, ale kvantita. Klidně ho nemá měsíc a nechybí mu, to spíš já lezu po zdi.
  • Citovat
  • Upravit
14089
18.2.20 20:49

No..Osobne mi leze nervy takovyhle pristup otcův, kteri takhle odpalkuji sve dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
18.2.20 20:51
@jege píše:
Právě, jestli do něj neustále nešijete? Ono není nic příjemného, když každou chvilku někdo od chlapa něco chce a nemá chvilku pro sebe. Vím to podle sebe, že někdy dorazím utahaný z práce a ještě mi něco totálně pokazí náladu a manželka hned tohle a tamhle, toto se musí, tamto by bylo vhodné a proč jsem ještě neudělal onento… To bych vraždil a většinou vybuchnu, takže to skončí hádkou. Sice nálada v (_!_), ale zase svatý klid. :zed: :pocitac:Starý recept je nechat chlapa vydechnout, nakrmit, dat mu chvilku na odpočinek a pak s ním hodit řeč, ale ne stylem, udělej, vyřiď, vynes, přines, podrž. A když se to občas proloží sexem (stačí od manželky, dcéra nemusí :mrgreen: ), tak je z chlapa anděl. ;)

Ale tak kdyz otce dcera slusne poprosi o pomoc a on jí takhle odmítne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
18.2.20 20:52
@Anonymní píše:
Já jsem rozvodem ještě nikdy nehrozila, úplně zatím nevím, že bych se rozváděla, a nikdy by se nemělo vyhrožovat něčím, co člověk nesplní. Navíc nevím, jestli by dcera byla šťastnější po rozvodu. Ale máš pravdu, žije se mi v tom opravdu špatně a dceři taky. Jen to neumím vyřešit ( když tedy pominu jako řešení rozvod)

Já vím, ale vidíš, že s nim nehneš. A nic jiného nevymyslíš. Máte jedno dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 21:02
@Amelie30 píše:
Já vím, ale vidíš, že s nim nehneš. A nic jiného nevymyslíš. Máte jedno dítě?

jo jedno, manžel víc nechtěl

• Citovat
  • Upravit
4019
18.2.20 21:05
@Anonymní píše:
jo jedno, manžel víc nechtěl

Ty ano? Nevím, je mi vás líto. Myslím tebe a dcery. Diskuzi dám do oblíbených, opravdu bych ráda věděla, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí