Co dělat při kontrakcích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
31.7.14 21:42

@Meredit téda, velká gratulace! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
31.7.14 21:45

@Meredit ty jo…fakt úžasný. Moc gratuluji :kytka: :srdce: a deníček určitě napiš, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.7.14 21:48
@Meredit píše:
Tak holky, ja jen hlasim že naš syn se narodil za tři hodiny po odeslání příspěvku doma v koupelně :srdce:
Naprosto necekane, budu o tom muset napsat deníček :mrgreen:

8o to je mazec:-D preji hodne zdravi obema :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
31.7.14 21:52

@Meredit no ty bláho to je mazec teda :palec: jsi teda dobrá, gratuluji a přeji hodně zdravíčka vám oběma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
31.7.14 21:59

Tak to je drsne!!! Jeste, ze je stastny konec :-) tento denicek si rada prectu :-) hodne zdravi a gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.8.14 07:24

@Meredit To je masakr :lol:
Gratuluji, hodně zdraví prckovi i Tobě :kytka: a až deníček vyjde napiš to i sem, at to vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.8.14 07:27
@eseta píše:
@DeTer já si jí taky prohlídla, mě to zajímalo, ale nic extra, připadalo mi to jak játra, když je vidím v obchodě :lol:

No ona placenta na konci těhotenství je skutečně nehezká :mrgreen: Ještě že játra nejím :mrgreen: Jen knedlíčky, ty jako jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
2.8.14 10:32

Tak ja jsem se snazila u pocatecnich kontrakci spat, ale neslo to, jelikoz jsem lezela na porodnim a rev rodicich zen me stresoval :lol: priste si sebou vezmu spunty do usi :lol: rano se to jeste porad dalo, tak jsem skakala na mici, ale to me prestalo bavit, tak jsem byla dloouho ve sprse. po klistyru jsem uz byla ale vetsinu casu na zachode :oops: ani nevim, jestli me tak bolely streva nebo kontrakce :mrgreen: kdyz uz se mi zdalo, ze to bez zachodu zvladnu, tak jsem dolezla na lehatko a uz jsem se z tama nehla-neslo to, jen jsem lezela na boku a brecela.po epiduralu jsem se trosku probrala a :mrgreen: :mrgreen: necitila jsem bolest ani kontrakce, jen tlak.
snad to bude tentokrat lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
2.8.14 20:05

Ahoj všem, v úterý jsem tady vyzvídala, jak na kontarkce a děkuju všem, které mi radily vyjet do porodnice :) Poslední můj příspěvek tady je z 11:15, ve 12:15 jsme vyrazili, před jednou hodinou parkovali u porodnice a v 15:00 byl Kuba na světě :) Kontrakce se neuvěřitelně rychle zkrátily, na porodní sál jsem po přípravě šla ve 14:20, prodýchala pár pekelných bolestí a po 10 minutách tlačení bylo vykonáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.8.14 22:20

@jsem.to.ja krasny porod gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
4.8.14 16:26
@jsem.to.ja píše:
Ahoj všem, v úterý jsem tady vyzvídala, jak na kontarkce a děkuju všem, které mi radily vyjet do porodnice :) Poslední můj příspěvek tady je z 11:15, ve 12:15 jsme vyrazili, před jednou hodinou parkovali u porodnice a v 15:00 byl Kuba na světě :) Kontrakce se neuvěřitelně rychle zkrátily, na porodní sál jsem po přípravě šla ve 14:20, prodýchala pár pekelných bolestí a po 10 minutách tlačení bylo vykonáno :)
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
4.8.14 16:29

Holky prosím vás, od jakého týdne jste začali cítit poslíčky? Já jsem 37 tt a cítila jsem je jen 2× a nic hrozného. Na ozvách mi řekli ze mi naměřili kontrakce ale ja je vubec necitim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.8.14 16:36

@Cvrboušek ja je mam uz od 32 tydne tak jednou za tyden teda jestli je to ono ale pokazde stiram smrtelny pot z cela tak to asi ono bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
4.8.14 16:38

@phoma týjo od 32 to je mazec. Tak to hodně síly přeju, prej se to bude pořád stupňovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.8.14 16:47

@Cvrboušek u prvního asi tak týden předem, u druhého si nepamatuju, asi taky tak nějak. A teď u třetího od 35 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí