Co dělat s použitým oblečením pro děti

137
15.5.13 09:13

Co dělat s použitým oblečením pro děti

Ahojky!

Prosím o radu. Po dětech mám hodně použitého oblečení, které je ale velmi dobře zachovalá, některé věci měli jen párkrát a nebo vůbec na sobě a nevím, co s tím. Nechci ho vyhazovat a nechce se mi dávat ani do těch kontejnerů na textil. Chtěla bych ho dát opravdu lidem, kteří to potřebují. Neporadíte mi někdo? Mám to třeba zanést do azylového domu pro matky s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
15.5.13 09:15

Tam bych ho zanesla :palec:.A nebo jestli mas v okoli maminku/ky co to potrebuji.Ja nechavam veci nektery i pro svagrovou a segru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.5.13 09:17

To pekne znackove, nepouzite bych prodala, muzes to nabalit do baliku a dat na aukro do aukce, nebo mimibazar. Zkusila bych nabidnout na FB. Ten azylak taky neni spatny napad, nebo to nabidni nekomu ve svem okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11899
15.5.13 09:31

Nebo to můžeš nabídnout tady: :)

https://www.emimino.cz/…avka-144074/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.5.13 09:32

@Fauna Ahojky já bych měla zájem. Jezdíme hodně na chalupu k rodičům a pár věcí by se nám šiklo. Jak staré máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 10:10

Upřímně bych se na azylák vyprdla - chodili jsme tam na praxi a 99% matek si tam nezaslouží nic :zed: Slušného člověka by tam člověk pohledal :cert:. Takže bych stopro nabídla třeba tady, nebo aukro, mimibazar… Klidně daruj, ale někomu, kdi je slušný a věcí si bude aspoń trocu vážit ;)

• Citovat
  • Upravit
8594
15.5.13 10:23

@Fauna pokud ti nejde o peníze, o prodej, jakože někdo to opravdu nepotřebuje a chce pomáhat, pak bych to rozhodně nedávala do kontejneru, to je(byl to teda) podvod, dávalo se to nějaké firmě, která to stříhala na hadry a za těžký love prodávala jako úklidové hadry!!!
V Azylákách to vezmou, stejně jako v domovech, ale co jsem slyšela a četla i tady, to je prostě taky dost k prdu, maminky si vybírají jak málem ve značkovém krámu, na své děti by nic, co nemá na sobě značku a není to nové nedaly…sice to nechápu, ale budiž. Dala bych to známé. Kamaráce, příbuzné, někomu, kdo to potřebuje. Já jsem takhle dostala 4 bedny věcí na malého…a to, že jsou ty věci nošené a některé i obnošené, to mi žíly netrhá, no a co, není to ostuda, že neutrácím tisíce za next a lindex, nestydím se za to…a moje dítě se může prasit na písku dle potřeby. Najdi si někoho takového, kdo stejně jako já nepohrne věcmi po někom..ocení to nejvíce, pomoc buderozhodně nejúčinější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
15.5.13 10:24

@Fauna Ahoj, to bych spíš odnesla oblečení do dětského domova, ale nevím, jestli to berou, hračky třeba berou jen omyvatelné, plyšové ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8594
15.5.13 10:24
@Anonymní píše:
Upřímně bych se na azylák vyprdla - chodili jsme tam na praxi a 99% matek si tam nezaslouží nic :zed: Slušného člověka by tam člověk pohledal :cert:. Takže bych stopro nabídla třeba tady, nebo aukro, mimibazar… Klidně daruj, ale někomu, kdi je slušný a věcí si bude aspoń trocu vážit ;)

taky si myslím…nevím, jak velké padoušky to jsoum, ale vím, že si toho prostě neváží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.5.13 10:33
@Kalla1412 píše:
taky si myslím…nevím, jak velké padoušky to jsoum, ale vím, že si toho prostě neváží :cert:

No tak si toho nevazi, co ma byt? Jak se asi maji chovat, kdyz dostanou obnosene hadry? Maji poslat darci dekovny dopis? A je jasne, ze si z te haldy obnosenych vyberou to znackove, ne?

Ja davam hadry charite (sve i po decku), oni to rozdaji, dobre kousky prodaji a maji z toho aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.5.13 10:33

Za ty nejmenší velikosti bývají rádi i v porodnicích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 10:34

Je fakt, ze mam znamou, do kapse maji hluboko a v obleceni, bydli na vesnici se nimra jak nevim co.Po male mam hodne krasneho obleceni, ale ty kecy co mela :roll:.Mrzelo me to.Co vim, domovy jsou pase, ale myslela jsem, ze v azylovych domech by to nemuselo byt marny.No kdo vi :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
15.5.13 10:48

Je spousta mamin, na které se chlap vybodnul, jsou třebas mladé, ještě na škole, nebo prostě se dostaly do finanční tísně, živí třeba víc dětí samy. Takovým bych nabídla pomoc, taková mamina bude ráda za cokoliv (aspoň si myslím). Ale jak zjistit, která je na tom fakt špatně a pomoc si zaslouží, to nevím. Třeba tady někdo někoho zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.5.13 10:50

Věcičky bych zkusil nabídnout tady:

https://www.emimino.cz/…uzi/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
15.5.13 10:51

Záleží na tom, jestli to chceš zpeněžit, nebo se toho jen „zbavit“, pokud chceš nějaký oblečení prodat, tak udělej „soupravy“, vyfoť je a dej někam na inzerát na internet, jinak azylák nezní špatně a pokud máš i ty prťavý oblečení, tak si myslim, že na škodu by to nebylo ani v nějakejch kojeneckejch ústavech a ták :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat