Co dělat v šatně bazénu, když miminko ještě nechodí ani nestojí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ludmilaadamkova
25.9.20 19:24

No malá sice drobná je ale měří asi 89 cm myslím si že tedy i ve větším vajíčku by jí couhala hlava. Standartne jsou vajíčka do 85 cm max ale jestli jsou i nějaký spesl tak o tom nevím.

• Upravit
21091
25.9.20 19:33
@malákráličice píše:
@Tamtama Dvoulete dite ve vajicku? To se mi nechce verit.

No nvm, kolik mají, ale malá měla ve dvou letech 83 cm. Nvm, jestli by se vešla. Ale spíš řešíme, že do vajíčka posadíš dítě v bazénu v šatně. Což nutně neznamená, že v něm pak musí sedět i v autě.

• načítám...
17472
25.9.20 21:40
@malákráličice píše:
@Tamtama Dvoulete dite ve vajicku? To se mi nechce verit.

Teď jsem tam dokonce našla zmínku i o tříletých trinactikilovych dvojcatech ve vajíčku, to už se nechce věřit ani mně :lol:

• načítám...
21178
25.9.20 22:33

@Tamtama dcera byla ve vajicku do 15 mesicu. Pak se sice jeste tak tak vesla ale snazila se posadit a vztekala se, kdyz to neslo. Ten pololeh ji hodne vadil.

• načítám...
ludmilaadamkova
26.9.20 07:32

@Tamtama tak do 13 kilo by se malá taky s přehledem vesla ale tam zase hapruje ta délka. Koukala jsem že někteří výrobci píšou jen kila a nepisi cm. Prostě nesmí couhat hlava což si opravdu nejsem u starších dětí jistá.

• Upravit
4
29.9.20 08:47

Ukončení diskuze

Děkuji za spoustu nápadů a rad, další lekci jsme zvládly o něco lépe s podložkou, krupkama a kouskem syra6 :mrgreen:, zkusím vše možné a věřím, že to nějak dotáhneme k dokonalosti :) :palec: Já si o vajíčku a pokračovací sedačce myslím své, proto je mě dítě v pokračovací sedačce. Vajíčko je navíc s ní už tak těžké, že je docela náročné ji v tom tahat. A představa, že tahám malou v rukách, vajíčko zvlášť a k tomu tašku na plavání už mi nepřijde rozumné, co se pohodlnosti týká… Tímto bych ale diskuzi ukončila, protože jsem ji nezalozila proto, aby zde @Tamtama diskutovala o sedačkách a aby se zde holky hadaly :( 8) Ať si založí diskuzi na téma sedaček sama. :roll: :mavam: :mavam:

• načítám...
Hanka1
29.9.20 08:55

@EvičkaG
Nestacilo by proste poprosit instruktorky, aby tam daly ohradku?

• Upravit
21091
29.9.20 10:07

@EvičkaG Ještě se zkus třeba domluvit s nějakou maminkou, že byste se prostřídaly u dětí.

• načítám...
20773
30.9.20 11:28

Dobrý den,

na žádost uživatelky jsem diskuzi uzamkla.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den,
Hani

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček