Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no já si nestěžuju:-) Honzík se mi právě zdá samostatnej až až:-) vydrží si hrát úplně sám klído i třeba 20 minut (teda nikdy jsem to nestopovala, tak nějak odhaduju), právě z toho spíš mám ty obavy, abych se mu věnovala..
Paps píše:
tak já myslím, že všichni děláme to samý
já jsem si právě říkala, jestli si s ním nemám hrát nějak víc, aby se dost rozvíjel..taky si říkám, jestli ho nenudí pořád stejný hračky..tak zkouším dopo jiný odpo jiný..nějak to střídat..pak si totiž někdy večer říkám, jestli prostě nejsem pohodlná, že s emu nevěnuju a ještě má chudák pořád to samý na hraní..
Neboj.....tuhle jsem se musela smát…také jsem měla pocit, že ho ty stejné hračky musí nudit, ale pokaždé když ho dám ráno do denní postýlky, kde má hračky, tak vždycky na tváři vidím ten údiv a překvapení, co je to za nové hračky, které ještě neviděl…
![]()
to je fakt, mě taky manžel říká, že je to blbost, že by ho to nudilo, protože každý den na nich najde něco novýho.. ![]()
paps v nějaký knížce jsme četli, že do určitýho věku, když dítěti tu hračku vezmeš a schováš, tak pro něj prostě přestane existovat. Tudíž pro něj jsou ty hračky každý den nový.,