Co děláte po práci v bytě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Janli
20.8.21 19:19
@Anonymní píše:
Manžel je abstinent, občas se obětuje a jde se mnou na točené pivo. Do kina chodivame, přátele bohužel v okolí nemáme. Tady je problém, že on jde zítra do práce a brzo vstává (nemívá volné víkendy, jen jeden den, jednou za čas oba dny), tak je unavený a nikam se mu nechce a má pocit, že prudím, když ho tahám ven. Ale já nechci prosedět život doma nebo chodit sama ven, je to na hov. o. Samozřejmě, že vím, že tu nic svetoborneho nevymyslím, jen tu vlastně taky zabíjím čas. Tak mě napadlo, proč vlastně jsem šla domů, když jsem mohla zůstat v práci a dodělat si resty. Každý v pátek spěchá domů a já vlastně nemám důvod

Možná bys měla začít makat na tom, aby jsi měla kamarádky a přátele a nebyla závislá jen na chlapovi. Ty sice nechceš prosedět život doma, ale zároveň máš sto důvodů, proč nikam nemůžeš. Není k okolí něco, kam se chceš podívat? Les, rozhledna, rybník, zámek… jestli chceš život žít a ne jen přeživst, tak proto něco dělej!

• Upravit
Anonymní
20.8.21 19:19
@Lily Evans píše:
Odpoledne jsme vyrazili na hřiště s malou (díkybohu za hřiště s kioskem :srdce: ), teď se manžel chystá na kole na další pivo, tentokrát s kámošema, malá kouká na Doru průzkumnici, pak večeře a večerka, já budu koukat na seriál. Nic velkýho. Jako taky bych radši seděla na zápraží horský chaty po celodenním výšlapu, ale není každej den posvícení.

Jasné, když jsou malý děti, točí se to kolem nich. To jsem chodívala na hřiště s knížkou a tak to nějak uteklo.

• Upravit
56077
20.8.21 19:22

Je, vem kolo a jdi. Já často jedu sama, teď nejsou děti doma, tak co. Pozvi kámošky. Jděte cvičit, cokoliv. Mně se nikdy nestane, že se nudim.

• načítám...
Anonymní
20.8.21 19:25
@Janli píše:
Možná bys měla začít makat na tom, aby jsi měla kamarádky a přátele a nebyla závislá jen na chlapovi. Ty sice nechceš prosedět život doma, ale zároveň máš sto důvodů, proč nikam nemůžeš. Není k okolí něco, kam se chceš podívat? Les, rozhledna, rybník, zámek… jestli chceš život žít a ne jen přeživst, tak proto něco dělej!

Přátele v okolí nemám, není to mě rodné město a do práce dojíždím, kamarádky mám v práci a pak různě, ale dál. Jak jsem psala, nejsem samotář, tak i když ven sama chodím, tak mě to netěší. Přírodu tu máme, chodím do lesa.

• Upravit
8302
20.8.21 19:26

Tak jestli zakladatelka bydlí na vesnici, tak se jí ani nedivím.

• načítám...
24802
20.8.21 19:27

Jak nemáš kamarádku!?? tím začni.. já třeba včera spala na bytě ve městě kvůli práci celý týden po-čt a šly jsme s „holkama“ (40-50+) do kina na Večírek s Rodenem, Langmajerem a Vilheimovou (pro naši věkovou skupinku bomba''), pak jsme zašly ještě na Aperol, prostě užívám výhody města a na chalupě zas venku na zahradě výhody samoty ;)
dcery jsou rády na bytě, jsou dost na mobilech, s jednou hodně moc koukáme na filmy (zpětně, z různých platforem, to zas na chalupě nemáme, tam máme jen skylink on-line bez možnosti něco pouštět pozadu atd), chodíme na zmrzku hezky oblíklé.., prochajdy do parku se psem, po obchodech, na bazén… ;)
na chalupě mám ovšem šílené růžové gumové boty a řádím ve skleníku se slámou ve vlasech ;) :lol:
on ten byt není špatný - hlavně v zimě.. nejka je šéfka divadla, tak dcery dělají uvaděčky a zimu máme kulturní tam - snad už konečně bez koviďácké pauzy ;)

• načítám...
4155
20.8.21 19:43

Bydlíme v domě a tyhle večery taky občas máme. Proto mám své koníčky, kamarádky, psy, kolo, brusle, hudbu atd. Umím se zabavit sama. Přece nemusíme pořád dělat něco společně.

• načítám...
6180
20.8.21 19:49
@Anonymní píše:
Jasné, když jsou malý děti, točí se to kolem nich. To jsem chodívala na hřiště s knížkou a tak to nějak uteklo.

Tak než jsem měla dceru, chodívala jsem běhat, do fitka nebo si číst někam do města na zahrádku, když se mi nechtělo být s lidma. Nebo se jen tak projít. Ale jsem ráda sama.

• načítám...
23966
20.8.21 19:53

Takové klidé odpoledne neznám :mrgreen:

Ale tak nějak si představuji, že budu chodit cvičit, ven s kamarádkami. Anebo jen tak s knížkou do parku, na zahrádku…

• načítám...
Janli
20.8.21 19:56
@Zeoli píše:
Tak jestli zakladatelka bydlí na vesnici, tak se jí ani nedivím.

Bydlím na vesnici a nevím, co dřív. To není o místě bydliště, ale o povaze.

• Upravit
1704
20.8.21 20:17

Kolo, brusle, běh, procházka se psem, bazén, courani jen tak, nějaká kulturní akce v okolí?

• načítám...
Anonymní
20.8.21 20:23

Stehovala jsem se za praci asi 400 km, tedy pres celou republiku, kde jsem neznala nikoho. Zacala jsem chodit do prace pesky, potkala kolegu, zacali jsme chodit spolu a jeste s kolegyni, ta me pak pozvala na sportovni akce poradane ve firme, a nakonec jsem nevedela kam driv, tury, lode, fotbal, kola:) clovek musi jit tomu stesticku a seberealizaci trochu naproti:)

• Upravit
15575
20.8.21 20:33

Nechápu proč jsi nejela sama na to kolo :nevim:

• načítám...
43
20.8.21 20:51

My prijdeme domu mezi 17-18, obstarame deti a kdyz usnou, padneme za vlast. ;)

• načítám...
15332
20.8.21 20:54

Po celotýdenním masakru v práci odpocivam, jinak jezdim na chatu v patek. Ale dnes jsrm unavena, tak pojedeme zitra rano. Jen ja a dcerka, syn s manzelem jsou v praci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová