Co děláte po práci v bytě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Svetluska55
21.8.21 09:38

Já pracuji z domova a končím tak až 18.30. Pak jdu vždycky běhat. Vyvencim se, vyčistím si hlavu, poslouchám u toho hudbu. Nejradši chodím sama, v práci mám pořád nějaké meetingy a mluvím a mluvím.. Takže ocením klid.
Teď jsem byla doma sama 3 dny, takže jsem si behani prodloužila ještě do bazénu a sauny, to byla parada:)
Když tu nejsou děti, jdeme případně s manzelem na večeři nebo do kina..
Kdybych končila už třeba v 5(coz můžu udělat, mám ale dost práce), šla bych na kolo nebo delší procházku.. Ideálně s nějakou mezizastavkou (kafe, malé pivo, nanuk..).
Ale ja si vystacím sama:)

• Upravit
399
22.8.21 09:18

Taky bych si to dřív neuměl představit, ale teď už jsem po letech v práci nějakej línej a nejlepší pátek je fakt doma v klídku, pustíme si film, dáme pivečko nebo kolu s rumem, večer jdeme na noční procházku a pak tak mezi 1 a 2 spát a válet v sobotu se celý dopoledne.

Když nejde manžel, nemůžeš vytáhnout aspoň ty děti na procházku?

• načítám...
154
22.8.21 09:20
@Anonymní píše:
Co děláte po práci v bytě? Já přišla z práce, manžel odpočívá u TV, syn byl na brigádě, teď je u PC, dcera byla venku dopoledne, teď je u mobilu. A já se tady dusím, ale zároveň chápu, že manžel chce odpočívat, takže by nešel třeba na kolo, akorát mě to trhá srdce. Venku krásný páteční podvečer a my smrdíme doma. Mít dům se zahradou, zábavu bych si našla, ale takhle se nemůžu zbavit dojmu naprosto promarněného pátečního podvečeru. Dokážete po práci se jen tak válet u TV, když je venku hezky?

A proč jsi někam nevyrazila sama proboha?

• načítám...
Anonymní
22.8.21 10:07
@DSB2021 píše:
A proč jsi někam nevyrazila sama proboha?

Proboha! Tragédie. Vyrazila :roll:

• Upravit
Anonymní
22.8.21 10:09
@Kuba25 píše:
Taky bych si to dřív neuměl představit, ale teď už jsem po letech v práci nějakej línej a nejlepší pátek je fakt doma v klídku, pustíme si film, dáme pivečko nebo kolu s rumem, večer jdeme na noční procházku a pak tak mezi 1 a 2 spát a válet v sobotu se celý dopoledne.Když nejde manžel, nemůžeš vytáhnout aspoň ty děti na procházku?

Syn už je plnoletý, ten už si jede své, dceru tahám ven pravidelně, včera jsme byly až do večera venku.

• Upravit
154
22.8.21 10:10
@Anonymní píše:
Proboha! Tragédie. Vyrazila :roll:

Aspoň tak! Znám tolik zenskejch, co si bez rodiny nedojdou ani na nákup ☹️️ lidi by měli být mnohem samostatnejsi a ne tak závislí na okolí

• načítám...
Alriga
22.8.21 10:19
@Anonymní píše:
Bydlím ve městě (v menším) v bytě. Byt na vesnici by byl ještě o chlup tragičtější :) Ano chybí mi společnost a trochu víc aktivity od manžela. Jinak ven sama chodím, ale občas už mě to nebaví. Jsem tady přistěhovaná (už léta, ale v původním bydlišti jsem měla široké zázemí přátel) a nemám tady ty kamarádky na stejné vlně, jestli chápete, jen pár známých, ale tam se to do přátelství nemohlo posunout, jelikož aktivní jsem byla zase pořád jenom já co do ozývání, zajímání se o druhého apod. Dobrou kamarádku mám v Brně, ale to je 70 km, tak si aspoň často voláme. Pak mám kamarádky v práci - kolegyně, ale dělám cca 25 km od domova, ony tak stejně, ale z druhé strany.
Prostě, když jsem včera přišla domů a viděla všechny napojené na elektroniku, tak to byl prostě pohled k posr. ní a nějak to na mě padlo.

Zkus nějaké cvičení, to bývá i v menších městech. My jsme kdysi bydleli pár let na malém městě, muž byl pořád v práci. Začala jsem v místním spolku hrát ochotnicke divadlo. Našla jsem si tak přátele a s jednou kamarádkou se vídáme i dnes, kdy už bydlime stovky kilometrů od sebe.

• Upravit
Anonymní
22.8.21 10:28
@Alriga píše:
Zkus nějaké cvičení, to bývá i v menších městech. My jsme kdysi bydleli pár let na malém městě, muž byl pořád v práci. Začala jsem v místním spolku hrát ochotnicke divadlo. Našla jsem si tak přátele a s jednou kamarádkou se vídáme i dnes, kdy už bydlime stovky kilometrů od sebe.

To muselo být fajn :palec: Kolem divadla se motají lidé stejně naladěni, zvyšuje se možnost mezi ně zapadnout. Před covidem jsem přemýšlela, že začnu chodit na jazyk a přišel covid a padlo to, vše se zavíralo…vlastně i ta cvičení.

• Upravit
9918
22.8.21 10:40

Muj nazor? jsi netolerantni a otravna. Sama se neumis zabavit a ostatni by jsi dirigovala, co maji a nemaji delat.

• načítám...
ludmilaadamkova
22.8.21 10:41

Máme dům se zahradou a terasu. Tak když je hezky sedneme si večer na terasu a pindame.

• Upravit
Anonymní
22.8.21 10:48
@ludmilaadamkova píše:
Máme dům se zahradou a terasu. Tak když je hezky sedneme si večer na terasu a pindame.

Co děláte po práci v bytě?
Máme dům se zahradou a terasu. Tak když je hezky sedneme si večer na terasu a pindame. :D

• Upravit
Anonymní
22.8.21 10:49
@Jana525 píše:
Muj nazor? jsi netolerantni a otravna. Sama se neumis zabavit a ostatni by jsi dirigovala, co maji a nemaji delat.

Umím se sama zabavit. A sdělíš mi, Janičko, co děláš ty po práci v bytě, ať načerpám inspiraci?

• Upravit
846
22.8.21 10:50

V práci si lidí užiju až až, tak volno trávím převážně doma. U televize, čtu si, cvičím, luštim křížovky. Na procházky teda jdu jen s partnerem, mě to samotnou venku nebaví.

• načítám...
ludmilaadamkova
22.8.21 10:51
@Anonymní píše:
Co děláte po práci v bytě?
Máme dům se zahradou a terasu. Tak když je hezky sedneme si večer na terasu a pindame. :D

Dlouhou dobu jsem žila i v bytě. Jenže to jsem byla bez dětí. Tak jsme často byli venku na kolech a končili jsme terase někde a jezdili domů až za tmy. Neb ojsme si otevřeli láhev vína a sedli si na balkon nebo i do obýváku. Ale pokud bylo pěkné tak jsme moc doma nebyli.
Teď doma buď uklízím hraju si s dítětem s mužem koukáme na film nebo až bude malá kapku větší budeme hrát společenské hry…

Baví nás hlavně Carcassonne

Příspěvek upraven 22.08.21 v 10:52

• Upravit
Anonymní
22.8.21 10:52
@Mahidevran píše:
V práci si lidí užiju až až, tak volno trávím převážně doma. U televize, čtu si, cvičím, luštim křížovky. Na procházky teda jdu jen s partnerem, mě to samotnou venku nebaví.

Samotnou mě to baví občas, vezmu psa do lesa a užiju si ticho. Ale pokud mám na výběr, volím společnou procházku s někým.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová