Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jestli se manželovi nikam nechce, tak jdi sama. Zavolej nějaké kamarádce a hurá do ulic ![]()
Ne, ne, ne…bohudík za ten dům. Nemůžeš vyrazit sama? Projet se na kole, stavit se někde na pivko nebo dvojku vína… udělat si hezkej podvečer sama..
Jdi sama ne? Muž taky odpočívá, tak sem vypadla sama se synem. Nebo si kolikrát zalezu s knížkou a sem ráda za chvíli klidu ![]()
@arinecka píše:
Tak jestli se manželovi nikam nechce, tak jdi sama. Zavolej nějaké kamarádce a hurá do ulic
Nemám tady poblíž žádnou takovou kamarádku bohužel
@Anonymní píše:
Co děláte po práci v bytě? Já přišla z práce, manžel odpočívá u TV, syn byl na brigádě, teď je u PC, dcera byla venku dopoledne, teď je u mobilu. A já se tady dusím, ale zároveň chápu, že manžel chce odpočívat, takže by nešel třeba na kolo, akorát mě to trhá srdce. Venku krásný páteční podvečer a my smrdíme doma. Mít dům se zahradou, zábavu bych si našla, ale takhle se nemůžu zbavit dojmu naprosto promarněného pátečního podvečeru. Dokážete po práci se jen tak válet u TV, když je venku hezky?
Ano
idealne tez u toho pc.
Kdyby se my nechtělo být doma a nikdo by se mnou nechtěl jít ven, šla bych sama na procházku se psem, nebo na brusle.
@Kriss Tina píše:
Jdi sama ne? Muž taky odpočívá, tak sem vypadla sama se synem. Nebo si kolikrát zalezu s knížkou a sem ráda za chvíli klidu
No sama… to můžu, ale já nejsem samotář, takže to moc pro mě není. Ale chodím tak, vezmu psa, ale když člověk nemá cíl, je to na nic.
Ja si obcas dam sluchatka do uší a vyrazim se projít po městě.
…
Cesta je taky cil
vyrazila bych sama. TV nemame a patky jsme byvali na terase s vinkem, na prochazce, v kine, u pratel, s knizkou nebo jsme lezeli jen tak. Ted mame dum a je to podobne.
Když mám čas tak jdu cvičit… Mame malé děti, takže takovou pohodu fakt neznám ale co s volným pátečním večerem bych věděla hned…
Zajít s kámoškou na víno, ušít si něco, jít si zaběhat, jít do fitka, projít se do města a dát si jen tak někde kafe
, na kolo
sakra, já bych nevěděla kam dřív. Chlap at si klidně sedí u televize 😁
Vem kolo a bez sama.
Cil muze byt jakakoliv restaurace v okoli - pivo, kafe, polivka, cokoliv.
@Zvonielka píše:
Cesta je taky cilvyrazila bych sama. TV nemame a patky jsme byvali na terase s vinkem, na prochazce, v kine, u pratel, s knizkou nebo jsme lezeli jen tak. Ted mame dum a je to podobne.
Manžel je abstinent, občas se obětuje a jde se mnou na točené pivo. Do kina chodivame, přátele bohužel v okolí nemáme. Tady je problém, že on jde zítra do práce a brzo vstává (nemívá volné víkendy, jen jeden den, jednou za čas oba dny), tak je unavený a nikam se mu nechce a má pocit, že prudím, když ho tahám ven. Ale já nechci prosedět život doma nebo chodit sama ven, je to na hov. o. Samozřejmě, že vím, že tu nic svetoborneho nevymyslím, jen tu vlastně taky zabíjím čas. Tak mě napadlo, proč vlastně jsem šla domů, když jsem mohla zůstat v práci a dodělat si resty. Každý v pátek spěchá domů a já vlastně nemám důvod
Odpoledne jsme vyrazili na hřiště s malou (díkybohu za hřiště s kioskem
), teď se manžel chystá na kole na další pivo, tentokrát s kámošema, malá kouká na Doru průzkumnici, pak večeře a večerka, já budu koukat na seriál. Nic velkýho. Jako taky bych radši seděla na zápraží horský chaty po celodenním výšlapu, ale není každej den posvícení.
@Lily Evans píše:
Odpoledne jsme vyrazili na hřiště s malou (díkybohu za hřiště s kioskem), teď se manžel chystá na kole na další pivo, tentokrát s kámošema, malá kouká na Doru průzkumnici, pak večeře a večerka, já budu koukat na seriál. Nic velkýho. Jako taky bych radši seděla na zápraží horský chaty po celodenním výšlapu, ale není každej den posvícení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co děláte po práci v bytě? Já přišla z práce, manžel odpočívá u TV, syn byl na brigádě, teď je u PC, dcera byla venku dopoledne, teď je u mobilu. A já se tady dusím, ale zároveň chápu, že manžel chce odpočívat, takže by nešel třeba na kolo, akorát mě to trhá srdce. Venku krásný páteční podvečer a my smrdíme doma. Mít dům se zahradou, zábavu bych si našla, ale takhle se nemůžu zbavit dojmu naprosto promarněného pátečního podvečeru. Dokážete po práci se jen tak válet u TV, když je venku hezky?