Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nedávno jsme měli svíčkovou s knedlíkem, pečené kuře s rýží, dnes smažené žampiony s bramborem a tatarkou a zítra asi těstoviny (nejlíp špagety) s anglickou a restovanými žampiony, zalité smetanovou omáčkou… Nebo poradíte ještě co dalšího děláte vy ze žampionů? Kromě polévky, tu nemusím ![]()
@crazymisha píše:
Nedávno jsme měli svíčkovou s knedlíkem, pečené kuře s rýží, dnes smažené žampiony s bramborem a tatarkou a zítra asi těstoviny (nejlíp špagety) s anglickou a restovanými žampiony, zalité smetanovou omáčkou… Nebo poradíte ještě co dalšího děláte vy ze žampionů? Kromě polévky, tu nemusím
mám ráda toto: http://www.labuznik.cz/…ony-na-vine/ .
@crazymisha zrovna zítra budu dělat frikadelky na houbách
v podstatě jde o karbanátky, ale dušené na žampionecht, kde pak vznikne výpek/omáčka
nejlépe s bramborem
@Gabca85 píše:
@zoe546 Diky, staci az budes mit cas.
omlouvám se že až teď.
recept:
6 vajíček s 10 lžícemi cukru krystalu vyšleháme, zašleháme dvě lžíce kakaa a dvě lžíce oleje. Vmícháme prosátou mouku s kypřícím v poměru - 14 lžic pol. mouky a 1 prdopeč.
Náplň:
dva tvarohy - ne vaničkové (já jsem dala jeden a půl, a i tak mi to připomínalo spíš míšu), 1zakysaná smetana, 1 vanilka, 4 lžíce medu (nejde moc poznat, dala jsem aspoň šest), 3 lžíce cukru moučky, zředit mlékem - konzistence něco mezi tuhým a polotuhým.
Pečeme asi na 170 - 180 st 6-9 minut, na pečícím papíru dva stejnoměrné pláty, po vychladnutí naplníme a šupneme do lednice.
Není to špatné.
@princeznaII píše:
@crazymisha zrovna zítra budu dělat frikadelky na houbách
v podstatě jde o karbanátky, ale dušené na žampionecht, kde pak vznikne výpek/omáčka
nejlépe s bramborem
prosím o recept, moc díky
Dnes rýže a maso na žampionech na šťávě, od večera máme hraběnčin řez
Dnes dušená řepa s bílým jogurtem.
Dřív jsem o řepu ani pohledem nezavadila, ale od té doby, co máme malou je řepa často, neboť je jejím mňam. A já jí taky přišla na chuť. ![]()
V nedeli kureci kremova poleva + lasagne, k veceri domaci housky + camping salat, vcera gulasova polevka + ryzovy nakyp, k veceri pecene palicky a coleslaw salat, dnes hovezi vyvar + rostena s ryzi, k veceri bude pizza a strudl.
My máme dneska plněnou kuřecí kapsu s hranolkama a zeleninou.. ![]()