Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@zoe546 To mě by problém asi nedělalo i když někdy jo, ale pokud bych dělala polévku hlavní jídlo a ještě moučník asi bych se brzo do ničeho nevešla a přítel to samé.
Dneska zeleninova polevka s noky + kureci steak v jogurtu se stouchanymi brambory, sopsky salat. K veceri udelam langose.
@katty89 píše:
Dneska zeleninova polevka s noky + kureci steak v jogurtu se stouchanymi brambory, sopsky salat. K veceri udelam langose.
@luciekal píše:
@zoe546 To mě by problém asi nedělalo i když někdy jo, ale pokud bych dělala polévku hlavní jídlo a ještě moučník asi bych se brzo do ničeho nevešla a přítel to samé.
boze chuderko, jen se najez. Podivej se na svet kolem. V praci to stoji za hov. o,lidem verit nemuzes, politika vyhledove na srac. y,jeste abysme se nenajedli.To by uz byl vrchol.
Zítra zapečené brambory se zeleninou ve smetaně, neděle hovězí vývar a… zatím netuším ![]()
Prší, nuda, den se táhne. Dělám výborný domácí štrůdl, těsto zatím odpočívá.. Oběd jednoduchý - těstoviny s kuřecím masem, večer jednoduché banánové palačinky s ovocem..
Tak dnes k obedu kvetakova polevka a srbske rizoto, jako dezert domaci pribinacek. K veceri bude kureci kremova polevka se syrovou bagetou.
My také dojídáme. Odpoledne jdeme k rodičům, tak jsem upekla Estonský kringel…
Dneska zapečený těstoviny a zítra frankfurtská omáčka s knedlou. Polívku jsem udělala na dva dny zeleninovou s drožďovými knedlíčky
@Karol0 píše:
My také dojídáme. Odpoledne jdeme k rodičům, tak jsem upekla Estonský kringel…
copak to je ten estonsky krigel ![]()