Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vařila restaurace, smažený krevety, kachna s opečenými rýžovými nudlemi ![]()
Včera byly kuřecí řízky s bramborovou kaší, předtím rýžový nákyp se švestkami, dnes budou šunkofleky. ![]()
Kulajda a šunkofleky se sójovýma kostkama. Milujeme je, ale nedělám sóju často.
Vepřové na paprice s domácím houskovým knedlíkem, odpoledne vepřový vývar
V sobotu byla dynova polevka, sekana, rajska, testoviny. V nedeli vyvar s knedlickama, omacka se srdickem a jatry, knedlik a dnes, kvetakova polevka a zapeceny maso s paprikou, cibuli a br.kase.
Zbytky z víkendu - zapečená zelenina s kaší. Dobrý tip na zužitkování zbylé br. kaše. Dušená mrkev, kedluben, brokolice, na másle s muškátovým oříškem, navrch natřít br kaši - zředěnou mlékem a zapéct.
Dneska bylo kuřecí maso na pórku s hranolkami nebo těstovinou, kdo co chtěl, bude i zítra a včera byla krupicová kaše.
@Honska píše:
Zbytky z víkendu - zapečená zelenina s kaší. Dobrý tip na zužitkování zbylé br. kaše. Dušená mrkev, kedluben, brokolice, na másle s muškátovým oříškem, navrch natřít br kaši - zředěnou mlékem a zapéct.
Dnes byla rajská polívka a pečené makrely se šťouchanými bramborami. Makrely se mi moc nepovedly, protože jsem zapomněla dovnitř dát máslo
to je tak, když se vaří při hraní. Štve mě to hlavně proto, že rybu často nemíváme.
Zato na svačině si spravím chuť, upekla jsem mrkvový koláč s pomerančovou polevou a je skvělý!
Dnes kuskus s tuňákem a mozzarellou. K večeři zbytky ze včera-bramborové knedlíky s vajíčkem. Celá rodina se po tom můžem utlouct, takže knedlíků musím vždy vařit dostatek.
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, rajská omáčka, hovězí maso, těstoviny kolínka. K večeři česnekovo- sýrovou pomazánku s chlebem.