Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zitra budou stouchane brambory a kureci „cina“. A k veceri si dam olomoucke smradaky ![]()
Já dnes dělám taky kuřecí stehna, šoupnu je do multifunkčního hrnce, je to z hoho moc dobré a je to hned. K tomu asi krokety nebo opékané brambory.
A na zítra uvařím guláš.
Dnes jsem dělala polévku z hlivy ustricne. Kuskus se zeleninou s lososem.
Já dnes na oběd jen zeleninový salát. K večeři udělám plněné topinky a naložím si kuřecí stroganoff na zítra. V neděli budou knedlíčky z ovesných vloček se špenátem. A aby to nebylo tak moc zdravé, tak upeču krkovičku.
Me dnes manzel uvaril hovezi vyvar a cervene kureci kari s jasminovou ryzi, mnam
Dnes k obědu zapékané plátky krkovice s pikantní smetanovou omáčkou, k tomu zapečené brambory s česnekem.
http://www.albert.cz/…u-a-citronem
teď jsem to dětem dovařil a je to super! rychlé, jednoduché. Sobě jsem do toho ještě přidat oprásklé chorizo…
@modrasek13 Tady je recept:
Ovesné knedlíčky tety Ivy
Ovesné vločky uvaříme s vývarem na hustou kaši a necháme vychladnout. Přidáme posekaný libeček nebo petrželku a dva žloutky. Trochu opepříme. Nakonec vmícháme ze dvou bílků ušlehaný tuhý sníh.
Důkladně spolu všechno zamícháme a na moukou vysypané podložce nebo vále formujeme malé knedlíčky, které v rozehřátém oleji dozlatova opečeme.
Ovesné knedlíčky tety Ivy podáváme se špenátem nebo jinou dušenou zeleninou. Jsou dobré i s rajskou omáčkou nebo jen tak s kečupem a posypané osmahnutou slaninou. Pro vegetariány bez slaniny. 1 lžíce libeček, 200 g ovesné vločky, 2 ks vejce, 300 ml vývar. 1 špetka mletý černý pepř