Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@trckaludmila22 píše:
prosím tě a jak tlusté ty špalíčky? byly takové bez chuti
no jak chceš, tak cca 1.5 cm, aby se ti nerozpadaly, ale to že jsi je měla bez chuti to asi nemá vliv, tak jsi tam měla málo salámu
@střepina píše:
no jak chceš, tak cca 1.5 cm, aby se ti nerozpadaly, ale to že jsi je měla bez chuti to asi nemá vliv, tak jsi tam měla málo salámu
takze sunky radsi vic než míň
@trckaludmila22 já si koupím rozvalene těsto, potřu trochu kečupem (ne moc nebo se ti to pak bude pripalovat) dám sunku nebo třeba moravský bok nebo salám co chceme, sýr posypu pepřem, pizza kořením zabalik a krajim. Šneky už navrh pokapu maličko kečup a pizza koření. Nedávám vejce
Vcera platky z veprove pecene, opeceny brambor, fazolky na česneku a „tatarka“ ze zakysanky.
Jeste jsem pekla mrkvovy pernik.
A vse zbylo i na dnes ![]()
@Tableta Na marinádu potřebuješ 2 lžíce sojovky a chilli omáčky, 1 lžíci sezam. oleje, 1 lžíci rýžového vína, 1 stroužek česneku a 2 lžičky strouhaného zázvoru. Marinuje se 15 min a peče se taky 15 min. Než se dá do trouby, posypeme sezamemem.
U nás pondělní klasika
Budou špagety od soboty nebo losos ze včera ![]()
@trckaludmila22 píše:
takze sunky radsi vic než míň
no určitě, ale měla by ti stačit jedna vrstva, já dávám jen tolik aby byla pokrytá celá plocha, nikdy se mi nestalo aby se nepovedly, vždycky strašně rychle zmizí, mužeš i pro chut posypat sýrem, já dělám vzlást, dávám jen eidam a bohatě posypu nivou, žádný kečup, ale to je mnamka
kámoška se vždycky rozplývala, ségra bejvalýho ta dělala krásný malinký šnečky, já dělám že polovinu toho kupovaného těsta si připravím, uříznu a krájím na špalíčky a pak zdělám tu druhou pulku, nejsou tak malinký ale dobrý jsou ![]()
Včera bylo usmažené naložené kuřecí maso a dneska smažený květák s bramborem, kompot a polévka rychlovka-česnekačka.
Mam tam mlety a nevim, jestli rajskou s koulema, karbose nebo sekanou, ve hre je jeste bolonska ![]()
@Eemii Tak nejjednodušší jednoznačně boloňská
My máme dneska se špagetama ![]()
Dcerka bude mít od včerejška hovězí v mrkvi s bramborem a já květákové placičky s bramborem.