Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LLenule111 Klidně můžeš místo sody PDP a vejce tam nedávám.
Dneska vyzkouším teda s tou sodou poprvé a bez vajec a snad se povede:-)
Děvčata, potřebovala bych poradit jakou udělat polívku
Doma skoro nic nemám, jsem na neschopence, vycházky od 12h…
Ideálně nějakou, kde není moc surovin. Mám vajíčka, mlíko, brambory, mraž. zeleninu (ale do toho se mi moc nechce), rýži, těstoviny,
děkuji
@LLenule111 česnek mám, ta mě právě taky napadla, ale jak jsem těhotná, tak mě česnek celkem nakopává
tak se toho trošku bojím
.
@kiwa píše:
Děvčata, potřebovala bych poradit jakou udělat polívku![]()
Doma skoro nic nemám, jsem na neschopence, vycházky od 12h…
Ideálně nějakou, kde není moc surovin. Mám vajíčka, mlíko, brambory, mraž. zeleninu (ale do toho se mi moc nechce), rýži, těstoviny,děkuji
Kmínová s kapáním, rajská s rýží, bramborová na kyselo
@Anturie kmínová s kapaním se prosím dělá jak?
. Rajskou bych udělala, kdybych měla protlak…z kečupu to dělat nechci ![]()
@kiwa Tak když není jiná zelenina, tak bych tu mraženou propláchla horkou vodou a potom normálně lupla do vody, okořenila, nějakou chvilku povařila, pak zašlehala vajíčko a hotovo. Pokud bych jí chtěla ještě hustější, přidala bych nějakou tu těstovinu.
@MisaHanuska No asi mi nic jinýho nezbyde no
počkám si ještě na kmínovou a jednu z nich udělám.
Děkuji holky ![]()
K obědu těstovinový salát ze včera, večer pizza se šunkou, žampionama a se sýrem a cibulí
@kiwa osmahnout kmín, nejlépe na sádle, aby jako popraskával, přidáš mouku= jíška, světle hnědá, voda, dochutit dle sebe i kostku můžeš přihodit
kapání=vajíčko, mouka, sůl,
anebo jen rozkvedlat vajíčko a za míchání polévky vlít ![]()
@Anturie píše:
@kiwa osmahnout kmín, nejlépe na sádle, aby jako popraskával, přidáš mouku= jíška, světle hnědá, voda, dochutit dle sebe i kostku můžeš přihodit
kapání=vajíčko, mouka, sůl,
anebo jen rozkvedlat vajíčko a za míchání polévky vlít
Ha, už vím, co si udělám k obědu ![]()