Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes u nás porková polévka s ovesnými vločkami a zapečený květák se sýrem a bramborem
U nas veprove maso v testicku, smetanove stouchane brambory, ledovy salat s mrkvi.
U nas kureci vyvar s kuskusem, koprovka s vejcem, knedlikem. A jeste kureci platky s broskvi a syrem, brambor. Strudl a bananocokoladovy tasticky.
Děvčata prosím radu, už jsem zoufalá. Přítel má strašně rád šneky z listového těsta se šunkou, už jsem je zkoušelá dvakrát a pokaždé propadák.
Tak nevím kde dělám chybu. Poradte jak je děláte vy?
Dnes Gulas s testovinou a kralici vyvar s jatrovymi knedlicky. Granko tvarohovy moucnik. A uz jsem se pustila do cukroví, jako prvni linecke.
@trckaludmila22 píše:
Děvčata prosím radu, už jsem zoufalá. Přítel má strašně rád šneky z listového těsta se šunkou, už jsem je zkoušelá dvakrát a pokaždé propadák.Tak nevím kde dělám chybu. Poradte jak je děláte vy?
taky je mám ráda, nejradši se sýrem a nivou, šneky dělám z listového těsta, kupovaného, rozváleného, potřu kečupem a poskládám šunku nebo cikánku, co kdo má rád, zabalím, nakrájím na špalíčky a vyskládám na pečící papír, pak jsem rošlehlala celé vejce a potřela, už jsem zkoušela i bez vejce a možná to bylo lepší, nakonec sypu kořením, stačí grilovacím, nám chutná gyros, peču na 160 nebo 180 stupnu, za 10 minut jsou hotové až zezlátnou
co se ti na nich nepovedlo?
@střepina píše:
taky je mám ráda, nejradši se sýrem a nivou, šneky dělám z listového těsta, kupovaného, rozváleného, potřu kečupem a poskládám šunku nebo cikánku, co kdo má rád, zabalím, nakrájím na špalíčky a vyskládám na pečící papír, pak jsem rošlehlala celé vejce a potřela, už jsem zkoušela i bez vejce a možná to bylo lepší, nakonec sypu kořením, stačí grilovacím, nám chutná gyros, peču na 160 nebo 180 stupnu, za 10 minut jsou hotové až zezlátnouco se ti na nich nepovedlo?
prosím tě a jak tlusté ty špalíčky? byly takové bez chuti
@trckaludmila22 šneky peču taky a skoro stejně, jenom davam to grilovaci koreni uz na tu rozvalenu plochu, nejdriv kecup, pak koreni, pak sunku a pak trba jeste nastrouhany syr… jde to udelat na milion způsobu…
Zapečené brambory byli dnes a zbylo i na zítra + udělám zelňačku ![]()