Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LLenule111 v pekárně je lepší to je jasný, krásně se to těsto zpracuje, jinak knedlík nedělám, dej vědet jak chutnal, já jsem s nim spokojená, když by těsto moc lepilo, přisypu trochu mouky
K obedu bramborak na plechu s varenyma fazolkama a navecer udelam k chlebu sekanou
@střepina Recept si opíšu a vyzkouším, díky za něj
Z tohoto množství je jedna šiška? A jak dlouho se vaří?
@NikysekR Já mívám z půl kila mouky 2 střední šišky a během vaření cca 10minut z každé strany jsou to 2velcí macci.
Zdravím, je to trošku mimo téma, ale nemá prosím někdo receptík na honz. buchty??děkuji moc
Jinak já dnes dělala řízky s kaší a pro sebe vařený plátek masa, mrkev a kaši +zelenina ![]()
@NikysekR píše:
@střepina Recept si opíšu a vyzkouším, díky za nějZ tohoto množství je jedna šiška? A jak dlouho se vaří?
mám 3 malý šišky, vařím ve vodě 12 minut, ani neotáčím, nikdy jsem je neměla syrové, než je hodím do vody, potřu olejem, aby neoslizly, vařím po jednom knedlíku, nemám široký hrnec
@maminka201 píše:
Zdravím, je to trošku mimo téma, ale nemá prosím někdo receptík na honz. buchty??děkuji moc
honzovi buchty myslíš sladké kynuté buchty? bude se plní nebo dělají se šodo, mám recept, mě moc chutná, taky zadělávám v pekárně, těsto je krásně zpracované:250 ml vlažného mléka,150 g rozpuštěného másla,2 žloutky, špetka soli,50g krystalového cukru,1 vanilinový cukr, strouhaná kura z jednoho citronu,500g hladké mouky,1 lžička sušeného nebo slabá polovina kostka droždí
@LLenule111 ještě mě napadlo, neděláš knedlíky z plnotučného mléka? dělám z polotučného, jednou jsem dala dala plnotučný a nechtělo to kynout byly tužší, z polotučného kynou jedna básen ![]()