Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
16.2.16 09:21

Vepřová kýta na česneku s bramborovo mrkvovou kaší a jako dezert jablečný pudink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.2.16 09:21

@JanduleD testoviny s cuketou a rajcat. omackou, zapecene brambory s jakoukoliv zeleninou ( kvetak, brokolice, kapusticky, fazolky), zelenino- bramborova kase a omeleta…, zeleninova rizota, rizoto s houbama a smetanou a parmezanem…, zeleninove karbenatky s kasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
16.2.16 10:08

Zbyly plněné papriky, tak nim udělám štouchaný brambor a rajčatový salát se sýrem, ještě máme hovězí vývar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.2.16 11:40

Gnocchi se spenatem a kurecim :) co budu ale varit ve zbytku tydne! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.2.16 11:55

Celozrne ryzove spagety s rajcatovou omackou a cuketama a parmesanem.
A jehneci steak, varene kapusticky s orest. cesnekem a brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.2.16 12:01

Můj milej má guláš od včera a dělá mi s ním chutě, protože mě v posledních týdnech cibule strašně nadýmá :,( já teda cuketové špagety s rajčatovou omáčkou a parmezánem. K večeři asi nejspíš burrito bowls, aspoň se zbavím zbytků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.2.16 12:26

Zita nejsme doma, takze to bude muset vyresit nejaky chleba, ale dnes si udelam na zitra fazole flageolet v rajcatove omacce, s klobasou chorizo a cuketou. A az se vecer vratime, tak k tomu jen rychle udusim basmati ryzi jako prilohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
16.2.16 13:18

@Callipo90 Ahoj. Mohu poprosit o recept na ten cizrnový salát?¨

U nás dnes slepice na rozmarýnu s jasmínovou rýží, na svačinu mrkvový koláč s citronovou polevou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
16.2.16 13:20

Rizoto kuřecím masem a zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
16.2.16 13:22

Celerovy rizek s brambory a k tomu zavarena cervena repa s krenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.2.16 13:23

@blanula19 U nás je taky rizoto, ale s vepřovým masem :jazyk: polévka mrkvičková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
16.2.16 13:33

@střepina Díky za tip, udělám je v pátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.2.16 13:49

@janpes dlouho jsem ptacky nedelala, asi se do nich pustim jeste ted :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
16.2.16 14:53

V patek byl slany kolac +jsem vecer udelala tu lucinu..jen se po ni zaprasilo! :mrgreen:
Pak jsem zalozila kvasek na chleba, ale chcipnul..nemate nekdo osvedceny recept na kvasek?
V sobotu bylo veprove s bramborem..v nedeli cina u tchyne.
Vcera a dnes zapecene brambory s brokolici a pecenym masem prolite besamelem zasypane syrem a brokolicovo-spenatova polevka.
Zitra asi kure s ryzi. Chystam se jeste udelat humus z fazoli a vcera jsem delala drozdovou pomazanku.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
16.2.16 15:13

@Leňule97 nedělej ho z celozrnne mouky a radši ani z zitne. Do sklenky mouku a vodu, konzistence řidší pasty a zakryj, ale ať to muže dýchat. Další den odeberes z toho co mas lžíci- dvě a zase přidáš lžíci mouky a vodu do patricne konzistence. Tak to postupujes 5-7dni a pak ho můžeš v zavrene sklence skladovat v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí