Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4569
18.2.16 20:34

@tejuho dekuji, vyzkousim :palec: a kukurici mas prosim z konzervy x mrazenou? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
18.2.16 20:36
@střepina píše:
koupila jsem si nutribullet, super investice, nelituju, kuře propíchat vidličkou, aby se citron dostal pod kuži a pokapat citronem, stačí trochu, osolit zakysanou nebo bílý jogurt, přidat grilovací koření, nasekat tam cibuli a česnek, potřít kuře, pak tu misku ve které si měla marinádu vypláchnout a nalít pod kuře, do pekáče se má ještě přidat cibule a nakrájené brambory, brambory osolit a posypala jsem provensálské koření, pekla jsem v zakrytém pekáči, na konci odkryla, je to recept od Babicy a jestli chceš tak mužeš ještě než dáš maso do marinády dát pod kuži plátky másla, kuže je pak křupavější jo a brambory ve slupce ;)

Dekuji :andel: zni to zajimave a rada zkusim :palec: jeste k tomu nutribulletu - mas 600×900? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.2.16 21:36
@Kacievi píše:
Dekuji :andel: zni to zajimave a rada zkusim :palec: jeste k tomu nutribulletu - mas 600×900? 8)

mám jen 600 červený, tu vánoční edici, bohatě to stačí, rozseká to i lněné semínko a to nemám ty čepele na ořechy, k vánoční edici to nedávali, jinak u 600w asi jsou, dnes jsem zkoušela kokosové mléko a luxus :pankac: :pankac: vyzkouším i makové a mandlové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.16 08:15

Celozrnné špagety a bolonská omáčka

• Citovat
  • Upravit
16744
19.2.16 08:26

K snídani smoothie z domácího kokosového mléka s banánem, hruškou, sluneč, a chia semínkem, k obědu jsou ještě játra s rýží, malýmu uvařím hráškovou polévku, k večeři asi topinky, možná zkusím recept podle Sapíka, kdy na topinky udělal míchaná vajíčka a dal nastrouhaný křen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.2.16 09:12

Já mám k obědu knedlíky plněné uzeným, se zelím.. luxus - vařil je muž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
19.2.16 10:37

@střepina dekuji za upresneni :kytka: :palec:
A jak prosim na domaci kokosove mleko? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.2.16 11:07

@Kacievi musíš mít na to výkonný mixér, což tenhle umí, co jsem vyčetla tak nejrychlejší a nejlepší je zalít hrnek sušeného kokosu 2.5 hrnku horké nikoli vařící vody, poměr si uprav podle sebe, já dělala méně na vyzkoušení a nechat zchladnout, aby jsi do mixéru nedávala horkou tekutinu, pak to celé přeleješ do mixéru a pak mixuješ, nakonec drt scedíš přes jemné sítko nebo plátýnko, použila jsem sítko co mám doma a mužeš skladovat v lednici 3 dny, dala jsem jen na chodbu, aby to moc neztuhlo, druhý den se ti nahoře udělá tuková vrstva, protřepala jsem a dobrý nebo prý dát do teplé vody, vrátí se do puvodního stavu, dnes ještě zkusim makové,50g máku namočit přes noc do 500ml vody a ráno v té samé vodě rozmixovat, nejlépe nesladit, je silně zásadité, takže výborné na překyselení a má 12× více vápníku než mléko, takže super pro těhotný a děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.2.16 11:14

U nás dnes koprovka, brambory a vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
19.2.16 12:24

Dnes kvetakovo brokolicove karbanatky pečené v troubě s brkasi. Domácí tatarka.
Bude i na zítra at mam pohodu sobotu. V neděli chystám něco z hovězího masa. Máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.2.16 12:41

Chilli con carne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.2.16 12:42

Mokrý rizoto s mletým masem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
19.2.16 13:41

Dnes chlebová polévka a těstoviny se zavařenou cikánskou omáčkou vlastní výroby (máme nějak moc zavařenin, tak musíme likvidovat zásoby)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.2.16 16:47

Holky, prosím o inspiraci, co z vepřové kotlety :think: vařím každej den a už mi fakt dochází nápady. Kotletu dělám často, ale teď jsem úplně bez nápadu. Řízky ne, ty jsme měli, závitky byly taky. Ideálně něco k rýži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21903
19.2.16 17:15

@NikysekR hodne opaprikovat, nasolit, napeprit, naskladat do pekacku, cibuli na kolecka, dat pect, na konci zalit slehackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí