Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes byl drůbeží kaldoun a krůtí prsa na zelenině s jasmínovou rýží, odpoledne bude pudink. Už jsme ho neměli měsíce ![]()
Včera jsme měli řízečky z vepřové panenky, bramborovou kaši a coleslaw, odpoledne kakaová buchta s tvarohovým krémem a jahodami. Dnes byla hovězí cikánská s basmati rýží ![]()
@krrrenka U nás byl taky pudink ananasovej s mixovanými jahody s mrazáku. Akorá jsem neměla piškoty, tak jsem tam dala sušenky.
Dnes byla pecena vepřová kyta s bram knedlíkem a zelenina opecena na másle.
Upekla jsem rychlovku prosivanou deku - půl pekáče je pryč ![]()
Ghí - přepuštěné máslo, moje premiéra, a vařím dýňovou krémovou polévku, peču kuře s pečeným bramborem
@LLenule111 Já nakonec dělala banánový se zmrazenými malinami a piškoty. Nám tam někdy máma dávala marmeládu, ale to já nedávám. Nijak zvlášť mi to s ní nechutná.
@AndreaS92 Andrejko, ještě jsem cheescake nikdy nedělala, pokud se povedl, prosím o recept
![]()
@Voltiček rozdrtila jsem bebe susenky, smichala s rozehratym maslem a dala, do dortove formy. Pote jsem si dala, do misky tvaroh, pomazankove, smetanu ke slehani a rozehratou cokoladu. Zamichame a dame na susenky do formy. Na zaver rozehrejem smetanu 33% a cokoladu a nalijeme polevu na dort. Hotovoo
neni to klasicky pravy cheesecake to by musel byt z mascarpone a to u nas na vesnici v nedeli opravdu nesezenu
ale nam moc chutnala i tahle verze
Snad se povede a je to srozumitelne napsane
![]()
Dneska znojemská omáčka s rýží a k večeři brokolicová polévka
@NikysekR píše:
My dnes kuřecí vývar a rizoto. Jsem bez nápadu..
je, my měli úplně to samé.
@mirecekblbecek
co furt vymýšlet že
já udělala nakonec ten vývar ještě s knedlíčkama, našla jsem v mrazáku kuřecí játra
.
Vcera vyvar, kure na paprice s knedlikem. K veceri domaci pastika z kurecich jater.
Dnes bude dynova polevka, smazeny kvetak, brambor, okurkovy salat