Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@střepina To je divný, že to hned tak zplesnivělo
škoda jich, my doma langoše taky milujeme ![]()
A co se týče oliv, tak já jím jenom ty velké černé naložené v oleji, jiné mi nechutnají a cokoliv z oliv taky nemám ráda. Takže tuhle vaši omáčku by u nás taky nikdo nejedl ![]()
@mirecekblbecek http://www.mimibazar.cz/recept.php?… jsem to špatně poslala
Tak si tady jdu zase po delší době počíst a snad najdu nějakou inspiraci. Nečekaně mám doma 3 nemocné děti, tak místo dojedení jídla ze včera budu muset vařit. ![]()
@LLenule111 píše:
@NikysekR http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
děkuji moc, dnes jsem udělala české rohlíky, ale tento určitě prubnu, ![]()
@Kacievi píše:
Ja drive olivy taky nemusela a ted si je obcas s chuti dam
Skoda tedy tech langosu, hodis sim recept, kd byly tak mnaaaam![]()
Jestli můžu, hodím ti sem zatím svůj recept. Těsto vydrží i dva dny v lednici a když nechceš langoše, dá se z něj udělat i výborná pizza: 1kg hladké mouky, 2 vejce, 0,4l vlažného mléka, 3 lžičky soli, 1 vrchovatá lžíce krystalu, 1 zakysaná smetana, 50g nebo 2 sáčky droždí… Dělám většinou z poloviční dávky a bohatě nám to stačí, většinou ještě zbyde i na tu pizzu
Příspěvek upraven 24.02.16 v 09:29
@Z.jev píše:
Jestli můžu, hodím ti sem zatím svůj recept. Těsto vydrží i dva dny v lednici a když nechceš langoše, dá se z něj udělat i výborná pizza: 1kg hladké mouky, 2 vejce, 0,4l vážného mléka, 3 lžičky soli, 1 vrchovatá lžíce krystalu, 1 zakysaná smetana, 50g nebo 2 sáčky droždí… Dělám většinou z poloviční dávky a bohatě nám to stačí, většinou ještě zbyde i na tu pizzu
Super, dekuji, tak to vyzkousim
jen jeste dotazek-v cem prip. testo v lednici uchovavas? ![]()
Jinak my dneska kuřecí prsa ala roštěná s rýží nebo těstovinama
@Kacievi píše:
Super, dekuji, tak to vyzkousim![]()
jen jeste dotazek-v cem prip. testo v lednici uchovavas?
Normálně v sáčku nebo potravinářské folii
@Z.jev píše:
Normálně v sáčku nebo potravinářské folii
Super, myslela js si to, diky ![]()