Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na snídani smotthie banán, hruška, mandlové mléko, dýnová a chia semínka, k obědu langoše
Dneska rajská polévka, zapečené vepřové maso ve šlehačce s bramborem, ledový salát. Potom udělám ještě slaný štrůdl, tvarohové šátečky, cibulový koláč a perník na plech.
Dnes drozdova polévka, špenát s vajíčkem a bramborem. A ještě mám zaděláno na chleba, tak půjdu poprekladat těsto.
Dnes kuskus se špenátem, mozzarellou a smetanou, sypaný parmezánem. Večer udělám pořádně silnou česnečku. Manžel má rýmičku.
Dnes poprve jahlovy nakyp s jahodama (bez cukru) a minipizzy
@modrasek13 mě to chytlo až když jsem si pořídila NB a nejsem tak unavená a líná
super je že si mužu namixovat domácí rostlinná mléka, který jsou výživnější a nenadýmají mě, akorát malej mi to moc nechce, je to na něj moc hustý, je zvyklý na obyčejný džusy, ale třeba o toho přijde.
Měla jsem dnes smulu, jakou nepamatuju
našla jsem si recept na skvělý langoše ze zakysaný smetany, hodila jsem těsto do pekárny, langoše byly luxusní, jaký jsem ještě nejedla, docela dost mi jich zbylo tak jsem je vlažný dala na talíř, pak jsem šla k doktoru, tak jsem je přikryla poklopem a za dvě hodiny jsem se vrátila a chtěla jsem si dát a byla na nich plísen
tak jsem k večeři uvařila těstoviny a hodila na ně omáčku, kterou koupil chlap jako hotovku s olivama, fuj ta smrděla, nesnáším olivy, nic moc, já to snědla, posypala hodně sýrem a chlap přišel, řekl že to smrdí a nejedl to
letělo to do koše
@střepina píše:
Měla jsem dnes smulu, jakou nepamatujunašla jsem si recept na skvělý langoše ze zakysaný smetany, hodila jsem těsto do pekárny, langoše byly luxusní, jaký jsem ještě nejedla, docela dost mi jich zbylo tak jsem je vlažný dala na talíř, pak jsem šla k doktoru, tak jsem je přikryla poklopem a za dvě hodiny jsem se vrátila a chtěla jsem si dát a byla na nich plísen
tak jsem k večeři uvařila těstoviny a hodila na ně omáčku, kterou koupil chlap jako hotovku s olivama, fuj ta smrděla, nesnáším olivy, nic moc, já to snědla, posypala hodně sýrem a chlap přišel, řekl že to smrdí a nejedl to
letělo to do koše
Ja drive olivy taky nemusela a ted si je obcas s chuti dam ![]()
Skoda tedy tech langosu, hodis sim recept, kd byly tak mnaaaam
![]()
Nemáte někdo skvělý recept na housky? nechce se mi do obchodu…