Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No já do tvarohu bílek vyšlehám na sníh a pak jej opatrně vmíchám to tvarohu, je to takové lepší, dělám to tak i do jiných koláču s tvarohem. Poradila mi to tak tchýně ![]()
@LLenule111 Aha, tak to neznám
Holt člověk se pořád učí
Každopádně už se těším, až ty koláčky vyzkouším ![]()
@NikysekR píše:
Můžu poprosit o recept na ten dort?Děkuji
[/citace
]http://www.recepty.cz/recept/bozsky-mrkvovy-kolac-19450
Já jsem si pozměnila dle sebe. Místo normal cukru trtinovy a trochu medu, místo oleje prepustene máslo.
Na krem jsem použila mascarpone a zakysanou smetanu a trochu mouckoveho cukru. Citrónovou kůru.
Důležité je, hodně vyslehat vejce.
At se povede, pojud se recept zamlouva
Ahoj znáte někdo? Přítel je po mě chtěl, dělávala mu je jeho babička. Vím že se dělají z kynutého těsta. Ale co dál? Na jaký způsob se dělá mák a namáčí se hned do mléka? děkuji
Edit: na netu je mnoho receptů, každý jiný, já bych ráda zaručený rodinný recept. Ď. ![]()
@střepina píše:
K snídani smoothie z banánu, pomerance, mandarinky a lněného semínka, k obědu kuřecí stehna s citronem v zakysané smetaně s bramborem ve slupce v jednom pekáči a večeři ještě nevim, bud bude studená nebo toasty
Prosim o receptik na ten jeden pekacek ![]()
A jeste dotazek - jaky mas pristroj na smoothie? stale premyslim, zda-li poridit nebo ne
![]()
@tejuho píše:
Tak mymame vyvar s jatrovyma knedlickama(od maminkya zapeceny kure se smetanou, kukurici a bramborem
Muzu poprosit o receptik? Kure i kukurici milujeme
![]()
Jinak k obědu budu dělat miniřízečky z vepřové panenky v cornflakes, k tomu bramborovou kaši a uvařím k tomu ještě jablečný kompot.
@Kacievi píše:
Prosim o receptik na ten jeden pekacekA jeste dotazek - jaky mas pristroj na smoothie? stale premyslim, zda-li poridit nebo ne
![]()
koupila jsem si nutribullet, super investice, nelituju, kuře propíchat vidličkou, aby se citron dostal pod kuži a pokapat citronem, stačí trochu, osolit zakysanou nebo bílý jogurt, přidat grilovací koření, nasekat tam cibuli a česnek, potřít kuře, pak tu misku ve které si měla marinádu vypláchnout a nalít pod kuře, do pekáče se má ještě přidat cibule a nakrájené brambory, brambory osolit a posypala jsem provensálské koření, pekla jsem v zakrytém pekáči, na konci odkryla, je to recept od Babicy a jestli chceš tak mužeš ještě než dáš maso do marinády dát pod kuži plátky másla, kuže je pak křupavější jo a brambory ve slupce ![]()
Kuřecí řízek v sunkovem pikantní testicku, br kaše, drstkova polevka
@Kacievi delam to uplne obycejne. Uvareny brambory smicham v zapekaci misce s orestovanym kuretem (prsama) a kukurici a zaleju slehackou.Sul,pepr a zapecu.
Dnes k snídani jáhlová kaše s ovocem, k obědu splácám nějakej salát z quinoy a co tu najdu, mám tu pečenou řepu
a k večeři asi krémová brokolicová, a můj milej si k tomu dá zbytky cottage pie od včera