Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
17.2.16 14:50

No já do tvarohu bílek vyšlehám na sníh a pak jej opatrně vmíchám to tvarohu, je to takové lepší, dělám to tak i do jiných koláču s tvarohem. Poradila mi to tak tchýně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
17.2.16 14:53

@LLenule111 Aha, tak to neznám :) Holt člověk se pořád učí ;) Každopádně už se těším, až ty koláčky vyzkouším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
17.2.16 15:09

@NikysekR Tak ať se povedou a chutnají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
17.2.16 15:32
@NikysekR píše:
Můžu poprosit o recept na ten dort? :) Děkuji :) [/citace
]http://www.recepty.cz/recept/bozsky-mrkvovy-kolac-19450
Já jsem si pozměnila dle sebe. Místo normal cukru trtinovy a trochu medu, místo oleje prepustene máslo.
Na krem jsem použila mascarpone a zakysanou smetanu a trochu mouckoveho cukru. Citrónovou kůru.
Důležité je, hodně vyslehat vejce.
At se povede, pojud se recept zamlouva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
17.2.16 21:49

Pupáky, bobal'ky, opekance

Ahoj znáte někdo? Přítel je po mě chtěl, dělávala mu je jeho babička. Vím že se dělají z kynutého těsta. Ale co dál? Na jaký způsob se dělá mák a namáčí se hned do mléka? děkuji
Edit: na netu je mnoho receptů, každý jiný, já bych ráda zaručený rodinný recept. Ď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
18.2.16 07:10
@střepina píše:
K snídani smoothie z banánu, pomerance, mandarinky a lněného semínka, k obědu kuřecí stehna s citronem v zakysané smetaně s bramborem ve slupce v jednom pekáči a večeři ještě nevim, bud bude studená nebo toasty

Prosim o receptik na ten jeden pekacek 8)

A jeste dotazek - jaky mas pristroj na smoothie? stale premyslim, zda-li poridit nebo ne :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
18.2.16 07:14
@tejuho píše:
Tak mymame vyvar s jatrovyma knedlickama(od maminky :)) a zapeceny kure se smetanou, kukurici a bramborem

Muzu poprosit o receptik? Kure i kukurici milujeme :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.2.16 07:14

@Erkata Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
18.2.16 07:16

Jinak k obědu budu dělat miniřízečky z vepřové panenky v cornflakes, k tomu bramborovou kaši a uvařím k tomu ještě jablečný kompot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.2.16 07:31

Štrůdl na slano

• Citovat
  • Upravit
16744
18.2.16 07:49
@Kacievi píše:
Prosim o receptik na ten jeden pekacek 8)A jeste dotazek - jaky mas pristroj na smoothie? stale premyslim, zda-li poridit nebo ne :think: :oops:

koupila jsem si nutribullet, super investice, nelituju, kuře propíchat vidličkou, aby se citron dostal pod kuži a pokapat citronem, stačí trochu, osolit zakysanou nebo bílý jogurt, přidat grilovací koření, nasekat tam cibuli a česnek, potřít kuře, pak tu misku ve které si měla marinádu vypláchnout a nalít pod kuře, do pekáče se má ještě přidat cibule a nakrájené brambory, brambory osolit a posypala jsem provensálské koření, pekla jsem v zakrytém pekáči, na konci odkryla, je to recept od Babicy a jestli chceš tak mužeš ještě než dáš maso do marinády dát pod kuži plátky másla, kuže je pak křupavější jo a brambory ve slupce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
18.2.16 09:26

Kuřecí řízek v sunkovem pikantní testicku, br kaše, drstkova polevka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.2.16 10:35

Kuřecí na kari, hranolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
18.2.16 12:41

@Kacievi delam to uplne obycejne. Uvareny brambory smicham v zapekaci misce s orestovanym kuretem (prsama) a kukurici a zaleju slehackou.Sul,pepr a zapecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.2.16 13:44

Dnes k snídani jáhlová kaše s ovocem, k obědu splácám nějakej salát z quinoy a co tu najdu, mám tu pečenou řepu :jazyk: a k večeři asi krémová brokolicová, a můj milej si k tomu dá zbytky cottage pie od včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí