Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Callipo90 Tchánovci tak dělají - cibulku, pak dvě kostky droždí, nechají rozpustit pak vajíčka, osolit a je to prej bašta ![]()
Nemá prosím někdo osvědčený recept, prosím? Nacházím jen recepty na tuto roládu v Dukanově dietě. Předem díky
@IrenaKřížová píše:
@Callipo90 Tchánovci tak dělají - cibulku, pak dvě kostky droždí, nechají rozpustit pak vajíčka, osolit a je to prej bašta
no cement
ale fakt vyzkouším, nechci nic hanit, jen si to neumím představit.
@Callipo90 Ano, z té kostky, ovšem když ti nebude vonět klasické droždí, tak ti asi nebude chutnat ani pomazánka. Já si klidně odloupnu kus droždí a zbaštím. ![]()
Ve školce jsem kvasnicovou pomazánku nesnášela, strašně mi smrděla.. ale teď, když dělám kynuté těsto, si vždycky musím udělat i pomazánku
dávám si půl kostky kvasnic na 3 vejce, většinou to sním s čerstvým chlebem na posezení ![]()
Chilli con Carne pro nás velký a pro děti nějaký masíčko a brambor, nebo „brkaši“ to je hezkej název, to jsem ještě neslyšela
![]()
Já dnes uvařím gulášovou polívku a udělám těstovinovej salát s masem a zeleninou. Malej dojí rajskou ze včera. Teď jdu udělat tousty ke snídani.
My dnes asi cesnecku a bananove livance. K veceri brokolicovy salat.
A dostala jsem hroznou chut na tu drozdovou pomazanku.Tak jdu koupit kvasnice.Jen ja tam pridavam jeste trochu strouhanky oprazene a naredim mlekem.Mnam ![]()
Já udělám asi francouzské brambory a k tomu ledový salát s česnekovým dipem ![]()
@tejuho Tu jsem ještě nikdy nedělala. Ale už dlouho mám chuť to vyzkoušet ![]()
@Marfusa2 taky o tom přemýšlím.. dala bych si drožďovou polévku ![]()