Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnesk brokolicova polevka, veprove dusene na jalovci a cibuli s basmati ruzi a bramborak na plech
Tak já nakonec udělala ještě česnečku, pak byl ten smažený sýr, brambory opečené na pánvi a zelný salát. To jsme se nacpali ![]()
My dnes obědvali brokolicovou polévku a mleté maso dušené v lehce pikantní rajčatovo-paprikové omáčce, jako příloha pohanka. Odpoledne budu péct jablečný koláč.
@Kacievi langoše:1 kelímek zakysané smetany,150ml polotučného mléka, pul kostky droždí, špetka soli 200g hladké mouky, bylo to dost řídké, takže jsem přisypávala, spíš cca 250g a dala jsem pul lžičky cukru, potírala jsem utřeným česnekem se solí, kečupem, strouhaným eidamem, byly výborný ![]()
Včera večer jsem udělala hovězí vývar, takže dnes vařená hovězí kliška, koprová omáčka, domácí houskový knedlík, chlap má dnes narozeniny, má rád marokánky, takže jsem je upekla a máčela v hořké čokoládě a já k večeři čokoládový pudink z makového mléka ![]()
My dnes zbytek dynove polevky a svickova. K veceri bude zeleninovy salat s tunakem a zavin s kysanym zelim.
@blanula19 Já takto nenápadně pašuji zeleninu do různých jídel…
@střepina píše:
@Kacievi langoše:1 kelímek zakysané smetany,150ml polotučného mléka, pul kostky droždí, špetka soli 200g hladké mouky, bylo to dost řídké, takže jsem přisypávala, spíš cca 250g a dala jsem pul lžičky cukru, potírala jsem utřeným česnekem se solí, kečupem, strouhaným eidamem, byly výborný
Diky
uplne semi sbihaji sliny
![]()