Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@střepina píše:
tak to je super recept, píšu si, stačí nastrouhat eidam? asi taky koupím brokolici a polévku uvařím, kdyby někdo chtěl rýpat, mám domácí vývar v mrazáku![]()
ne, sranda, to určitě brzy vyzkouším
Já myslela, že si vzala 2kg kostek a zalila si je vodou ![]()
@Callipo90 píše:
Já myslela, že si vzala 2kg kostek a zalila si je vodou
@střepina píše:![]()
![]()
budeš se divit, ale nikdy jsem víc jak jednu nedala, i když tam píšou jednu na pul litru, ale ty knedlíčky mužou být dobré, mám ráda sýr, co nedřív vyzkouším, od toho tady ta diskuse je, aby jsme si předávali recepty
Jen aby jen aby, masoxová královno
dělám si srandu
vypadají hodně dobře, taky je zkusím ![]()
@střepina @Callipo90 Ano stačí eidam. Určitě to holky zkuste, fakt dodají polévce šmrnc.
U nás hovězí karbanátky s bramborem a jogurtovo-česnekový dip..a někteří mají buřt guláš ![]()
@Marfusa2 píše:
@střepina @Callipo90 Ano stačí eidam. Určitě to holky zkuste, fakt dodají polévce šmrnc.
vyzkouším, pak jsem napíšu jak chutnalo, určitě budou dobré i do vývaru místo nudlí nebo játrových knedlíčku, jdu dnes koupit zásoby sýru ![]()
@střepina píše:
vyzkouším, pak jsem napíšu jak chutnalo, určitě budou dobré i do vývaru místo nudlí nebo játrových knedlíčku, jdu dnes koupit zásoby sýru
Teď jste mě inspirovaly, zkusím je dát do toho vývaru (do kterého mimochodem přidám i kostku) ![]()
Já dostala od dcery za úkol uvařit tuto polévku: kuřecí na mexický způsob
Tak jdu do toho, nevypadá špatně ![]()
http://www.zdravapotravina.cz/…xicky-zpusob
@Callipo90 orestuju cibulku, kdyz zacina lehce zlatnout, pridam kus nadrobno nakrajeneho zazvoru(cca 4 cm) a asi tri strouzky nasekaneho cesneku, necham par vterin rozvonet, pridam kurkumu, rimsky kmin-ten je dulezity, trochu skorice a mleteho badyanu, cizrnu-bud v plechovce nebo doma uvarenou a plechovku nasekanych rajcat. Plechovka rajcat na plechovku cizrny. Necham chvilku dustit, aby se vyparila prebytecna stava. Osolim, dochutim stavou z pul limety nebo citronu a lehce prisladim, nekdy pridam chilli papricku.Jo jeste by tam mel byt cersvy koriandr, ale ten ja nikdy nemam ![]()
K tomu je super pilaf - na cibulku hodit celou skorici a badyan, nechat rozvonet, prisypat basmati, osolit, zalit vodou na prst a cca 15 min dusit.
Ja to jim i samotne, bez prilohy.Kdo ma rad orientalni kuchyni, je to fakt moc dobry.
Dnes jsem poprve delala kureci prsa na citronu s testovinama, bylo to dobre, i malej to bastil ![]()
Zitra bude sumec s brambory a v nedeli udelam vrabcaka s bramborovym knedlikem a spenatem ![]()
@střepina píše:
@Callipo90 přesně,muj názornejlepší je domácí vývar, ted si už zamarazuju a pak vytáhnu, třeba do omáček, ale taky jsem dala kostku a nebudu kvuli tomu dávat anonym
Máte v hlavě místo mozku, v hlavě kostku
![]()
@Anonymní píše:
Máte v hlavě místo mozku, v hlavě kostku![]()
![]()
No to je srandy kopec ![]()