Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
26.2.16 14:46
@Anonymní píše:
Máte v hlavě místo mozku, v hlavě kostku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

víš o tom, že když požádáme adminy, tak tě odtajní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
26.2.16 14:54

Dneska něco jednoduššího. Těstoviny s tuňákem a rajčaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 15:53
@Conulka píše:
víš o tom, že když požádáme adminy, tak tě odtajní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já doufám že už to někdo udělal a jestli ne, tak se toho klidně chopím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 15:55

@Callipo90 chop, chop, já nemůžu vařím polívku z kostky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.16 16:16
@Callipo90 píše:
Já doufám že už to někdo udělal a jestli ne, tak se toho klidně chopím :lol:

klidně to udělej, já na ní kašlu, je na ránu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.16 16:23

Tak v penny neměli brokolici, takže polévka o víkendu nebude, ale koupila jsem sýr švýcarského typu, čím tučnější, tím lepší, takže na knedlíčky dojde, nebo mám hodit do vody kostku a polívka je na světě? :P :P dala jsem si dnes jako hotovku mexickou polévku, jedla jsem to poprvé, holky, to byla dobrota, jako kdybych jedla tekuté azu, byla pálivější, ale vynikající a pak jsem měla vepřové bylinkové závitky s krémovými brambory s porkem, byly moc dobré, tak je zkusím udělat zítra, myslím ty brambory a k tomu holandský řízek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 21:00
@frgulka píše:
Máte v hlavě místo mozku, v hlavě kostku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a je to odtajněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 21:27
@Conulka píše:
a je to odtajněný

Mě je to uplně fuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,dávat dětem masox s glutamanem je prostě hnus největší a ještě se tím chlubit jak jsem skvělá kuchařka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.2.16 21:32
@střepina píše:
nebo mám hodit do vody kostku a polívka je na světě? :P :P

No to rozhodně, ty snad děláš polívku nějak jinak? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 21:46

@frgulka tak když je ti to fuk, tak proč to bylo původně anonymní :mrgreen:

vyvádíš jak kdyby holky dávaly dětem bůhvíco, krom toho se dělají kostky i bez glutamátu, jak víš, který kdo používá…

kolik jsme glutamátu snědli my když jsme byli malí…kolik pytlíkových polívek naše mámy navařily ve všední dny, kdy neměly čas na nic jinýho, kolik zeleniny posypané DDT nebo jiným sajrajtem jsme snědli než se přišlo na to, že je to jedovatý a že jen umýt nestačí a hafo dalších věcí…

děláš z komára velblouda, ale budiž když si moralizování nemůžeš odpustit, ale buď aspoň charakter a neschovávej se za anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 22:12
@Conulka píše:
@frgulka tak když je ti to fuk, tak proč to bylo původně anonymní :mrgreen:

vyvádíš jak kdyby holky dávaly dětem bůhvíco, krom toho se dělají kostky i bez glutamátu, jak víš, který kdo používá…

kolik jsme glutamátu snědli my když jsme byli malí…kolik pytlíkových polívek naše mámy navařily ve všední dny, kdy neměly čas na nic jinýho, kolik zeleniny posypané DDT nebo jiným sajrajtem jsme snědli než se přišlo na to, že je to jedovatý a že jen umýt nestačí a hafo dalších věcí…

děláš z komára velblouda, ale budiž když si moralizování nemůžeš odpustit, ale buď aspoň charakter a neschovávej se za anonym

Nevím kolik si snědla ty, ale polívky z pytlíku jsem doma nikdy nejedla, toto je fakt blbý argument :roll:,navíc já jsem nevyváděla jen jsem se podivila, že někdo dává glutaman dětem, hysterie a „vyvádění“se strhla potom, co jsem si to dovolila napsat a že to bylo anonymně no a co? to je každého věc, trapnější je „odtajňování“,jako kdybych tady řekla nevím :roll: na to můžu říct jen, že moralizuješ sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 22:33

@frgulka no hlavně, že si ten anonym umíš zdůvodnit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 22:38
@Conulka píše:
@frgulka no hlavně, že si ten anonym umíš zdůvodnit :mrgreen: :mrgreen:

Tak co tě tak žere, že jsem napsala anonym, nebo, že dáváš dětem „kostku?“ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 22:45

@frgulka ten anonym, protože já malé kostku nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 22:49
@Conulka píše:
@frgulka ten anonym, protože já malé kostku nedávám

No vidíš, tak proč se ozýváš, když kostku nedáváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí