Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
26.2.16 22:53

@frgulka protože mi vadí anonymní poučování ostatních maminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 22:58

No jo, tak promiň, já už prudit nebudu musím už končit, nebo se fakt udusím smíchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.2.16 23:04

@frgulka tak čau a zase někdy příště anonyme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.2.16 23:11
@Conulka píše:
@frgulka tak čau a zase někdy příště anonyme :mrgreen:

Amen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.2.16 06:33
@střepina píše:
dančí gulášek, to musí být lahoda, připravuješ nějak speciálně? já bych si ho dala s mým oblíbeným houskovým knedlíkem

Dekam klasicky jako gulas, ale masicko je proste chutove jinde :palec: s knedlikem nakonec gulasek byl neb js mela doma jen testovinny penne a to by mi u ostatnich neproslo 8) s penne pry jedine testovinovy salatek :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.2.16 06:44
@Callipo90 píše:
Gnochi dělám o víkendu :palec: mňamka :palec: jen je udělám s vepřovou panenkou a hrubozrnou hořčicí :)

Hmmm, ti vypada mnamozne (gnochi mam-tedy kupovanyyy :roll: :mrgreen: ) a moooc by mne zajimal Tvuj receptik na tu omajdu - sosik z hrubozrnne horcice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.2.16 06:59

Syrove knedle urco taky rada vyzkousim, kostky pri vareni se jako cert krize nebojim a do brokolicove polevky cesnek vubec nedavam (z koreni pouze sul, drceny kmin a muskatovy orisek), nemixuju - jen pokrajim a povarim (kousky nam neva) a smetanu taky neprilivam-holt variant je mraky a to je na vareni prave supr-cupr :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.2.16 07:01

U nas dnes cesnekova polevka, bramborove spizy se zampiony, slaninkou a zeleninou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.2.16 08:03

My dnes to pečené maso, knedlík a zelí. Polívku ještě nevím jakou. Ale bude bez kostky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.2.16 09:24
@Conulka píše:
@frgulka tak když je ti to fuk, tak proč to bylo původně anonymní :mrgreen:

vyvádíš jak kdyby holky dávaly dětem bůhvíco, krom toho se dělají kostky i bez glutamátu, jak víš, který kdo používá…

kolik jsme glutamátu snědli my když jsme byli malí…kolik pytlíkových polívek naše mámy navařily ve všední dny, kdy neměly čas na nic jinýho, kolik zeleniny posypané DDT nebo jiným sajrajtem jsme snědli než se přišlo na to, že je to jedovatý a že jen umýt nestačí a hafo dalších věcí…

děláš z komára velblouda, ale budiž když si moralizování nemůžeš odpustit, ale buď aspoň charakter a neschovávej se za anonym

hezky jsi to napsala, vzala jsi mi to z pusy, to mi připomnělo že mi moje máma říkala že bráchovi, kterému je bude 40 let, dávala od malička polévku z kostky, nevím jaké byly kostky tenkrát a dnes, ale to už je jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.2.16 09:27

K snídani pro vělký uspěch smoothie z jahod v domácím kokosovém mléce s lněným a chia semínkem, k obědu holandské řízky a zkusím ty krémové brambory s porkem a pažitkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
27.2.16 09:56
@frgulka píše:
Amen…

Běž prudit do jiné diskuze a přečti si pravidla ty hrdinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
27.2.16 10:13
@Kacievi píše:
Hmmm, ti vypada mnamozne (gnochi mam-tedy kupovanyyy :roll: :mrgreen: ) a moooc by mne zajimal Tvuj receptik na tu omajdu - sosik z hrubozrnne horcice 8)

Je to hrozně jednoduchý, rychlý a výborný :) hořčice nadělá největší parády. Jinak takovej tip, hrubozrnnou hořčici kupuju v Lidlu za 20kč a je výborná, do nedávna jsem kupovala v Albertu za 70kč nebo kolik a zbytečně :) Na oleji opeču cibulku, česnek a přidám maso, klasicky osolím a opepřím. Dám do zapékací misky. Noky uvařit podle návodu a nebo já je opékám. Konkrétně tady je teda vařím, protože se budou ještě zapékat, takže mazlavé jsou minimálně. Přidám k masu do zapékací misky. 2-3 lžíce hrubozrnné hořčice smíchám se smetanou, zase podle množství, tak 1-2 smetany. Přidám do toho tymián, estragon, nebo co mám doma za bylinku. Ještě osolím a opepřím, promíchám a naleju do zapékací misky, promíchám s gnochi a s masem. Nastrouhám na to čedar a dám do trouby zapéct tak na 15-20 minut a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
27.2.16 10:22

Dneska k obědu udělám tu česnečku se sýrovými nočky, domácí sekanou s bramborovou kaší a k večeři těstovinový salát. Zítra k obědu guláš a domácí knedlíky a večer už jen nějaká dietka. :-) děkuju za inspiraci holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
27.2.16 11:03
@Banshee1234 píše:
Dneska k obědu udělám tu česnečku se sýrovými nočky, domácí sekanou s bramborovou kaší a k večeři těstovinový salát. Zítra k obědu guláš a domácí knedlíky a večer už jen nějaká dietka. :-) děkuju za inspiraci holky :palec:

Mmmmm těstovinový salát, ten jsem taky dlouho nedělala :) zítra nás taky čeká domácí sekaná a bramborová kaše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí