Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Proč by ti to lékař říkal?!to je tvoje věc, co dáváš děckám k jídlu! doktoři se nestarají o takové věcia jestli ti stačí argument, že ostatní matky jsou taky nezodpovědné, co dávají dětem jíst, tak už se fakt nedivím, že jsou děti pořád tak nemocné, krm si dítě čím chceš, když ti nevadí, že mu to degeneruje mozek…
jestli semnou chceš diskutovat, tak si odkryj anonym
tady už se za anonym schovávají i ženský v diskusi o vaření
![]()
@střepina píše:
jestli semnou chceš diskutovat, tak si odkryj anonym![]()
tady už se za anonym schovávají i ženský v diskusi o vaření
![]()
Co se tu děje?
Je to diskuze o vaření ježiš
… klid holky ![]()
@Banshee1234 Já budu o víkendu dělat vepřoknedlozelo
, to bude zítra a v neděli mám v plánu kuřecí řízky a bramborový salát ![]()
@Callipo90 píše:
Co se tu děje?Je to diskuze o vaření ježiš
… klid holky
přesně
já jsem o rady tady nikoho nežádala, at si jde paní kázat jinam
![]()
@NikysekR píše:
@Banshee1234 Já budu o víkendu dělat vepřoknedlozelo, to bude zítra a v neděli mám v plánu kuřecí řízky a bramborový salát
Mnam, mužu přijít?
![]()
@střepina píše:
přesnějá jsem o rady tady nikoho nežádala, at si jde paní kázat jinam
![]()
Ať si každý jí co chce
… taky nejsem superžena, dávám též někdy kostku, když je čas, tak vývar. Ať mi každej pjdel políbí ![]()
@Princess-ka píše:
Milá anonymní, ty se stydíš za svůj nazor ohledně kostek? Není na tom NIC citlivého
No…spíš zas někdo přišel prudit, do klidne diskuze![]()
…U nas dneska k obědu gnocchi se sýrovou omačkou a kuřecím masem. K večeři pizza.
Gnochi dělám o víkendu
mňamka
jen je udělám s vepřovou panenkou a hrubozrnou hořčicí ![]()
@Callipo90 přesně,muj názor
nejlepší je domácí vývar, ted si už zamarazuju a pak vytáhnu, třeba do omáček, ale taky jsem dala kostku a nebudu kvuli tomu dávat anonym ![]()
A my dnes zapečené kapustičky se slaninou, obvykle k tomu máme jako přílohu brambory ale mám zbytek špaget tak je nakrájím a zapeču s kapustičkami…je to mňamka!
@střepina píše:
@Callipo90 přesně,muj názornejlepší je domácí vývar, ted si už zamarazuju a pak vytáhnu, třeba do omáček, ale taky jsem dala kostku a nebudu kvuli tomu dávat anonym
Ty hříšnice
![]()
@Princess-ka píše:
Milá anonymní, ty se stydíš za svůj nazor ohledně kostek? Není na tom NIC citlivého
No…spíš zas někdo přišel prudit, do klidne diskuze![]()
…U nas dneska k obědu gnocchi se sýrovou omačkou a kuřecím masem. K večeři pizza.
tak gnocchi bych si dala se sýrovou omáčkou, to je lahoda, děláte někdo domácí? nebo kupujete, mě by to syn nejedl, ale v hospodě si dám a je to lahudka
@střepina píše:
tak gnocchi bych si dala se sýrovou omáčkou, to je lahoda, děláte někdo domácí? nebo kupujete, mě by to syn nejedl, ale v hospodě si dám a je to lahudka
Dělám domácí
na sýrovou omáčku se dle mého nejvíce hodí blaťácké zlato, krásně se rozpustí a případně gorgonzola, ta tomu dodá ten sýrovej šmrnc. Ementál, goudu nebo tak jsem zavrhla, zkoušela jsem jednou a udělal se mi z toho chuchval uprostřed smetany ![]()
@NikysekR taky bych to viděla na něco s knedlíčkem, nějakou omáčku.. ![]()
@střepina tady je to jak v prostřenu..,,aha v polévce je kostka, hm tak to jíst nebudu.."
Aspoň, že to dětem vynahradíš tím ovocem matko ![]()
Proč by ti to lékař říkal?!to je tvoje věc, co dáváš děckám k jídlu! doktoři se nestarají o takové věci
a jestli ti stačí argument, že ostatní matky jsou taky nezodpovědné, co dávají dětem jíst, tak už se fakt nedivím, že jsou děti pořád tak nemocné, krm si dítě čím chceš, když ti nevadí, že mu to degeneruje mozek…