Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.16 08:41
@střepina píše:
proč anonym? 8o 8o že kostka není zdravá, vím, ale už také dostal v polévce, ale že je zakázaý ve školce nevím, lékař mi nic takového neříkal, nejsem první máma a ni poslední
@střepina píše:
proč anonym? 8o 8o že kostka není zdravá, vím, ale už také dostal v polévce, ale že je zakázaý ve školce nevím, lékař mi nic takového neříkal, nejsem první máma a ni poslední

Proč by ti to lékař říkal?!to je tvoje věc, co dáváš děckám k jídlu! doktoři se nestarají o takové věci :roll: a jestli ti stačí argument, že ostatní matky jsou taky nezodpovědné, co dávají dětem jíst, tak už se fakt nedivím, že jsou děti pořád tak nemocné, krm si dítě čím chceš, když ti nevadí, že mu to degeneruje mozek… :zed:

• Citovat
  • Upravit
16744
26.2.16 08:45
@Anonymní píše:
Proč by ti to lékař říkal?!to je tvoje věc, co dáváš děckám k jídlu! doktoři se nestarají o takové věci :roll: a jestli ti stačí argument, že ostatní matky jsou taky nezodpovědné, co dávají dětem jíst, tak už se fakt nedivím, že jsou děti pořád tak nemocné, krm si dítě čím chceš, když ti nevadí, že mu to degeneruje mozek… :zed:

jestli semnou chceš diskutovat, tak si odkryj anonym :zed: :zed: tady už se za anonym schovávají i ženský v diskusi o vaření 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 08:46
@střepina píše:
jestli semnou chceš diskutovat, tak si odkryj anonym :zed: :zed: tady už se za anonym schovávají i ženský v diskusi o vaření 8o 8o

Co se tu děje? 8o Je to diskuze o vaření ježiš :roll:… klid holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.2.16 08:47

@Banshee1234 Já budu o víkendu dělat vepřoknedlozelo :), to bude zítra a v neděli mám v plánu kuřecí řízky a bramborový salát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.16 08:48
@Callipo90 píše:
Co se tu děje? 8o Je to diskuze o vaření ježiš :roll:… klid holky :kytka:

přesně :palec: já jsem o rady tady nikoho nežádala, at si jde paní kázat jinam :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
26.2.16 08:51
@NikysekR píše:
@Banshee1234 Já budu o víkendu dělat vepřoknedlozelo :), to bude zítra a v neděli mám v plánu kuřecí řízky a bramborový salát ;)

Mnam, mužu přijít? :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3677
26.2.16 08:52
@střepina píše:
přesně :palec: já jsem o rady tady nikoho nežádala, at si jde paní kázat jinam :pocitac: :pocitac:

Ať si každý jí co chce ;)… taky nejsem superžena, dávám též někdy kostku, když je čas, tak vývar. Ať mi každej pjdel políbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 08:57
@Princess-ka píše:
Milá anonymní, ty se stydíš za svůj nazor ohledně kostek? Není na tom NIC citlivého ;)
No…spíš zas někdo přišel prudit, do klidne diskuze :roll: :roll:…U nas dneska k obědu gnocchi se sýrovou omačkou a kuřecím masem. K večeři pizza.

Gnochi dělám o víkendu :palec: mňamka :palec: jen je udělám s vepřovou panenkou a hrubozrnou hořčicí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.16 09:01

@Callipo90 přesně,muj názor :palec: nejlepší je domácí vývar, ted si už zamarazuju a pak vytáhnu, třeba do omáček, ale taky jsem dala kostku a nebudu kvuli tomu dávat anonym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.2.16 09:02

A my dnes zapečené kapustičky se slaninou, obvykle k tomu máme jako přílohu brambory ale mám zbytek špaget tak je nakrájím a zapeču s kapustičkami…je to mňamka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@střepina píše:
@Callipo90 přesně,muj názor :palec: nejlepší je domácí vývar, ted si už zamarazuju a pak vytáhnu, třeba do omáček, ale taky jsem dala kostku a nebudu kvuli tomu dávat anonym :mrgreen:

Ty hříšnice :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

U nás dnes čočka, vajíčko a domácí chleba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.16 09:03
@Princess-ka píše:
Milá anonymní, ty se stydíš za svůj nazor ohledně kostek? Není na tom NIC citlivého ;)
No…spíš zas někdo přišel prudit, do klidne diskuze :roll: :roll:…U nas dneska k obědu gnocchi se sýrovou omačkou a kuřecím masem. K večeři pizza.

tak gnocchi bych si dala se sýrovou omáčkou, to je lahoda, děláte někdo domácí? nebo kupujete, mě by to syn nejedl, ale v hospodě si dám a je to lahudka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
26.2.16 09:06
@střepina píše:
tak gnocchi bych si dala se sýrovou omáčkou, to je lahoda, děláte někdo domácí? nebo kupujete, mě by to syn nejedl, ale v hospodě si dám a je to lahudka

Dělám domácí ;) na sýrovou omáčku se dle mého nejvíce hodí blaťácké zlato, krásně se rozpustí a případně gorgonzola, ta tomu dodá ten sýrovej šmrnc. Ementál, goudu nebo tak jsem zavrhla, zkoušela jsem jednou a udělal se mi z toho chuchval uprostřed smetany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.2.16 09:07

@NikysekR taky bych to viděla na něco s knedlíčkem, nějakou omáčku.. :palec:
@střepina tady je to jak v prostřenu..,,aha v polévce je kostka, hm tak to jíst nebudu.." :D Aspoň, že to dětem vynahradíš tím ovocem matko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí