Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@blanula19 píše:
U nás dnes vepřová krkovice se smetanou.@Janča91
Já ji dělá, že udělám z másla a mouky zásmažku, zaliju vodou, povařím a pak tam šoupnu kousky brokolice, jak povolí rozmixuju a dochutím. Někdy pro změnu, tak dám i kousek taveného sýra.
nebo tam přidej čenek (nevařit, jen přepasírovat, vložit po uvaření) je pak výtečná.
Já do brokolicové polívky dávám česnek vždycky a je moc dobrá
Teď mě napadá, že jsem ji už strašně dlouho nedělala. Takže musím koupit brokolici a uvařit ji
. Díky za tip ![]()
@LLenule111 ja jsem delala jahlovy nakyp. S ruznym ovocem.Nam to chutnalo ![]()
K obědu jsem měla zeleninový salát s tuňákem v olivovém oleji a olivama, na brzkou večeři byly pečený brambory s dresinkem z nivy s česnekem, na oběd manželovi peču file, zítra bude pečená krkovička s bramborem a cuketová krémová polévka
@modrasek13 píše:
Hovezi gulasek a chlebik doma peceny
namiky papiky. jáááá chci
též.
@Janča91 Ahoj. Brokolicovou polévku dělám stejně jako @Alka jen na orestování nikdy neberu olivový olej (ale řepkový nebo slunečnicový).
Na večeři byla polévka z červené čočky a rajčat… zítra uvidíme ![]()
@střepina píše:
jestli se mužu vetřít, brokolicová polévka je jednoduchá a výborná, uvařím brokolici, sleju vodu, trochu vody nechám a v té rozmixuju brokolici, pak je nejlepší přidat domácí zeleninovový vývar nebo vodu a kostku, osolit, trochu pepře, dávám špetku muškátového oříšku a nakonec vleju smetanu
Vy dáváte dětem do jídlel"kostku"?a víte, že je to hlavně glutaman sodný?!pro děti absolutně nevhodný? nesmí se dávat ani ve školkách a školách ![]()
http://www.moje-pravdy.cz/…utaman-sodny
@Žirafa9 to zní skvěle ![]()
Já mám k obědu grilované kuřecí stehno s chlebem (rýži mi někdo snědl
) a okurkový salát..
Přemýšlím co k večeři a na víkend.. ![]()
Dnes, hovězí vývar s nudlema a zeleninou a znojemská roštěná s jasmínovou rýží.
@Anonymní píše:
Vy dáváte dětem do jídlel"kostku"?a víte, že je to hlavně glutaman sodný?!pro děti absolutně nevhodný? nesmí se dávat ani ve školkách a školách
http://www.moje-pravdy.cz/…utaman-sodny
proč anonym?
že kostka není zdravá, vím, ale už také dostal v polévce, ale že je zakázaý ve školce nevím, lékař mi nic takového neříkal, nejsem první máma a ni poslední
Na snídani jahody v kokosovém mléce s červeným hrozn. vínem, to byla lahoda, na oběd dnes zajdem na hotovku a k večeři knedlíky s vajíčkem s uzeninou a s pažitkou
My dnes francouzské brambory. Dávám tam smetanu, je to s ní mnohem lepší.