Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Veprove dusene na porku s zampiony, priloha ryze. Vecer hrachova kase
Holandský řízek ze včera, štouchané brambory s červenou a jarní cibulkou, salát z čínského zelí, chlap dělal česnečku, ještě zbyl ze včera štrudl
@střepina píše:
Holandský řízek ze včera, štouchané brambory s červenou a jarní cibulkou, salát z čínského zelí, chlap dělal česnečku, ještě zbyl ze včera štrudl
prosím, jak děláš salát z čínského zelí?
@mirecekblbecek chlap to chtěl jen s balsamico octem, solí a pepřem, trochu jsem to ocukrovala a přidala trochu vody, moje máma zase přidává pomeranč a taky balsamico a to je dobrý nebo ho dělala naslano a dávala tak vajíčka natvrdo
@střepina píše:
@mirecekblbecek chlap to chtěl jen s balsamico octem, solí a pepřem, trochu jsem to ocukrovala a přidala trochu vody, moje máma zase přidává pomeranč a taky balsamico a to je dobrý nebo ho dělala naslano a dávala tak vajíčka natvrdo
balsamico je kořeněný, ostrý?
Bramborová polévka, Kuře na paprice s těstovinou a na svačinu čokoládový puding s piškotama ![]()
K snídani kaše z makového mléka s avokádem a pomerančem, na oběd si zajdeme na hotovku a k večeři si zopakuju langoše ze zakysané smetany ![]()
My dnes dojídáme ještě bramborový salát, jenom jsem udělala čerstvé řízky (vepřové). Prcek má v školce boloňské špagety.
Včera jsem k večeři udělala pomazánku z pečeného masa, co zbylo ze soboty.
@Banshee1234 ježiš, já četla smažené granule
![]()
my dnes máme špenát, bramborový knedlík a volské oko
@střepina píše:
K snídani kaše z makového mléka s avokádem a pomerančem, na oběd si zajdeme na hotovku a k večeři si zopakuju langoše ze zakysané smetany
Můžu poprosit o recept na ty langoše?