Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
1.3.16 14:26

Pizza, dukátové buchtičky s krémem a pomazánku z krabíh tyčinek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
1.3.16 14:40

Dnes zemlovka. Večer budu dělat vepřové na mrkví s kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
1.3.16 17:55

K večeři bude smažák, hranolky a tatarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.3.16 18:08

U nás dneska studená večeře a to tuňák a pecivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
1.3.16 18:30

Chlap byl doma, takže jsme zašli na hotovku, byla kulajda a vepřové medailonky z panenky s hranolkami a brusinkovou omáčkou, k večeři mi zbyly ze včera brambory nakrájené na hranolky, takže jsem je uvařila a pak jen dala do trouby s olivovým olejem, byly trochu křupavější, ale stejně nic moc, už to nikdy dělat nebudu, škoda práce, radši si koupím zmražené, to si aspon trochu pochutnám :jazyk: k tomu byl jen párek se sýrem a salát z čínského zelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
1.3.16 19:35

Dnes polévka s játrovými knedlíčky a svíčková, vařila babička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.16 19:38

@střepina Safra, ty mi děláš chutě, takovou hotovku bych si taky dala líbit :mrgreen: o to víc by mi chutnalo, že bych nemusela vařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.16 19:49

A k těm hranolkům, tak nám domácí chutnají, dělám je často. Ale zmražené taky občas koupím. A strašně mi chutnají celerové hranolky, ty úplně miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
1.3.16 19:59

@NikysekR tak mě ty domácí hranolky nechutnají, škoda práce, možná mám blbý brambory, to se mi v penny stává často že tam mají hnusný brambory a dneska nám v restauraci moc nechutnalo, i chlap říkal, brusinková omáčka byla moc sladká a medailonky taky nebyly uchvatný, včera jsme si je dělali k večeři a byly vynikající, jinak chodim moc ráda na hotovky a poslední dobou často a většinou mi moc chutná :D hlavně ted když jsem těhotná :jazyk: a v restauraci taky neměli domácí hranolky, byly určitě kupovaný a to je tady jedna z lepších restaurací, no jo zítra zase už budu vařit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.16 20:09

@střepina Já jsem taky těhotná a tak nad vším teď slintám jak mlsnej pes :mrgreen: Já naopak sladký omáčky k jídlům můžu, jednou jsem v restauračce jedla kuřecí s povidlovým přelivem a od té doby to doma dělám taky, někdo to nemusí, já bych se ujedla :mrgreen: a celkově takový ty jídla, maso v kombinaci třeba s ovocem, to bych mohla furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
1.3.16 20:13

@NikysekR to já zase ne, miluju domácí tatarku, pak sladkou chilli omáčku, ale chlap koupil v létě na grilování tu brusinkovou a sladká byla jak cecek, to samý jak dnes, každej jsme jinej :P kdyby jsme byli všichni stejný byla by to nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.16 20:18

@střepina To je jasný ;). A skoro všichni moji známí tyhle jídla taky nemusí, za to já a moje mamka bysme to mohly pořád :mrgreen: jsem holt po ní :mrgreen: naštěstí chlapovi to taky chutná takže to můžu s klidem doma vařit vesele dál :D
A sladkou chilli omáčku taky miluju, mňam. Mám doma vždy tu velkou a dávám si ji skoro ke všemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.16 20:20

Jinak zítra udělám rýžový nákyp s meruňkama, na ten mám už dlouho chuť a asi gulášovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.16 20:28

Zkuste si koupit brambory od ňákého zemědělce, uvidíte že jsou potom hranolky lepší než ty hnusy zmražený. My děláme hranolky doma normálně, ale máme svoje brambory, které zasázíme a pak vybereme. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.3.16 20:58

Já si hranolky občas udělám jen tak na chuť, když děti spí :mrgreen: oškrábu brambory, nakrájím a hned smažím a vždycky jsou výborné :nevim: k tomu kilo tatarky, asi si je dneska udělám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí