Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@střepina ty joooo, vy uz jste po vece?!
my jsme si dali misto caje o pate zatim jen smoothie
![]()
Jinac jak jste tu probirali co kdo ji a ne, tak ja snim absolutne vse!
krome hrozinek (tekute vino i hroznove jim)
a dale nee kvasnicovou polevku a pomazanku
![]()
Večer smoohie nepiju, hodně mě nabuzuje, jednou jsem si ho udělala ve 4 hod odpoledne a nespala jsem do 2 hod do rána, když mi máma říkala že jí to taky povzbuzuje a pak nemuže spát, tak jsem jí to nevěřila
@Jančakecalka píše:
to dělám taky a milujeme do Lučiny nakrájený ředkvičky nebo když je sezona tak medvědí česnek a to je pak dobrota
Jooo, mnami ![]()
Rajska polevka s testovinami, kureci stehynka na horcici a bud ryze x brambory ![]()
@Kacievi píše:
@Jančakecalka tu jsme meli predevcirek na vecu![]()
@Jančakecalka píše:no, mi jí máme s manželem tak dvakrát do roka, ale dcera jí chce tak třikrát do měsíce
Tak to je manzel dobrej!
u nas by mi ji muzskej nevzal do pusy…
mala by ji mohla mit pomalu obden a ja js vetsinou za „dojizdecku“, kd se netrefim s porci
![]()
@Kacievi píše:
Tak to je manzel dobrej!u nas by mi ji muzskej nevzal do pusy…
mala by ji mohla mit pomalu obden a ja js vetsinou za „dojizdecku“, kd se netrefim s porci
![]()
![]()
No, tak on by jí jedl i víckrát, ale má strach, že po ní přibere
Já jí mám taky ráda, ale stačí mi tak fakt dvakrát, max, třikrát do roka, ale dcera-6 a půl let, jí sní naposezení celý třičtvrtě litr, fakt nekecám, ona je žrout ![]()
U nas dnes bude kureci na zampionech a kuskus.Jen nevim polivku ![]()
@Jančakecalka píše:
No, tak on by jí jedl i víckrát, ale má strach, že po ní přibereJá jí mám taky ráda, ale stačí mi tak fakt dvakrát, max, třikrát do roka, ale dcera-6 a půl let, jí sní naposezení celý třičtvrtě litr, fakt nekecám, ona je žrout
Tak to ma tedy poradnej apetit!
u nas muzskej sladky obedy a vecere nenene, ale Nutelu a Milku by mohl jist na kila
![]()
@Kacievi píše:
Tak to ma tedy poradnej apetit!![]()
![]()
u nas muzskej sladky obedy a vecere nenene, ale Nutelu a Milku by mohl jist na kila
![]()
Má, a to to není na ní vidět
Měří 120 cm a váží 22 kg, zrovna včera jsem měřila a vážila
Já, když dělám tu krupic. kaši, tak jí normálka dělám ze dvou litrů, jinak to nestačí pro nás tři ![]()
No joooo, Nutelka a Milka, to je klasika, jak u nás
![]()