Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
382
3.3.16 08:46

Špenátové rizoto s kuřecím masíčkem s nivou :) To chlap rád :)

Pro sebe kuřecí plátek s grilovanou zeleninou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.3.16 08:57
@Jančakecalka píše:
Na přání dcery a manžela po dlooooouhé době krupicová kaše :mrgreen:

tak já dnes měla krupicovou kaši ke snídani :mrgreen: chlap nakoupil farmářské mléko a datum spotřeby je zítra, malej mi to nejí, vubec kaše a pudinky, chlap to pije jen tak, takže to zbyde na mě, krupicovou kaši miluju a z tohodle plnotučného mléka byla výborná, ještě tam je litr, tak odpoledne uvařím pudink a dostane povinně i chlap :cert: čokoládu a bonbony by mohly jíst pořád, ale tohle ním taky sama, odpoledne uvařím polévku z červené čočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.16 09:08
@střepina píše:
tak já dnes měla krupicovou kaši ke snídani :mrgreen: chlap nakoupil farmářské mléko a datum spotřeby je zítra, malej mi to nejí, vubec kaše a pudinky, chlap to pije jen tak, takže to zbyde na mě, krupicovou kaši miluju a z tohodle plnotučného mléka byla výborná, ještě tam je litr, tak odpoledne uvařím pudink a dostane povinně i chlap :cert: čokoládu a bonbony by mohly jíst pořád, ale tohle ním taky sama, odpoledne uvařím polévku z červené čočky

Z farmářského mléka už jsem tu kaši taky měla a byla výborná, je to poznat na kvalitě toho mlíka :palec: Já teda pudinky taky nemusim, ale dcera a manžel si sem tam dají.
Nedala bys recept na tu polévku z červené čočky? To mě zaujalo ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
4569
3.3.16 09:09
@Jančakecalka píše:
Má, a to to není na ní vidět :) Měří 120 cm a váží 22 kg, zrovna včera jsem měřila a vážila :mrgreen: Já, když dělám tu krupic. kaši, tak jí normálka dělám ze dvou litrů, jinak to nestačí pro nás tři :oops:
No joooo, Nutelka a Milka, to je klasika, jak u nás :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dcera ma ta dobry spalovani (9let, 140cm a 30kg) 8) ty jooo, ze 2l mlika 8o :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.16 09:12
@Kacievi píše: :mrgreen: :mrgreen: dcera ma ta dobry spalovani (9let, 140cm a 30kg) 8) ty jooo, ze 2l mlika 8o :potlesk: :potlesk:

Spalování má dobré po tatínkovy, ten je taky hubenej :zed:
No, však to taky z takového množství udělat je celkem dřina aby v tom dřeba nebyly hrudky a celkově to míchání… :)

• Citovat
  • Upravit
4569
3.3.16 09:13

@střepina taky prosim o ten receptik na polivku z cerveny cocky - delam taky, pridavam mj. rajcata, mrkev a klobasku 8) tak uvidim, jakou delate u vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
3.3.16 09:15
@Jančakecalka píše:
Spalování má dobré po tatínkovy, ten je taky hubenej :zed:
No, však to taky z takového množství udělat je celkem dřina aby v tom dřeba nebyly hrudky a celkově to míchání… :)

Jj, to uz mas pomalu jak vyvarovnu pro MS :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.16 09:16
@Kacievi píše:
Jj, to uz mas pomalu jak vyvarovnu pro MS :pankac: :mrgreen:
:mrgreen: to jo :)
A když dělám brambory, tak normálka ze dvou kil :D
  • Citovat
  • Upravit
4569
3.3.16 09:17
@Jančakecalka píše: :mrgreen: to jo :)
A když dělám brambory, tak normálka ze dvou kil :D

Takze u vas jede i bramborova kase :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.16 09:18
@Kacievi píše:
Takze u vas jede i bramborova kase :palec: ;)

No jasně ;)

• Citovat
  • Upravit
16744
3.3.16 09:23

Nu, holky, já ji dělala jen jednou a ted jsem našla recept, tak ho zkusím, nemužu kořenit kvuli malýmu, takže na olej cibulku, dám máslo, to je chutově lepší a propláchnutou čočku a zaliju to zeleninovým vývarem, solit prý až ke konci a dochutit podle chuti citronovou štávou, zbylo nám uzený, tak přidám. Snad se povede, jinak hodně jí dělají na kari, předtím jsem ji vařila ve vodě a dochutila vegetou a česnekem, špatná nebyla, ale užasná taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.3.16 09:25
@Kacievi píše: :mrgreen: :mrgreen: dcera ma ta dobry spalovani (9let, 140cm a 30kg) 8) ty jooo, ze 2l mlika 8o :potlesk: :potlesk:

to už más tak velkou dceru? to už más doma slečnu, myslela jsem že máš doma batole :D nevím proč, nedávno jsi rodila, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.16 09:28
@střepina píše:
Nu, holky, já ji dělala jen jednou a ted jsem našla recept, tak ho zkusím, nemužu kořenit kvuli malýmu, takže na olej cibulku, dám máslo, to je chutově lepší a propláchnutou čočku a zaliju to zeleninovým vývarem, solit prý až ke konci a dochutit podle chuti citronovou štávou, zbylo nám uzený, tak přidám. Snad se povede, jinak hodně jí dělají na kari, předtím jsem ji vařila ve vodě a dochutila vegetou a česnekem, špatná nebyla, ale užasná taky ne

O. K.vyzkouším a uvidím. ;) Já to taky moc nekořenim kvůli sobě-ledviny, takže to mi nevadí. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
8975
3.3.16 09:29

Zelná polévka s uzeninou, špekové knedlíky s červeným zelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
3.3.16 09:52

@střepina dekuji, take prubnu 8) u nas korenim s mirou, chlap si stejne vsechno „dochuti“jeste dle sveho :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí