Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Špenátové rizoto s kuřecím masíčkem s nivou
To chlap rád ![]()
Pro sebe kuřecí plátek s grilovanou zeleninou ![]()
@Jančakecalka píše:
Na přání dcery a manžela po dlooooouhé době krupicová kaše
tak já dnes měla krupicovou kaši ke snídani
chlap nakoupil farmářské mléko a datum spotřeby je zítra, malej mi to nejí, vubec kaše a pudinky, chlap to pije jen tak, takže to zbyde na mě, krupicovou kaši miluju a z tohodle plnotučného mléka byla výborná, ještě tam je litr, tak odpoledne uvařím pudink a dostane povinně i chlap
čokoládu a bonbony by mohly jíst pořád, ale tohle ním taky sama, odpoledne uvařím polévku z červené čočky
@střepina píše:
tak já dnes měla krupicovou kaši ke snídanichlap nakoupil farmářské mléko a datum spotřeby je zítra, malej mi to nejí, vubec kaše a pudinky, chlap to pije jen tak, takže to zbyde na mě, krupicovou kaši miluju a z tohodle plnotučného mléka byla výborná, ještě tam je litr, tak odpoledne uvařím pudink a dostane povinně i chlap
čokoládu a bonbony by mohly jíst pořád, ale tohle ním taky sama, odpoledne uvařím polévku z červené čočky
Z farmářského mléka už jsem tu kaši taky měla a byla výborná, je to poznat na kvalitě toho mlíka
Já teda pudinky taky nemusim, ale dcera a manžel si sem tam dají.
Nedala bys recept na tu polévku z červené čočky? To mě zaujalo
![]()
@Jančakecalka píše:
Má, a to to není na ní vidětMěří 120 cm a váží 22 kg, zrovna včera jsem měřila a vážila
Já, když dělám tu krupic. kaši, tak jí normálka dělám ze dvou litrů, jinak to nestačí pro nás tři
No joooo, Nutelka a Milka, to je klasika, jak u nás![]()
@Kacievi píše:![]()
dcera ma ta dobry spalovani (9let, 140cm a 30kg)
ty jooo, ze 2l mlika
![]()
![]()
Spalování má dobré po tatínkovy, ten je taky hubenej ![]()
No, však to taky z takového množství udělat je celkem dřina aby v tom dřeba nebyly hrudky a celkově to míchání… ![]()
@střepina taky prosim o ten receptik na polivku z cerveny cocky - delam taky, pridavam mj. rajcata, mrkev a klobasku
tak uvidim, jakou delate u vas ![]()
@Jančakecalka píše:
Spalování má dobré po tatínkovy, ten je taky hubenej
No, však to taky z takového množství udělat je celkem dřina aby v tom dřeba nebyly hrudky a celkově to míchání…
Jj, to uz mas pomalu jak vyvarovnu pro MS
![]()
@Kacievi píše:
Jj, to uz mas pomalu jak vyvarovnu pro MS![]()
@Jančakecalka píše:to jo
A když dělám brambory, tak normálka ze dvou kil
Takze u vas jede i bramborova kase
![]()
Nu, holky, já ji dělala jen jednou a ted jsem našla recept, tak ho zkusím, nemužu kořenit kvuli malýmu, takže na olej cibulku, dám máslo, to je chutově lepší a propláchnutou čočku a zaliju to zeleninovým vývarem, solit prý až ke konci a dochutit podle chuti citronovou štávou, zbylo nám uzený, tak přidám. Snad se povede, jinak hodně jí dělají na kari, předtím jsem ji vařila ve vodě a dochutila vegetou a česnekem, špatná nebyla, ale užasná taky ne
@Kacievi píše:![]()
dcera ma ta dobry spalovani (9let, 140cm a 30kg)
ty jooo, ze 2l mlika
![]()
![]()
to už más tak velkou dceru? to už más doma slečnu, myslela jsem že máš doma batole
nevím proč, nedávno jsi rodila, ne?
@střepina píše:
Nu, holky, já ji dělala jen jednou a ted jsem našla recept, tak ho zkusím, nemužu kořenit kvuli malýmu, takže na olej cibulku, dám máslo, to je chutově lepší a propláchnutou čočku a zaliju to zeleninovým vývarem, solit prý až ke konci a dochutit podle chuti citronovou štávou, zbylo nám uzený, tak přidám. Snad se povede, jinak hodně jí dělají na kari, předtím jsem ji vařila ve vodě a dochutila vegetou a česnekem, špatná nebyla, ale užasná taky ne
O. K.vyzkouším a uvidím.
Já to taky moc nekořenim kvůli sobě-ledviny, takže to mi nevadí. Díky ![]()
@střepina dekuji, take prubnu
u nas korenim s mirou, chlap si stejne vsechno „dochuti“jeste dle sveho
![]()