Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
2.3.16 10:18

Dršťková polévka, rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
2.3.16 10:20
@kometa32 píše:

Dršťková polévka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! Zhnusili mě ji ještě ve školce za komunistů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.3.16 10:38

@Jančakecalka Njn :) My holt na to pěstování nikdo doma nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.3.16 10:40
@chipsa píše:
Dršťková polévka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! Zhnusili mě ji ještě ve školce za komunistů.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.3.16 10:44

@kometa32 Já teda taky dršťkovku nene, ale je to spíš předsudek, nikdy jsem ji neochutnala. Jenom tu z hlívy ústřičné jíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.3.16 11:00
@NikysekR píše:
@Jančakecalka Njn :) My holt na to pěstování nikdo doma nejsme.

A to mi jo, pěstuju si doma bylinky, na balkoně rajčátka a papriky, ale chtělo by to ten záhon, no, tak snad se někdy dočkám :)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.3.16 11:02
@NikysekR píše:
@kometa32 Já teda taky dršťkovku nene, ale je to spíš předsudek, nikdy jsem ji neochutnala. Jenom tu z hlívy ústřičné jíme :D

Mě drštkovka moc chutná, ale musí být dobře udělaná :) Tu z hlívy jsme jednou jedli u známých, ale nějak mě neoslovila :? No, třeba byla jenom jinak uvařená :)

• Citovat
  • Upravit
10631
2.3.16 11:13

@Jančakecalka Tak nebyl to žádnej zázrak, normální polívka, ale chutnala mi. Ale dršťky bych teda do pusy nevzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.3.16 11:16
@NikysekR píše:
@Jančakecalka Tak nebyl to žádnej zázrak, normální polívka, ale chutnala mi. Ale dršťky bych teda do pusy nevzala :mrgreen:

Ono to není tak hrozný, já zase třeba nejim vepřový koleno, játra, jitrnice, ovar, to je mi fakt na :poblion: jenom z té představy :)

• Citovat
  • Upravit
3753
2.3.16 11:17
@kometa32 píše:

wauuuuu, tak tam jdu na oběd zase já, bože dršťkovou jsem neměla snad rok, miluju jí odmala, naučil mě na ní otec, všechny děti chtěli bonbony a já do automatu na dršťkovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jinak u nás brokolicová polévka, sekaná a brkaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.3.16 11:23

@Jančakecalka A to já zase jo.. jitrničku jsem měla nedávno, byla domácí a úplně skvělá mňááám :mrgreen: Dala bych si :palec:. Játra máme taky rádi, ovar též :mrgreen: Ale nesmí to být mastný, třeba někdo jí lalok (podbradek) a to je teda za mě hnus 8o
Ale sto lidí-sto chutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.3.16 11:24

Já jsem teď dodělala gulášovou polívku a ten rýžovej nákyp s meruňkama. Už se těším, až si dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
2.3.16 11:36

Zapečené šunkofleky, vývar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
2.3.16 12:45

@trckaludmila22 my máme taky šunkofleky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
2.3.16 12:47

Nákyp bych si dala hned, mňam, jenže holky mi jaksi sladký obědy nejí :( max tak palačinky..to už jsem starší naučila..mladší to nejede, ale je ještě malá. A je spis na maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí