Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kometa32 píše:
Dršťková polévka, rizoto.
Dršťková polévka fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! Zhnusili mě ji ještě ve školce za komunistů.
@kometa32 Já teda taky dršťkovku nene, ale je to spíš předsudek, nikdy jsem ji neochutnala. Jenom tu z hlívy ústřičné jíme ![]()
@NikysekR píše:
@Jančakecalka NjnMy holt na to pěstování nikdo doma nejsme.
A to mi jo, pěstuju si doma bylinky, na balkoně rajčátka a papriky, ale chtělo by to ten záhon, no, tak snad se někdy dočkám ![]()
@NikysekR píše:
@kometa32 Já teda taky dršťkovku nene, ale je to spíš předsudek, nikdy jsem ji neochutnala. Jenom tu z hlívy ústřičné jíme
Mě drštkovka moc chutná, ale musí být dobře udělaná
Tu z hlívy jsme jednou jedli u známých, ale nějak mě neoslovila
No, třeba byla jenom jinak uvařená ![]()
@Jančakecalka Tak nebyl to žádnej zázrak, normální polívka, ale chutnala mi. Ale dršťky bych teda do pusy nevzala ![]()
@NikysekR píše:
@Jančakecalka Tak nebyl to žádnej zázrak, normální polívka, ale chutnala mi. Ale dršťky bych teda do pusy nevzala
Ono to není tak hrozný, já zase třeba nejim vepřový koleno, játra, jitrnice, ovar, to je mi fakt na
jenom z té představy ![]()
@kometa32 píše:
Dršťková polévka, rizoto.
wauuuuu, tak tam jdu na oběd zase já, bože dršťkovou jsem neměla snad rok, miluju jí odmala, naučil mě na ní otec, všechny děti chtěli bonbony a já do automatu na dršťkovku
![]()
jinak u nás brokolicová polévka, sekaná a brkaše
@Jančakecalka A to já zase jo.. jitrničku jsem měla nedávno, byla domácí a úplně skvělá mňááám
Dala bych si
. Játra máme taky rádi, ovar též
Ale nesmí to být mastný, třeba někdo jí lalok (podbradek) a to je teda za mě hnus ![]()
Ale sto lidí-sto chutí ![]()
Já jsem teď dodělala gulášovou polívku a ten rýžovej nákyp s meruňkama. Už se těším, až si dám ![]()
Nákyp bych si dala hned, mňam, jenže holky mi jaksi sladký obědy nejí
max tak palačinky..to už jsem starší naučila..mladší to nejede, ale je ještě malá. A je spis na maso.