Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@střepina píše:
to už más tak velkou dceru? to už más doma slečnu, myslela jsem že máš doma batolenevím proč, nedávno jsi rodila, ne?
Jj, rodila, mas vyyyyybornou pamet
rodila jsem v cervnu 2015 a dceru v zari 2006, leti tooooo
![]()
A kdy mas termin Ty? ![]()
@Kacievi taky v červnu,28.takže začátkem prázdnin, vím že se tu osobní věci nepíšou, ale nevim proč myslela jsem si že máš starší dítko do školky a ty už máš doma skoro slečnu ![]()
Ted mam chut na krupicovou kaši holky, diiky
Budu si ji muset asi zitra udelat ![]()
Jinak dnes rozlitani ptacci s ryzi.
Dnes mám velmi lenivou, tedy budou knedlíky s vajíčkem a s mísou okurkového salátu. A k večeři palačinky
Zítra Rozlétaní ptáčci s rýží..A upeču Honzove buchty s povidlama a tvarohem a to bude moje premiéra, tak to snad dopadne dobře.. ![]()
Dneska jsem udělala ke zbylému masu na kmíně jen brambory a dušenou mrkev s hráškem, polévku jsem uvařila uzenou s kroupami, upekla poprvé svatební koláčky, meruňkovou bublaninu a ještě zelný koláč. Na večeři ještě upeču zapečené těstoviny s uzeným masem-bude i zíra k obědu. A jídla je až až… ![]()
@střepina píše:
@Kacievi taky v červnu,28.takže začátkem prázdnin, vím že se tu osobní věci nepíšou, ale nevim proč myslela jsem si že máš starší dítko do školky a ty už máš doma skoro slečnu
@Voltiček píše:
@klafina123 Lenivou, i to dá zabrat. Palačinky jsou pracné
Akorát jsem to chtěla napsat.. ![]()
@Kacievi Ano, zlatí kluci
Potvrzuji, holky. Syn 8 let OK, dcera 27 měsíců dnes sebou bouchla o zem, jelikož nechtěla mít na sobě červené kalhotky a tepláky. Zrudla, šíleně vřeštěla, tahala si za „pipinku“ a bouchala se do břicha. Poruchy dýchání. Pomohla až studená voda, kdy jsem ji omývala obličej. Za 5 minut nevěděla, že se vůbec něco stalo. Málem jsem šílela strachy. No, potěš, do jejích 3-4let to bude asi maso
Pardon za osobní stanovisko. Jinak dnes vývar a dojídáme, zítra mám naložené plecko, ale nevím, zda segedín nebo bratislavské ![]()
@Voltiček píše:
@Kacievi Ano, zlatí kluciPotvrzuji, holky. Syn 8 let OK, dcera 27 měsíců dnes sebou bouchla o zem, jelikož nechtěla mít na sobě červené kalhotky a tepláky. Zrudla, šíleně vřeštěla, tahala si za „pipinku“ a bouchala se do břicha. Poruchy dýchání. Pomohla až studená voda, kdy jsem ji omývala obličej. Za 5 minut nevěděla, že se vůbec něco stalo. Málem jsem šílela strachy. No, potěš, do jejích 3-4let to bude asi maso
![]()
Pardon za osobní stanovisko. Jinak dnes vývar a dojídáme, zítra mám naložené plecko, ale nevím, zda segedín nebo bratislavské
No, jestli si myslíš, že ve 3-4 letech přijde očistec, tak to bych se až zas tak neradovala. Některým hlavně holčičkám to zůstane celý život
Mám holku skoro 9 let a naštěstí už jen někdy se taky umí pěkně vzteknout. Ale protože oproti malým dětem reaguje na slova, stačí když řeknu „tak si dej pár facek(dělávala to jako malá)“,ona se na mě podívá stylem, že tu radost mi teda neudělá a vydýchá to.
Jinak @Voltiček a @Silwinka87 přežila jsem líný den, neb můj syn(13 let) děsně rád vaří a ty palačinky udělal on…holku máme na táboře na horách. No a zítra se zas snad už zas k práci nastartuju.
@Voltiček @klafina123 takze holky jak tak ctu, muzu si gratulovat, ze se mi narodil i kluk
musim ho jen pekne vychovat, aby z nej nebyl metrosexual ![]()
Ps: mezi pomalu prvnima slovama nasi dcerky bylo „neladi“-to kd ji cepice neladila se svetrem
(a samozrejme ji servala z hlavy dolu!) ![]()
@Voltiček bych si dala tedy seged!
![]()