Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak my dnes tedy nic dietniho - pecena kacka s houskovym knedlem a zelim - budu holt dnes za kanibalku
![]()
Jinac vsem, co se neciti fit a ve forme preji rychle uzdraveni ![]()
@Kacievi já jdu naštěstí na oběd ven, dietu ať si užije taťka ![]()
@Kacievi Téda, taková mňamka hned takhle při pondělku
A my ten špenát
Ale vařím ještě vývar, takže to bude nakonec i s polívkou ![]()
Jinak malej má ve školce koprovku s vajíčkem a bramborem, jen tak pro isnpiraci ![]()
Koprovku bych si dala, myslím na ní už několik týdnů, ale nějak to pořád nevychází…
Kuře pečené, brambor, brokoličná polévka s jarní cibulkou…
Dítě ve školce bude mít asi nějakou omajdu…
@Trixia píše:
@Kacievi já jdu naštěstí na oběd ven, dietu ať si užije taťka
Dobre delas
hezky na vzdousek a na slunicko ![]()
@NikysekR píše:
Jinak malej má ve školce koprovku s vajíčkem a bramborem, jen tak pro isnpiraci
Mňam, taky bych si dala a nejlepsi je s novyma bramburkama
![]()
@NikysekR píše:
@Kacievi Téda, taková mňamka hned takhle při pondělkuA my ten špenát
![]()
![]()
Ale vařím ještě vývar, takže to bude nakonec i s polívkou
Prijed, delam 2
spenat pocka
kazda kacka ma necely 2 kilca
muj braska ma totiz dnes narozky (42.), tak je zvany spolecne s rodici. Dcera je cely tyden na lyzaku o kacenu ani zeli nestoji a vzhledem k tomu, ze nebude nosit ukoly ze skoly, nastavaji takovy 2.jarni prazniny i mne
![]()
Ted js jeste dodelala domaci tiramisu
tak verim, ze zbyde od vseho i na zitrek a bude to bez vareni ![]()
@Žirafa9 píše:
@KatkaX
nakrájím zeleninu na větší kousky, okořením podle chuti, buď jen sůl, pepř a čili papričky nebo grilovací koření, trošku olivového oleje nebo ghí(domácí přepuštěné máslo) a peču v troubě na plechu na pečícím papíře, teplota cca 150-170°C horkovzduch a čas nevím, musí být tak akorát pečená
Děkuji za upřesnění. Nevím proč jsem si z původního příspěvku udělala, že ta zelenina je připravovaná na pánvi, asi už blbnu. Jinak já ji dělám v troubě stejně, jen tedy používám sůl a většinou tymián, kdyby si náhodou chtěly vzít děti.
@Marfusa2 píše:
Dnes kuřecí steak s kroketama, tatarka. Zítra zkusím tu zapečenou rýži s mletým masem a se zelím, co tu někdo nedávno vařil. Sem na to moc zvědavá. Jen musím ještě vymyslet něco pro syna, ten to určitě jíst nebude.
je prosím na které straně bych našla tu zapečenou rýži? děkuji ![]()
@Kacievi Jo táááák, takže máš takovou oslavičku
Užívejte a dobrou chuť
![]()
@Alka Tak sem ti to sem celý zkopírovala. Byla to fakt dobrota: jo o muj udusila jsem na cibulce mlete hovezi s mrkvi, pridala dva cesneky, sul a trosku rozmaryny, ke konci pridala nakrajene zeli, ale takove to do spicky, ne to klasicke kulate, tohle je rychle mekke a pridala trosku protlaku(asi vrchovatou lzici ) a trosku vody, aby to bylo huste tak akorat, proste takova masovo zeleniinova smes a jeste chvilku provarila. Pak jsem uvarila ryzi, smichala, pridala do toho trosku masla pro zjemneni a dala jsem to v pekacku zapect, aby se nahore udelala, slabe hneda krusta. Urcite by do toho byl dobry treba jeste nastrouhany syr, cihla, parmezan, ale my ted doma jime bez mleka. Ja si strasne rada vymyslim svoje recepty a nebo varim podle toho, co mam zrovna doma, takze takovahle zapecena ryze u nas bude vypadat pokazde jinak, co me proste zrovna napadne tam hodit.