Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes ještě svíčková s houskovým knedlíkem, včera večer jsem dělala vepřovou pečeni na steak s cibulí, zbylo i na dnes
Holky mám tady listové těsto a plátkový sýr, když to těsto vyválím, dám na něj ten plátkový sýr zaroluji a nakrájím jako šneky, bude to dobré? ![]()
My dojidame kacenku ze vcerejska a polevku s jatrovymi knedlicky ![]()
@Ilorin píše:
Holky mám tady listové těsto a plátkový sýr, když to těsto vyválím, dám na něj ten plátkový sýr zaroluji a nakrájím jako šneky, bude to dobré?
No ja tak sneky delam, jen tam pridavam jeste trebas pizza koreni, sunku, potru protlakem (kecupem) x pestem
muzes x nemusis potrit vajickem pred pecenim ![]()
Tak u nás dnes hrachova polévka a ceske buchty. Zítra planuju pro sebe a malou dušenou mrkev, muž ji nejí a nebude doma
na čtvrtek kuře na paprice, patek smazeny hermelín s varenym bramborem. Na víkend zatím netuším ![]()
@Kacievi píše:
No ja tak sneky delam, jen tam pridavam jeste trebas pizza koreni, sunku, potru protlakem (kecupem) x pestemmuzes x nemusis potrit vajickem pred pecenim
já bych tam právě chtěla dát jen ten sýr, aby byli čistě sýrové
@Ilorin píše:
Holky mám tady listové těsto a plátkový sýr, když to těsto vyválím, dám na něj ten plátkový sýr zaroluji a nakrájím jako šneky, bude to dobré?
sýrový šneky jsou výborný
dávám sýr a pak třeba nastrouhám nivu a to je mnamka, pak jen na plechu posypu kořením, mě chutná gyros nebo grilovací a už jsem zkoušela i bez vajíčka a nebylo to poznat
@Ilorin jj, tak to bude urco dobry i jen se syrem, ale ja bych volila nejaky chutove vyraznejsi
![]()
@střepina píše:
sýrový šneky jsou výbornýdávám sýr a pak třeba nastrouhám nivu a to je mnamka, pak jen na plechu posypu kořením, mě chutná gyros nebo grilovací a už jsem zkoušela i bez vajíčka a nebylo to poznat
takže na listové těsto dáte ten sýr na to nivu a zarolujete a krájíte? děkuji moc
U nás dnes zelňačka, vepřové řízky a šťouchané brambory, na večeři prdelačka… Ještě to je takové hodně zimní menu, ale právě za oknem sněží, tak co ![]()
Já jsem dělala k obědu těstoviny a k tomu směs z mletého masa a zeleniny. Polívka zbyla ze včera - vývar s těstovinovou rýží.
Dnes na oběd fazolový guláš, k večeři budou špagety s boloňskou. Včera u nás bylo jak na jaře. Tak jsme si k večeru na zahradě opekly buřty. To vám byla dobrota. A ze zbylých dnes naložím utopence.
@Ilorin píše:
takže na listové těsto dáte ten sýr na to nivu a zarolujete a krájíte? děkuji moc
přesně tak a to je luxus, jen na těsto plátkový sýr, posypat nivou, když niva zbyla tak jsem ji dosypala ještě na plechu, čím více, tím lépe a pak jen koření a vajíčko, ale když jsem dělala naposled bez vejce, tak jsem usoudila, že bez vejce je to lepší a nivou nešetřit, sice se to rozteče, nevypadá to pěkně, ale ta chut
kamarádka na to ke mě chodila a mohla se utlouct
@Ilorin píše:
přesně tak a to je luxus, jen na těsto plátkový sýr, posypat nivou, když niva zbyla tak jsem ji dosypala ještě na plechu, čím více, tím lépe a pak jen koření a vajíčko, ale když jsem dělala naposled bez vejce, tak jsem usoudila, že bez vejce je to lepší a nivou nešetřit, sice se to rozteče, nevypadá to pěkně, ale ta chut
kamarádka na to ke mě chodila a mohla se utlouct