Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My dnes máme zbytek kuřete s kaší a oběd ze školky, jelikož synátor má laryngitidu. Takže ještě krupicová polévka s vejcem (tu miluju, ale neumím
) a zapečená ryba se sýrem, bramborová kaše a červená řepa
Dnes se mi daří… maso jsempři romrazování napůl uvařila a rejži částečně připálil
ale jo, je to jedlé
myslím, že strávník nic nepozná ![]()
@Alka Není zač. Právě sem k obědu dojedla zbytek a fakt sem si moc pochutnala.
Boloňskou s těstovinami a asi ještě uvařím fazolovou polévku ![]()
@Eemii Ahoj, mohla bych prosím tě poprosit o recept-i na to mleté i tu cizrnu, děkuji moc ![]()
@Hromnice orestnu cibulku, pridam hodne nasekanyho cesneku, mlete maso, sul, pepr, sladkou papriku, orestuju to maso, pridam fazole v chilli omajde a uvarenou cizrnu, lze i z plechovky. Podle mnozstvi masa pridam jeste drcena rajcata nebo protlak. Lehce prisladim, odeberu diteti a pridam chilli papricku.Ja to jim samotne nebo s ryzi.Mela jsem cuketu, tak jsem ji tam na kosticky pridala..mame to moc radi.
Nekdy dam misto cizrny mrazenou kukurici. A misto mleteho kureci na kousicky. A lze to i bez masa.
@Eemii moc děkuji, zní to to dobře, určitě vyzkouším, měj se hezky ![]()
Včera byly narychlo rybí prsty s bramborem a salát z červené řepy, dneska bude zeleninová polévka s pohankou a vločkami, znojemská omáčka, rýže, červená řepa
Včera opečené nudle s kuřecím masem
večer jen kedlubna
nevím co bych ulovila dneska, je tu rizoto, ale to jsemvařila já a tím na to nemám chuť ![]()