Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
12.3.16 20:03

@trckaludmila22 kuře na soli, br. kaše. Znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
12.3.16 20:06

@Jančakecalka to by mě docela zajímalo. Mohu poprosit o recept? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
12.3.16 20:09

@střepina na netu ano, ale chtela bych nejaky fakt vyzkouseny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
12.3.16 20:11

Sekaná pečeně s bramborovou kaší, salát.

• Citovat
  • Upravit
10631
13.3.16 06:19

@Ilorin Já dělávám kuře na medu, to milujem všichni, pak klasika pečené (jen sůl, pepř, česnek, mletá paprika), pak je výborný kuře na zelí, nebo rozporcované a naskládané do pekáče spolu s bramborama a zalité smetanou, potom dělávám kuře ala kachna (sůl a kmín) a peču vcelku, pak na jablkách, na zelenině, smažený jako řízky.. toho je ;)

Dnes zrovna budu dělat taky kuře. Jen na směsi koření a šoupnu ho do hrnce, mám multifunkční el. hrnec a z něj to kuře chutná jako grilovaný z obchodu. K tomu udělám asi bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
13.3.16 06:24

Jinak maminka od tchýně často peče kuře na plechovce piva, ale to jsem nikdy nedělala. Ale prý je to dobré.

Já pekla jenom kuře podlité černým pivem a bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
13.3.16 08:16
@NikysekR píše:
@Ilorin Já dělávám kuře na medu, to milujem všichni, pak klasika pečené (jen sůl, pepř, česnek, mletá paprika), pak je výborný kuře na zelí, nebo rozporcované a naskládané do pekáče spolu s bramborama a zalité smetanou, potom dělávám kuře ala kachna (sůl a kmín) a peču vcelku, pak na jablkách, na zelenině, smažený jako řízky.. toho je ;)Dnes zrovna budu dělat taky kuře. Jen na směsi koření a šoupnu ho do hrnce, mám multifunkční el. hrnec a z něj to kuře chutná jako grilovaný z obchodu. K tomu udělám asi bramborovou kaši.

prosím jak připravujete kuře na medu a na zelí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
13.3.16 10:40

Kuře na zelí: na dno pekáčku nasypu kysané zelí, na to naskládám naporcované kuře, osolím, opepřím, očesnekuju, okmínuju a upeču. Nejdřív zakryté, potom dopeču dozlatova odkryté. Jíme s bramborama.

Kuře na medu: porce celýho kuřete nebo jen paličky, stehna, křidýlka,.. to záleží co zrovna mám, naložím přes noc do marinády. Marináda: olej, med, sojová omáčka, worchester, sladká chilli omáčka, sůl, pepř, mletá paprika, sušený česnek a špetka skořice. Vše dávám od oka a podle chuti. Naložíš do toho kuře, necháš nejlíp přes noc v leddničce odpočinout, naskládáš do pekáčku a upečeš. Nejradši to máme s bramborovou kaší, ale jdou k tomu i vařené brambory nebo hranolky. Doma to milujeme a recept jsem si vymyslela sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.3.16 11:02

U nás dnes kuřecí vývar a pečená kachna s noky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
13.3.16 11:20

Pórkový krém s krutony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.3.16 19:06

Měla být svíčková, ale něco mě skolilo, snad jen viroza, takže svíčkovou dodělám zítra a uvařím knedlík, kluci si dali polévku ze včera a večer chlap udělal krevety a hranolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.3.16 19:51

Na dnešek jsem vyhrabala kuřecí stehna, dala jsem pod kůži na vaše doporučení kus másla. To byla taková mňamka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.3.16 08:38

Špenát, brambory a vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
14.3.16 09:00

Dnes pohanková polívka a jogurtové řízečky s bramborem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
14.3.16 09:12

Dneska to vidím na kuře na houbách s rýží… :think: i když taťka hlásíl, že ho bolí břicho… sice to má od nervů, nbo z námahy, ale bude chtít dietu… :think: tak asi to upravím na něco jako rizoto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí