Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@NikysekR @střepina holky, u nas vloni tedy vysetreni na tehu cukrovku na 3 hodky
mela js totalne vysezeny zadek
![]()
@střepina píše:
@NikysekR nekecej,jestli tam budu 3 hodiny![]()
![]()
![]()
ale holky z naší skupinky říkali že tam byli normálně dvě hodiny a krev jim brali před roztokem, po hodině a pak zase za hodinu,3 hodiny tam neseděli, zeptám se v uterý v poradně
všude jsem četla a pak sama zažila první náběr z prstu, jeslti je ranní cukr na lačno OK, když dobrý, tak nabrat z žíly a vypít cukrovou ňamku, za hodinu nabrat krev z žíly, a za další hodinu znova, výsledky pak poslali nagyndu myslím, že do druhého dne… celke ty dvě hodiny utekly, trochu čtení a sudoku a jdeš… někde tě i pustí ven (jen nesmíš jíst a pít cestou) ale měla jsem hlad, tak jsem byla ráda, že sedím ![]()
a abych nebyla mimo téma… zbyly mi šagety a těstoviny od včera, tak to něčím zaleju a taťkovi pak přidělám nový se sýrovou omáčkou.
na večer pak hromada salátu s jogurtem (a majolkou, ale pssst) ![]()
@Kacievi No vidíš, takže to zas až taková novinka není.. je to teda pěkná otrava ![]()
@NikysekR píše:
@Kacievi No vidíš, takže to zas až taková novinka není.. je to teda pěkná otrava
To teda a „nejlepsi“ na tom je, ze kd mi vysly zvysene hodnoty, tak js se to dozvedela cca 2 mesice pred porodem
(jedna sestra u meho gyndare se pak odvolavala na 2.
)ale vse ok, takze ufff ![]()
@Žirafa9 píše:
Peču vepřové kousky(odřezky z panenky) na žampionech a k tomu pečená zelenina(paprika žlutá a červená, kousek máslové dýně a fenykl)
Prosím Tě, jak děláš tu zeleninu? Jenom to hodíš na pánev na trošku oleje, nebo nějaký speciálnější postup?
Tak já dělám nakonec kotletu v těstíčku, šťouchané brambory a dušenou brokolici k tomu.
Chtěla jsem to maso zapéct spolu s bramborama, brokolicí a smetanou, ale u nás neměli smetanu
No, takže holt smůla. Tohle bude taky dobrý.
Dneska celerová bílá polévka s krutony, chlap dojí maso s knedlíkem ze včera a já si upeču žemlovku s jablky a pudinkem, tvarohem, mňam, to mám moc ráda
a ze zbylého knedlíku udělám na večeři knedlíkovou pizzu a ještě upeču na sváču bebe koláč.
@Trixia To dělám když zbyde knedlík-knedlík nakrájím na plátky do pekáče, posypu kořením na pizzu, nakrájený šunkový salám nakrájím na malé kostičky, nakrájím nadrobno papriky, rajčata, někdy přidávám i malou sklenici domácího leča, zaleju vejci s mlékem, osolím opepřím a posypu sýrem, Dám zapéct. Zalívám vejci s mlékem jen tak normálně, aby knedla neplavala, ale aby taky nebyla suchá, tak normálně. Máme to moc rádi, i chlapovi to chutná a to je co říct.. ![]()
My dneska ovocné knedlíky a zeleninovou polévku od včera.
Zítra budou těstoviny s boloňskou směsí.
K obedu bylo kureci rizoto se zampionama a k veceri cuketovy tatarak