Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zapečený květák v bešamelu, brambory, nakládaná červená řepa. K večeři zeleninové rizoto. Dnes je bezmasý den.
@modrasek13 taky tak. Dojíždíme špízy. A na večeři udělám tuňákovou pomazánku.
@střepina uvarim brokolici(mam rada spis tvrdsi),smicham s vejcem na tvrdo, redkvickami, cibuli a zakysanou smetanou(muze byt i trocha majolky).Sul, pepr a je hotovo. Nejlepsi je vychlazeny ![]()
Polévka drůbeží vývar a holandské řízky, to samé jako včera
Řízky jsem nejdřív krátce předsmažila na pánvi a pak ještě dopekla v troubě a byly super, měkounké, šťavnaté a nebyly moc mastné.
Dneska se chystám dělat poprvé slávky na víně, tak mi držte palce
snad budou tak dobré jako u moře
@tejuho píše:
@střepina uvarim brokolici(mam rada spis tvrdsi),smicham s vejcem na tvrdo, redkvickami, cibuli a zakysanou smetanou(muze byt i trocha majolky).Sul, pepr a je hotovo. Nejlepsi je vychlazeny
jéé to vypadá luxusně, to vyzkouším ![]()
@tejuho super recept, někdy zkusím, akorát mi tam nesedí syrová cibule, ale jinak super ![]()
Oběd ze včera, k večeři jsem zkusila bramborové špízy podle @Kacievi byly moc dobrý, dala jsem i krutí prsa, česnek, sýr, ale toho byla škoda, akorát se nalepil na alobal, ale jinak dobrý ![]()
Dnes byly na večeři nudle s mákem. Zítra porková polévka s krupicí a ![]()
Dneska zeleninova polevka od vcerejska a zapecena ryze s mletym hovezim, mrkvi a zelim a zitra bude brokolicova polevka a cottage pie
@Jana525 píše:
Dneska zeleninova polevka od vcerejska a zapecena ryze s mletym hovezim, mrkvi a zelim a zitra bude brokolicova polevka a cottage pie
To jsem nikdy neslysela, zni to zajimave. Jedna se o tvuj recept?