Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kacievi Ale jo, obědvám menší porci vše, co uvařím. Vynechala jsem svačiny a snídani a večeři jsme si nahradila zdravě. Nasadila jsem ráno ovesnou kaši (dělám sama) a kefír z tibetské kombuchy s chia semínkama. Pro mě, klasickou selku s téměř metrákem, která má denně na desce na lince pořádnou flákotu masa a smetana 33pct teče proudem, to považuju opravdu za úspěch. A zřejmě i mé tělo, první dvě kila (cca) jsou dole
![]()
Holky, dne suvařeno, zítra kuřecí řízky, br. kaše, zeleninové vdolečky, odpoledne upeču pudinkovou buchtu zatřenou zakysanou smetanou a upeču tu pizzu. Odjíždíme, tak to posouvám obden.
Vařím hovězí vývar s těstovinovou rýží a peču tu roládu z mletýho
zatím drží pohromadě
. A udělám k ní bramborovou kaši.
Na dnešek obyc kureci prsa na pánvi na prirodno s opecenym bramborem a zeleninkou… Zítra pěkně pstruh na másle! ![]()
@Voltiček no vidis, kefir z tibetske houby js chtela zkouset uz vloni, ale kv tehotenstvi js to odlozila, tak diky za pripomenuti. Budu si k tomu muset dohledat nejake info
Ty si ji doma pestujes-vyrabis sama?? ![]()
Hurá, tak roláda se povedla a byla moc dobrá
a dost zbylo, tak ji možná dojíme zítra k obědu, akorát s jinou přílohou. Pokud se teda nesní do večera za studena ![]()
@Banshee1234
Mňam, lososa jsme dlouho neměli, dala bych si.
@IrenaKřížová píše:
@Kacievi Recept na slané
Tak v tom pripade je u nas nejoblibenejsi s tunakem a se zeleninou, pak taky lehky salat s rajcaty, paprikou, cesnekem a bilym jogurtem a je super jako maxi rycly priloha temer ke vsemu masicku ![]()
@Kacievi Dostala jsem ji a nějak mi roste, info mám http://www.kombucha-kefir.wz.cz/kefirka.html
@Voltiček dekuji moc za odkazek
, prostuduju a pripadne se zeptam odbornice
![]()
Polevka s krupickou a vajickem, pstruh na masle s bramborami x jen zeleninovym salatem z ledoveho s. ![]()
Včera jsem byly španělské ptáčky, zůstalo i na dnešek, upeču jen třenou bábovku
@NikysekR píše:
Hurá, tak roláda se povedla a byla moc dobráa dost zbylo, tak ji možná dojíme zítra k obědu, akorát s jinou přílohou. Pokud se teda nesní do večera za studena :
šikulka
Kapustové karbanátky, br. kaše. Z kapustového vývaru bramborová omáčka.