Pláč a teplota - co ho bolí?

819
31.7.11 06:14

co ho bolí?

ahoj maminky, už nevím co s maličkým :-( předevčírem večer začal hrozně brečet tři hodiny v kuse - kolika řekla jsem si, ale pak to pokračovalo přes den jakmile nespinkal tak řval, ne brečel, ale řval skoro ařž hystericky, když usnul tak jenom na deset minutek, včera večer brečel tři hodiny a dneska ráno už je to zase hodinu, uklidní se vždycky jenom na chvíli. měřila jsem teplotu a měl 38,2 a po dvaceti minutách 37,9. Skoro 14 dní neustále slintá a strká si ručičku do pusinky. Můžou to být zoubky?? Nic jiného mě nenapadá, ale nejsou mu ani skoro 3 měsíce. Nápady prosím co mu může být. Chci mu od těch slziček pomoct :nevim:

Příspěvek upraven 31.07.11 v 06:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
31.7.11 06:41

Ahojky, měli jsme to u malýho taky tak, nejdříve měl teploty a do týdne na to se objevil první zoubek - v té době měl cca 3 měsíce a týden.Dneska jsem objevila druhý a to ještě nemá 4 měsíce. Teplotu jsem sledovala (měli ji totiž přes víkend) a když nepolevila ani 4 den, pro jistotu jsem zašla k doktorce, ono se později objevilo i mírné nachlazení. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
31.7.11 07:57

Ono mu ten zub ani nemusí vylézt, jen se tlačí dásní a z toho může mít teplotku a bolí to. Taky u růstu zoubků bývá zánět dutiny ústní. Proto se může objevit rýma a pak trochu kašel. Prostě zahlenění.
Mi z toho dokonce měli půl roku záněty průdušek. Bylo podezření na astma a alergii na kde co. Pak ještě doktorka řekla at počkáme na zuby, že až vylezou , může se to vytratit, byla totiž neustále zahleněná jakoby na průduškách. No a zuby vylezly až na roce a od té doby je klid :dance:

Každopádně bych, pokud to do zítra nepřejde, raději k doktorce zašla. Můžete to být prakticky cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
31.7.11 08:12

To víš že to mohou být zoubky a do toho i třeba ta kolika :-( Kdyby to přetrvávalo , raději bych zašla v PO k dr. nic tim nezkazíš .Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
31.7.11 08:18

preventivně bych dávala něco proti kolikám protože v tomto věku jsou běžné(sabsimplex je na nic,většinou nezabírá,tak třeba baby calm,probio kapky,ale jsou i jiné…)a na tu pusinku bych jen zkusila něco na prořezávání třeba citrovital,mundisal gel,je toho zase víc,a uvidíš zda se do pár minutek po namazání zklidní.pokud bude řvát dál tak to bude spíš to bříško.pokud budou teploty dál,tak skoč pro jistotu zítra k dr.,ale nejdřív si tam zavolej a běž spíše až v době kdy tam nemá nemocné děti,ať ještě něco nechytnete.bude pondělí tak bude ráno narváno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22238
31.7.11 08:21

Pokud mu ještě nejsou ani tři měsíce, jela bych s ním nejpozději zítra ráno k doktorce - horečka u takhle malého miminka se podceňovat nemá.

Zuby to samozřejmě můžou být, ale je na ně přece jen ještě celkem brzo, takže bych to na ně v tomhle případě automaticky nesváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
31.7.11 09:48
Ajka a Domi píše:
preventivně bych dávala něco proti kolikám protože v tomto věku jsou běžné(sabsimplex je na nic,většinou nezabírá,tak třeba baby calm,probio kapky,ale jsou i jiné…)a na tu pusinku bych jen zkusila něco na prořezávání třeba citrovital,mundisal gel,je toho zase víc,a uvidíš zda se do pár minutek po namazání zklidní.pokud bude řvát dál tak to bude spíš to bříško.pokud budou teploty dál,tak skoč pro jistotu zítra k dr.,ale nejdřív si tam zavolej a běž spíše až v době kdy tam nemá nemocné děti,ať ještě něco nechytnete.bude pondělí tak bude ráno narváno

všechny kapičky co jsme zkoušeli - sapík a babycalm - malýmu jenom bříško zhoršily :-( bohužel u nás mají v lékárně dovolenou takže asiv budem muset vydržet do zítra každopádně děkuju za rady teď leží v houpátku a spokojeně si hraje s ručičkama tak uvidíme co nás ještě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.7.11 10:33

Ahoj to jsou zuby . kup si proněj paralen sus ten mu zabere a bude spinka . Nám to hodně ponohlo. A i teď když má náznak bolesti zoubků jelikož se mu klubou stoličky tak mu ho raději dám než aby měl teploty a pořád ho to bolelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.8.11 20:31

tak jsme byli u doktora, teplotu u něj už neměl, ale pořád nespinká, přes den už je honější, ale ty noci to je děs, jsem zvyklá, že usnul v osm a dřív jak ve tři se nevzbudil a teď je vzhůru co tři hodiny :-(
doktor na mě koukal jako na blázna, že by to měli být zuby tak já nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.8.11 21:15

Nektere doktorky jsou kravy. Podivej se na dasne jesli jsou ve predu natekle vetsinou jsou dole prvnia jestli jsou tak to jsou zuby :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.8.11 11:08

pláče při krmení

nechci zakládat nové téma protože můj dotaz je dost podobný :-( je to tak dva dny co malej začal při jídle příšerně brečet, má hlad tak začnu kojit, chvilku baští a pak najednou řev, slzičky a hysterák, vždycky se tak na pět vteřin přisaje a pak zase pláč, zkouším kojit z obou prsou, ale teď jsem ho musela uspat aby přestal plakat, zkoušela jsem jakýkoliv polohy, ale při každý je to stejný nemáte někdo zkušenost?bojím se, že jsem přišla o mlíko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.8.11 22:37

Skus si koupit mleko ten Nutrilon Extra je sice drahej ale spatnej neni. Je zcela mozne ze jsi prisla o mleko a kdyz nic netece tak zacne brecet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.8.11 11:25

Tak zkus odstříkat, jestli něco teče tak jsi o mlíko nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
10.8.11 11:25

tak mlíko mám teď už je to lepší začne se vztekat když už má dost :lol: ale teď zase tři dny za sebou proknourá celou noc a ráno. do minulýho týdne spal celou noc vstávali jsme kolem pátý nebo šestý a teď je vzhůru každou hodinu kňourá a jakmile ho chci třeba přebalit nebo ho položim tak zače hysterák a dělá to i přes den, hrajeme si a najednou po půl hodině knourá, spát nechce a když už ho uhoupu tak spí deset minut. když to spočítám tak kňourá každou hodinu, to přece neni normální ne? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.8.11 11:34

Bohužel je. Dělá to hodně dětí. Možná rašej zoubky, možná ho bolí bříško, možná je to počasím…kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí