Každé oko jiné barvy

TKJ
277
30.7.11 18:53

každé oko inej farby

Holky, asi sa zaoberám kravinami, ale malá ma cca od 1 týždňa každé oko inej farby a to dosť výrazne, jedno má tmavohnedé a jedno modré. Dnes má 6týždňov a stále rovnako. myslíte, že sa jej to zmení? Viem že očká su neistá až tak do pol roku, ale ešte som sa nestretla s každým okom iným, inak ja mám modré a muž hnedé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
30.7.11 18:58

Ahoj..přesně tak to má holčička mé kamarádky..od narození má jedno oko modré a druhé hnědé..bohužel jí to zůstalo. Teď jí jsou skoro 3 roky. Ale tím ti nechci brát naději, třeba se to může změnit, opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.7.11 19:02

Mám kamaráda, který má každé oko jiné. Zelený a hnědý. Neřekla bych, že to je nějak ošklivé, jen nezvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
30.7.11 19:06

Znám několik lidí kteří mají každé oko jinak barevné,je to dané geneticky,už jí to zůstane.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
30.7.11 19:07

Moje teta má taky každé jiné - jedno hnědé a jedno zeleno-šedé.

• Citovat
  • Upravit
1853
30.7.11 19:07

nejspíš se jí to už nijak výrazně nezmění .Nemyslím si že by to ale bylo nějaké ošklivé ,je to docela zajímavé a když se jí to nebude líbit může to korigovat barevnými kontaktními čočkami. Akorát ,že by měla být sledována na očním … .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.7.11 19:22

http://cs.wikipedia.org/…eterochromie

podle mě jí to už zůstane.. Ale mně to nepřipadne škaredé, naopak, mám kamaráda, co má jedno oko hnědé a druhé smaragdově zelené a dřív jsem za ním hodně pálila a přesně to se mi na něm líbilo :D a má to taky frontman mé oblíbené skupiny Rise Against :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
30.7.11 19:28

:-) No holky, mne práve všetci známy stále hovoria, neboj to sa zmení…a čoho sa mám báť ? aj keby sa nezmenilo, myslím, že to práve bude zaujímavé, nie škaredé..a snáď to teda je len estetická chybička a nič iné..prikladám fotku, snáď to tam bude dobre videt..Ale je pravda, že takto hnedé oko to bolo fakt až tak týždeň po pôrode, pred tím boli obe tmavo šedomodré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.7.11 19:38

Ahoj holt vás holčička chtěla ppotěšit a má jedno po mamince a druhé po tatínkovi. Moje kamarádka má jedno zelené a druhé modré, nekecám a je to nesmírně šik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
30.7.11 19:43

Moje dcera to tak má, ne tak výrazně, ale má. Jedno oko má modrošedé, druhé hnědošedé.

• Citovat
  • Upravit
2901
30.7.11 19:44

Kate Bosworth, herečka, má taky každé oko jinak barevné - a jaká je to krasavice. Nelam si s tím hlavu, holčičku to bude dělat ještě atraktivnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
30.7.11 19:47

knopi, a mala to už tak skoro po narodení? alebo sa to vykryštalizovalo až v tom pol roku a neskôr ?teraz som si k tej heterochrómii prečítala, že to môže byť aj v dôsledku nejakého nádoru, či choroby…uff..už nebudem čítať :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.7.11 19:53

můj spolužák byl moc hezký kluk a když jsme ho chtěli pozlobit, ptali jsme se, které je modré a on nikdy nevěděl, prý si to nepamatuje. Jedno oko měl fantasticky modré a druhé tm. hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
30.7.11 19:58

Ďakujem holky za ukludnenie …my ju budeme ľúbiť stále rovnako :-) a keď jej to ostane, dúfam že z toho spraví svoju prednosť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
30.7.11 19:59

můj táta má taky každé oko jiné. Prostě se tak někdy stane. Není to až tak obvyklé, ale stává se to. Jestli jste se někdo dívával na doktorku Quinovou, tak ta herečka má taky každé oko jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí