Prudký pláč a lekání

108
30.7.11 11:40

prudký pláč a lekání

Holky poraďte. Dnes ráno malý vstal a byl usměvavý a klidný, najednou začal prudce plakat, vytřeštil oči, jako by se něčeho lekl. když jsem jsem ho pochovala utichl, ale položím ho a začne znovu.už je to celé dopoledne, je najezený,přebalený..v manduce mi vydržel spát hodinu,ale jen ho položím začne znovu,vždycky vyvalí ty oči a má v nich uplně strach, zrudne a začne příšerně křičet…teplotu nemá, tak fakt nevím,máme 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
30.7.11 11:54

syn měl tohle také přesně ve 3měsícíh,ještě u toho rozhodil ručičky-naštěstí to ustalo-trvalo to tasi týden.V mš pak míval zahledění a absolvovali jsme EEG-někdy to bývá projev epilepsie,ale v tomto věku to může být i taková nějaká nevyzrálost či jak bych to nazvala…Ještě jen podotknu,že syn to prvně udělal po té,co ho jeho otec po probuzení na jaře strčil do ledového bazénu :cert: …už jsme rozvedeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
30.7.11 12:52

no a nemůže to být prdíkama?? náš je taky úplně v klidu, kouká po hračkách a najednou zrudne rozhodí ruce a řve jako tur- ale přitom jakoby tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.7.11 13:34

Nemusí to být nic závažného, ale jak psala monki - může jít o projev epilepsie. Taky jsme na to měli podezření a doktorka mě varovala, že lekání a náhlé ostré řvaní bez zjevného důvodu není dobré. Tím ale v žádném případě neříkám, že u vás to je něco zlého. Jen možná kdyby selhaly finty jak odstranit prdíky apod. (tež to může být) a malý to dělal delší dobu, rozhodně bych šla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.7.11 15:15
lenix píše:
Holky poraďte. Dnes ráno malý vstal a byl usměvavý a klidný, najednou začal prudce plakat, vytřeštil oči, jako by se něčeho lekl. když jsem jsem ho pochovala utichl, ale položím ho a začne znovu.už je to celé dopoledne, je najezený,přebalený..v manduce mi vydržel spát hodinu,ale jen ho položím začne znovu,vždycky vyvalí ty oči a má v nich uplně strach, zrudne a začne příšerně křičet…teplotu nemá, tak fakt nevím,máme 3 měsíce

Nemáte za sebou očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.7.11 18:14

očkovani za sebou nemame,prdi dobre,ted k veceru je to trochu lepsi,ale uvidim teda zitra, za tyden jdem k doktorce,tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí