Co je nepostradatelné vybavení kuchyně?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je toho je potreba. Za me mycka, trouba, mikrovlnka, horkovzdusna friteza, pomaly hrnec, robot, vaflovac, palacinkovac, kontaktni gril, kavovar, ruzny formy, plechy. Ja jsem tez v kuchyni furt a pouzivam vse co jsem vypsala temer denne. Za me i super drzicka.
Příspěvek upraven 28.03.22 v 16:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já před dvěma lety objevila pomalý hrnec…večer naflakam do hrnce věci na vývar a v noci jede…Díky za nej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz píše:
Bez rýžovaru taky nedám ani ránu!
ty jo, rýžovar pořád zvažuju. Na jednu stranu mám pocit, že ho „nutně potřebuju“, na druhou stranu mám kuchyň jako když plivne a netuším, co bych musela vyhodit, aby se mi vešel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super je i indukce rychleji se na ni vari a umyvani super. A ted od leta mame americkou lednici, taky treba kor pro 6 lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz píše:
Bez rýžovaru taky nedám ani ránu!
OT - pobavil mě váš nick, nejste příbuzná s Rumcajsem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě je u nás hodně v oblibě zásobník na lupínky/müsli, jak bývá v hotelích při snídani. Máme ho na dva druhy.
- Citovat
- Upravit
Já bych ještě uvítala velký mrazák (ty klasické 3 šuplíky jsou málo) a suchý sklep k uskladňování zeleniny, brambor a podobně, případně špajz (mám jen extra skříń na jídlo). Nicméně to mám smůlu vzhledem k prostorům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyna1984 píše:
Neumím si už představit kuchyn bez ryzovaru. Bez všeho ostatního se obejdu
ano, rýžovar je věc, kterou bych pořídila hned, jak by se mi starý rozbil, aspoň ten nejobyčejnější za pár stokorun, teď mám chytrý, přímo asijský, který umí 4 druhy rýže (možná víc), kaši, pomalý hrnec, parní vaření, upeče litou buchtu…
dále pořádně silný tyčový mixér, pokud někdo peče, tak kvalitní kuchyňský robot, remoska se hodí, i když je trouba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Všechny zdravím a přeji krásný den![]()
Budeme se stěhovat, v novém bude fakt velká kuchyň (tu my i potřebujeme). Je nás s manželem a dětmi dohromady (zatím) 6
.
A zrovna řeším vybavení kuchyně. Proto mě zajímá co je pro Vás v kuchyni nepostradatelné? Co ušetří např. práci, čas, na co by jste nedali dopustit a co je pro Vás naopak zbytečné a zabírá to místo? Od lžičky po kuchyňský robot
Mockrát děkuji.. Přemýšlím co Vše si na seznam napsat. Zatím tam mám klasicky sklenky, talíře, misky, termosky, apod. Přemýšlela jsem i nad domácím pekárnou či varným robotem (hrnec co „vaří sám“). V kuchyni budu nonstop. Jak říkám je nás hodně. Máme domácí zeleninu, maso, apod. Navíc se bude casto něco pořádat (grilovacky, sešlosti, apod.).. Tak mě zajímá nad čím uvažovat, co nezapomenout..
.
100% nutnost lednička, mrazák, myčka, trouba gril, mikrovlnka, kuchyňský robot, mixer, kávovar, jogurtuvac, touster, konvice, různé druhy pánvi, hrnce, pekace..
u vas spoustu kavovych, polevkovych lzici, masových nozu a vidlicek, skleničky, hrnicky na caj, kafe, maly, velky talire, ruzne misky, ostre noze.. prkynka, ledovac, skrabka, lisovac na cesnek, struhadla, vaha na vareni, varecky a dalsich x veci, ze ti asi ani nejde vse takhle hned vypsat ![]()
sklenicky i na víno
., ice kybl ![]()
Pri navsteve se i obcas hodi sklenicky na panaky
..
Příspěvek upraven 28.03.22 v 16:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
ty jo, rýžovar pořád zvažuju. Na jednu stranu mám pocit, že ho „nutně potřebuju“, na druhou stranu mám kuchyň jako když plivne a netuším, co bych musela vyhodit, aby se mi vešel
rýžovar jsem pořídila poprvé právě v době, kdy jsem měla kuchyň tak 2 m2 a dvouplotýnku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
ty jo, rýžovar pořád zvažuju. Na jednu stranu mám pocit, že ho „nutně potřebuju“, na druhou stranu mám kuchyň jako když plivne a netuším, co bych musela vyhodit, aby se mi vešel
Za me je treba ryzovar uplne zbytecny kram. Ja ryzi nejdriv zarestuju na masle, zaliju vodou na prst a pod poklickou dusim na nejmirnejsi vykon. Nic neni treba cedit a ryze nam takto chutna vic, nez z ryzovaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mne urcite pomaly hrnec a univerzalni robot( kov) s ruznymi nastavci. Kontaktni gril s vymenymi podlozkami, tycak, mixer na omacky/ smothie, doporucuji koupit dve sklenene nadoby na slane/ sladke. Kdyz jsme se s muzem stehovali tak jsme nejak zapomneli vzit mikrovlnku
a po trech letech mi vubec nechybi. Ale urcite mycka, kvalitni sada nozu, ticha rychlovarka, milion uterek, prkynek. Sklenene dozy na potraviny. Naopak treba vaflovac, friteza, toustovac, ryzovar, parkovac jsou pro mne zbytecne a vali se ve spizi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit