Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Boudice23 píše:Jaruše píše:Moc děkuju. Já mám dneska den debil, malá si zahrála na paragána(spadla z postele) a teď ta kytka..nemám nějak mozek na to dneska něco hledatBoudice23 píše:Tak to nevím,zkusím vygooglit.Jaruše píše:Takže sušená by měla být ok??
Citace:léčivé účinky-Využívá se šťáva z listů, která však obsahuje i některé alkaloidy. Květy jsou jedovaté. Otrava je doprovázena depresemi, průjmem, poruchami srdečního rytmu, zástavou dechu až smrtí.
Tak nejspíš můžeš být v klidu.Jedovatý jsou květy a kořeny-ty obsahujou ty alkaloidy.
Našla jsem tohle:
http://babca.blog.cz/0707/zahrada
Laskecka píše:
No ona je jedovatá ta šťáva uvnitř, takže sušená by vadit neměla
Děkuju moc.
Mně už dneska asi šlehne
to je den ![]()
Jaruše píše:Boudice23 píše:Tak nejspíš můžeš být v klidu.Jedovatý jsou květy a kořeny-ty obsahujou ty alkaloidy.Jaruše píše:Moc děkuju. Já mám dneska den debil, malá si zahrála na paragána(spadla z postele) a teď ta kytka..nemám nějak mozek na to dneska něco hledatBoudice23 píše:Tak to nevím,zkusím vygooglit.Jaruše píše:Takže sušená by měla být ok??
Citace:léčivé účinky-Využívá se šťáva z listů, která však obsahuje i některé alkaloidy. Květy jsou jedovaté. Otrava je doprovázena depresemi, průjmem, poruchami srdečního rytmu, zástavou dechu až smrtí.
Našla jsem tohle:
http://babca.blog.cz/0707/zahrada
Díííííííííííííííky
ona to vyplivla, ale říkám si co kdyby něco polkla ![]()
Boudice23 píše:Jaruše píše:DíííííííííííííííkyBoudice23 píše:Tak nejspíš můžeš být v klidu.Jedovatý jsou květy a kořeny-ty obsahujou ty alkaloidy.Jaruše píše:Moc děkuju. Já mám dneska den debil, malá si zahrála na paragána(spadla z postele) a teď ta kytka..nemám nějak mozek na to dneska něco hledatBoudice23 píše:Tak to nevím,zkusím vygooglit.Jaruše píše:Takže sušená by měla být ok??
Našla jsem tohle:
http://babca.blog.cz/0707/zahradaona to vyplivla, ale říkám si co kdyby něco polkla
Není zač
.Hlavně,že je malá O.K. ![]()
Jaruško spinká jako neviňátko, ale já jsem zralá na blázinec ![]()
Jaruše píše:
Tak se na všechno vykašli a běž spinkat taky
Dokouknu Expozituru a půjdu!!Ještě jednou díky a přeji pěkný večer ![]()
Boudice23 píše:Jaruše píše:Dokouknu Expozituru a půjdu!!Ještě jednou díky a přeji pěkný večer
Tak se na všechno vykašli a běž spinkat taky
Taky ji mám puštěnou a pak půjdu do hajan ![]()
Dobrou noc ![]()
NEboj, bude to OK. Mě holky tuhle kytku taky ochutnaly
kamarádka mě pak tak vystresovala, že jsem celou noc nespala a ještě večer, kolem půl 10 volala na dětský do špitálu. Ti mi volali na někam do Prahy na toxikologický odd, nebo kam a tam zjišťovali co a jak. Prý by se poblinkaly pár hodin po snězení nebo měly průjem. Naštěstí byly v pohodě, ale dr. mi radši nakázala je občas v noci vzbudit a kdyby něco hned přijet.
Kytku jsem pak vyhodila na mráz…
cipisek007 píše:
NEboj, bude to OK. Mě holky tuhle kytku taky ochutnalykamarádka mě pak tak vystresovala, že jsem celou noc nespala a ještě večer, kolem půl 10 volala na dětský do špitálu. Ti mi volali na někam do Prahy na toxikologický odd, nebo kam a tam zjišťovali co a jak. Prý by se poblinkaly pár hodin po snězení nebo měly průjem. Naštěstí byly v pohodě, ale dr. mi radši nakázala je občas v noci vzbudit a kdyby něco hned přijet.
Kytku jsem pak vyhodila na mráz…
Děkuju
tak hlavně že to u vás dobře dopadlo
mně se budí v noci často takže jí vždycky zkouknu, to by asi následovala reakce hned po natrávení, počítám tak max 3 hodinky ne? ![]()
Určitě! A jestli se ti Zuzanka budí, tak tím líp. Mě už holky spaly celou noc, tak jsem byla o to víc nervní… navíc jsem na ně přes týden sama, přítel maká mimo město a doma je jen na víkendy, takže noc stála fakt za to ![]()
Bude to dobrý, neboj ![]()
Tak už jsem jí vyhodila jedovatku jedovatou(neměla opadávat
), noc proběhla jako vždy, časté buzení, takže dobré
teda pro mě ne, jsem každý den jako by mě přejel vlak
![]()
Ahojky, to jsme dvě, malý se ted budí po dvou hodinách a v 5 vstává uplně
Jinak, nic si z toho nedělej takových karambolů se nám ještě stane, já před chvilku nachytala malého jak jí můj časopis, nějakým zázrakem si ho stáhnul ze stolu ![]()
Laskecka píše:
Ahojky, to jsme dvě, malý se ted budí po dvou hodinách a v 5 vstává uplněJinak, nic si z toho nedělej takových karambolů se nám ještě stane, já před chvilku nachytala malého jak jí můj časopis, nějakým zázrakem si ho stáhnul ze stolu
To mě se budí snad ještě častěji a hodinku a půl byla během noci vzhůru, dneska to byla otřesná noc, díky tomu, že včera spadla přes den z letiště(uspávala jsem na posteli) tak jsem ještě včera odpo začla uspávat v postýlce, bez vztekání a pláče se nám to ale neobešlo
no ale v noc to nejde, kdybych jí neměla u sebe tak jsem ráno jako mrtvola, a byla bych nepoužitelná. Musím nějak vymyslet jak to udělat
spát s náma pořád nemůže ![]()
Do toho mi bojkotuje příkrmy, chce jen MM. Já jsem zralá na chocholouška ![]()