Foto - co je to za pokojovku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
2.11.11 20:21
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Citace:léčivé účinky-Využívá se šťáva z listů, která však obsahuje i některé alkaloidy. Květy jsou jedovaté. Otrava je doprovázena depresemi, průjmem, poruchami srdečního rytmu, zástavou dechu až smrtí.
Takže sušená by měla být ok?? :nevim:
Tak to nevím,zkusím vygooglit.
Moc děkuju. Já mám dneska den debil, malá si zahrála na paragána(spadla z postele) a teď ta kytka..nemám nějak mozek na to dneska něco hledat :cry:

Tak nejspíš můžeš být v klidu.Jedovatý jsou květy a kořeny-ty obsahujou ty alkaloidy.
Našla jsem tohle:
 http://babca.blog.cz/0707/zahrada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.11.11 20:21
Děkuju za vaši pomoc
Laskecka píše:
No ona je jedovatá ta šťáva uvnitř, takže sušená by vadit neměla

Děkuju moc.
Mně už dneska asi šlehne :-? :-? to je den :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.11.11 20:24
Jaruše píše:
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Citace:léčivé účinky-Využívá se šťáva z listů, která však obsahuje i některé alkaloidy. Květy jsou jedovaté. Otrava je doprovázena depresemi, průjmem, poruchami srdečního rytmu, zástavou dechu až smrtí.
Moc děkuju. Já mám dneska den debil, malá si zahrála na paragána(spadla z postele) a teď ta kytka..nemám nějak mozek na to dneska něco hledat :cry:
Tak nejspíš můžeš být v klidu.Jedovatý jsou květy a kořeny-ty obsahujou ty alkaloidy.
Našla jsem tohle:

Díííííííííííííííky :hug: ona to vyplivla, ale říkám si co kdyby něco polkla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.11.11 20:28
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Našla jsem tohle:
Díííííííííííííííky :hug: ona to vyplivla, ale říkám si co kdyby něco polkla :evil:

Není zač :mrgreen: .Hlavně,že je malá O.K. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.11.11 20:30

Jaruško spinká jako neviňátko, ale já jsem zralá na blázinec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.11.11 20:31

Tak se na všechno vykašli a běž spinkat taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.11.11 20:32
Jaruše píše:

Dokouknu Expozituru a půjdu!!Ještě jednou díky a přeji pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.11.11 20:34
Boudice23 píše:
Jaruše píše:
Dokouknu Expozituru a půjdu!!Ještě jednou díky a přeji pěkný večer :kytka:

Taky ji mám puštěnou a pak půjdu do hajan :lol:
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.11 21:11

NEboj, bude to OK. Mě holky tuhle kytku taky ochutnaly :-? kamarádka mě pak tak vystresovala, že jsem celou noc nespala a ještě večer, kolem půl 10 volala na dětský do špitálu. Ti mi volali na někam do Prahy na toxikologický odd, nebo kam a tam zjišťovali co a jak. Prý by se poblinkaly pár hodin po snězení nebo měly průjem. Naštěstí byly v pohodě, ale dr. mi radši nakázala je občas v noci vzbudit a kdyby něco hned přijet.
Kytku jsem pak vyhodila na mráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.11.11 21:19
cipisek007 píše:
NEboj, bude to OK. Mě holky tuhle kytku taky ochutnaly :-? kamarádka mě pak tak vystresovala, že jsem celou noc nespala a ještě večer, kolem půl 10 volala na dětský do špitálu. Ti mi volali na někam do Prahy na toxikologický odd, nebo kam a tam zjišťovali co a jak. Prý by se poblinkaly pár hodin po snězení nebo měly průjem. Naštěstí byly v pohodě, ale dr. mi radši nakázala je občas v noci vzbudit a kdyby něco hned přijet.
Kytku jsem pak vyhodila na mráz…

Děkuju :hug: tak hlavně že to u vás dobře dopadlo :palec: mně se budí v noci často takže jí vždycky zkouknu, to by asi následovala reakce hned po natrávení, počítám tak max 3 hodinky ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.11 21:38

Určitě! A jestli se ti Zuzanka budí, tak tím líp. Mě už holky spaly celou noc, tak jsem byla o to víc nervní… navíc jsem na ně přes týden sama, přítel maká mimo město a doma je jen na víkendy, takže noc stála fakt za to :-(
Bude to dobrý, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.11.11 10:14

Tak už jsem jí vyhodila jedovatku jedovatou(neměla opadávat :twisted: ), noc proběhla jako vždy, časté buzení, takže dobré :dance: :dance: teda pro mě ne, jsem každý den jako by mě přejel vlak :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.11.11 10:19

Ahojky, to jsme dvě, malý se ted budí po dvou hodinách a v 5 vstává uplně :roll: Jinak, nic si z toho nedělej takových karambolů se nám ještě stane, já před chvilku nachytala malého jak jí můj časopis, nějakým zázrakem si ho stáhnul ze stolu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.11.11 10:25
Laskecka píše:
Ahojky, to jsme dvě, malý se ted budí po dvou hodinách a v 5 vstává uplně :roll: Jinak, nic si z toho nedělej takových karambolů se nám ještě stane, já před chvilku nachytala malého jak jí můj časopis, nějakým zázrakem si ho stáhnul ze stolu 8-o

To mě se budí snad ještě častěji a hodinku a půl byla během noci vzhůru, dneska to byla otřesná noc, díky tomu, že včera spadla přes den z letiště(uspávala jsem na posteli) tak jsem ještě včera odpo začla uspávat v postýlce, bez vztekání a pláče se nám to ale neobešlo :( no ale v noc to nejde, kdybych jí neměla u sebe tak jsem ráno jako mrtvola, a byla bych nepoužitelná. Musím nějak vymyslet jak to udělat :think: spát s náma pořád nemůže :-P
Do toho mi bojkotuje příkrmy, chce jen MM. Já jsem zralá na chocholouška :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí