Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
kup si něco hezkýho na sebe
![]()
bohužel poradit neumím já mu koupila vrtačku…
Já mu dala dres Pecky, když hrál v Aachenu (sbírá dresy českých hráčů hrajících v zahraničí) a ten do velkého rámu. Pak dort (ten jsem teda nechala upéct) ve tvaru dresu FK MB. A jako hlavní dárek jízda humrem (vždycky po tom autě slintal a chtěl se svézt), ale to teda přišlo asi na 3,5 tisíce, ale ta radost pak a spousty fotek máme, jak to řídil…
Jo a od rodičů dostal domácí pípu a to ho taky hodně nadchlo. To je ale asi všechno drahý, no ![]()
čemu se věnuje, koníčky? co ho zajímá?
já mám na třicetiny vymyšlený kvalitní zapalovač a na něj nechat vyrýt do rohu jeho přezdívku, jinak dárky vymýšlím praktické nebo související s jeho koníčkem (což v jeho případě je hodně možností)..
ja som kupila na 30tku hodinky a dala som vygravirovat na ne text (tajny
)
jooo pravda, dort měl manža taky,ten salámový, byl moc spokojený, že do něj necpu sladký ![]()
Já jsem na třicetiny koupila sadu na fondue a fondue kuchařku. K tomu suroviny z jednoho receptu a rovnou se to vyzkoušelo.
Máme nejradši sýrové a manžel má rád čokoládové (namáčí se ovoce do čokolády).
On mně k narozeninám koupil obraz, který se nám oběma líbil, když jsme vybírali obraz pro známé ke svatbě, ale tehdy jsme si ho hned nekoupili.
já manželovi koupila lístky na operu, záleží na tom, co tvého manžela baví a co ho zajímá.
já manželovi dala k 30tinám první dítě (teda neporodila, ale dala jsem souhlas k početí), to u vás moc aktuální nebude
![]()
jinak si dáváme takový praktický dárky -el. zubní kartáček, stříhací strojek, parfem, apod, pokud by nosil třeba hodinky je to dobrej tip aby mu zůstaly na památku… hodně záleží na tom co má rád
Tak nám to krásně vyšlo - manžel dostal k 30 narozeninám dceru.
Jestli je salámový, tak radím nechat udělat kytku
Manžel z ní měl radost.
Pak jsem mu nechala udělat dort ve tvaru traktoru, tak to byl taky nadšenej. V soukromí pak dostal ještě kamasutru ![]()
Ani jeden z dárků nečekal, všechny byly za pár korun ![]()
My jsme spíš pro praktické dárky
Takže to byla třeba kvalitní sekera ..
Jinak ke 40.dostal dceru
Já se inspiruju na netu…ale nejlepší nápady mám až po oslavě ![]()
Řídila bych se koníčky a pokud by Tě napadlo něco dražšího a nemáš tolik peněz - co se složit v rodině více lidí?
K 30-tinám jsem manželovi kupovala stativ (amatérsky fotí) a teď v pátek jsme se mu v rodině skládali k promoci a 35-tinám na fotografický batoh ![]()
Ahojky, prosím prosím, manžel bude mít třicátiny a nevím jaký originální dárek- ale bohužel za tisíce to nejde,nenapadne vás něco? Díky