Co k manželově 30?

veselabaculka
16.11.10 09:15

Co k manželově 30?

Ahojky, prosím prosím, manžel bude mít třicátiny a nevím jaký originální dárek- ale bohužel za tisíce to nejde,nenapadne vás něco? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
16.11.10 09:29

kup si něco hezkýho na sebe :-D :-D :-D
bohužel poradit neumím já mu koupila vrtačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.11.10 09:32

Já mu dala dres Pecky, když hrál v Aachenu (sbírá dresy českých hráčů hrajících v zahraničí) a ten do velkého rámu. Pak dort (ten jsem teda nechala upéct) ve tvaru dresu FK MB. A jako hlavní dárek jízda humrem (vždycky po tom autě slintal a chtěl se svézt), ale to teda přišlo asi na 3,5 tisíce, ale ta radost pak a spousty fotek máme, jak to řídil…
Jo a od rodičů dostal domácí pípu a to ho taky hodně nadchlo. To je ale asi všechno drahý, no :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
16.11.10 09:34

čemu se věnuje, koníčky? co ho zajímá?

já mám na třicetiny vymyšlený kvalitní zapalovač a na něj nechat vyrýt do rohu jeho přezdívku, jinak dárky vymýšlím praktické nebo související s jeho koníčkem (což v jeho případě je hodně možností)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.11.10 09:35

ja som kupila na 30tku hodinky a dala som vygravirovat na ne text (tajny :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
16.11.10 09:37

jooo pravda, dort měl manža taky,ten salámový, byl moc spokojený, že do něj necpu sladký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.11.10 09:38

Já jsem na třicetiny koupila sadu na fondue a fondue kuchařku. K tomu suroviny z jednoho receptu a rovnou se to vyzkoušelo. :lol: Máme nejradši sýrové a manžel má rád čokoládové (namáčí se ovoce do čokolády).
On mně k narozeninám koupil obraz, který se nám oběma líbil, když jsme vybírali obraz pro známé ke svatbě, ale tehdy jsme si ho hned nekoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.11.10 09:54

já mu ke 30 porodila syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
16.11.10 09:59

já manželovi koupila lístky na operu, záleží na tom, co tvého manžela baví a co ho zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.11.10 10:06

já manželovi dala k 30tinám první dítě (teda neporodila, ale dala jsem souhlas k početí), to u vás moc aktuální nebude :lol: :lol: :lol:
jinak si dáváme takový praktický dárky -el. zubní kartáček, stříhací strojek, parfem, apod, pokud by nosil třeba hodinky je to dobrej tip aby mu zůstaly na památku… hodně záleží na tom co má rád

• Citovat
  • Upravit
518
16.11.10 10:08

Tak nám to krásně vyšlo - manžel dostal k 30 narozeninám dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.11.10 10:10

Jestli je salámový, tak radím nechat udělat kytku :palec: Manžel z ní měl radost.
Pak jsem mu nechala udělat dort ve tvaru traktoru, tak to byl taky nadšenej. V soukromí pak dostal ještě kamasutru :mrgreen:
Ani jeden z dárků nečekal, všechny byly za pár korun :palec:

• Citovat
  • Upravit
853
16.11.10 10:10

My jsme spíš pro praktické dárky :lol: Takže to byla třeba kvalitní sekera .. :mrgreen: Jinak ke 40.dostal dceru :dance: Já se inspiruju na netu…ale nejlepší nápady mám až po oslavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
16.11.10 10:11

Já manželovi koupila školu smyku a byl úplně nadšenej :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.11.10 10:40

Řídila bych se koníčky a pokud by Tě napadlo něco dražšího a nemáš tolik peněz - co se složit v rodině více lidí?
K 30-tinám jsem manželovi kupovala stativ (amatérsky fotí) a teď v pátek jsme se mu v rodině skládali k promoci a 35-tinám na fotografický batoh 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí