Špatně odpadlý pupečník

4232
15.11.10 16:58

Špatně odpadlý pupečník

Potřebuju uklidnit. Rodila jsem v Krči, kde nechávají pupečník odpadnout sám, což je v pořádku. O víkendu nám odpadl, ale ne celý, zbyl tam takový malý pahýlek. naše dětská doktorka nás s tím posílá do Krče na chirurgii.
Máte s tím někdo zkušenost, co se s tím dělá ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
15.11.10 17:02

jestli se nepletu, kdo jsi (jakože podle avataru myslim, že ne :) ), tak na BC to aktuálně řešila Maty z Profisnažilek, tak se jí poptej :) (chodí i do PSTM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
15.11.10 17:18

uklidnim te :wink:
Rozarka na tom byla podobne, taky jsem rodila v Krci
pupecnik sice odpadl, ale neco malo tam zustalo, nase doktorka nas taky poslala do Krce na chirurgii, tam to jen znovu podvazali takovym provazkem a jeste to odpoledne to samo odpadlo a uz to bylo v pohode a dneska ma krasny pupik :)

• Citovat
  • Upravit
4232
15.11.10 17:28

Tak díky za uklidnění :lol: . Gábi díky za tip, dívala jsem se, ale tam šlo o to, že jim odpadával vůbec, nám odpadl, jen tam asi 1cm zbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
15.11.10 17:30

A Terezko a jak dlouho to tam na tý chirurgii tak trvá ?
Mám v plánu tam zajet hned ráno, jak odvedu starší do školky, tak abych věděla, jak dlouho tam budeme asi čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
15.11.10 17:37

my uz tam byly dvakrat - jednou, kdyz byla takhle uplne malinka a to bylo docela rychly, max. 15 minut, myslim, ze preci jen v poradi zohlednili, ze je to novorozenec a pak jsme tam byly asi kolem roka a to uz jsme si nejakych 40 minut pockaly

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
15.11.10 17:43

a to jsme se vlastne na tu druhou navstevu objednavaly a stejne jsme cekaly, a jak to bylo poprve kvuli tomu pupecniku si teda presne nevybavuju, jestli jsem ji objednavala? :think:

• Citovat
  • Upravit
merett
16.11.10 09:41

ahoj, já teda nevím jak se to dělá při tom když nechávají pupečník odpadnout sáma on tam zůstane, malýmu ho v porodnici normálně ostříhali nůžkama (prej to nebolí, ale já s ena to dívat nemohla :-( ) trvalo to asi minutu a pak se pupík sám zatáhl a bylo vyřešeno

• Citovat
  • Upravit
30313
10.7.12 09:23

Jak je zahojený, můžeš přestat. To mi řekla moje doktorka, když jsem se na to ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.7.12 09:30

Vytirala jsem lihem dokud na steticce byly zbytky kuze a krve, kdyz byl cisty prestala jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.7.12 10:14

Malému pupík odřízli 3 den po porodu, když jsme šli domu. Nic nenechávali odpadnout. A má krásný pupíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí