Co k obědu na víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3267
2.2.12 11:47
Liduš88 píše:
Budu dělat pečené koleno v marinádě s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.Tohle se u nás stalo hitem a každej to pořád chce udělat :D

To zní dobře, jak to děláš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.12 11:50

lasagne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
2.2.12 11:54

V sobotu asi plnene sladke knedle s trnkama,a v nedeli jehneci na tymianu. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2673
2.2.12 11:55
vertigo píše:
Liduš88 píše:
Budu dělat pečené koleno v marinádě s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.Tohle se u nás stalo hitem a každej to pořád chce udělat :D

Do hrnce dám vodu,sůl,nový koření a bobkový list.U vařím koleno skoro do měkka.Pak si udělám marinádu(kečup,gyros,grilovací koření,česnek,pivo,med),všechno smíchám a nejvíc dávám medu a gyrosu.Vychladlý koleno do toho dám,všude pomažu a ráno peču.Podlívám tím vývarem z vaření a přidávám k tomu tu marinádu.
Je to fakt dobrota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
2.2.12 11:57
Liduš88 píše:
vertigo píše:
Liduš88 píše:
Do hrnce dám vodu,sůl,nový koření a bobkový list.U vařím koleno skoro do měkka.Pak si udělám marinádu(kečup,gyros,grilovací koření,česnek,pivo,med),všechno smíchám a nejvíc dávám medu a gyrosu.Vychladlý koleno do toho dám,všude pomažu a ráno peču.Podlívám tím vývarem z vaření a přidávám k tomu tu marinádu.
Je to fakt dobrota :D

To zkusím, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.2.12 11:58
vertigo píše:
Liduš88 píše:
vertigo píše:
Liduš88 píše:
Je to fakt dobrota :D
To zkusím, díky :mavam:

Není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
2.2.12 12:11

V sobotu špagety ( to jak není 2×-3× měsíčně,tak manžel umírá… :roll: ) a v neděli halušky s uzeným a zelím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.2.12 12:34

je halusky bych si take dala. a pak ovar a ten mam fakt chut.
Ot jde koleno varit v papinaku ? mam papinak od vanoc a docela s nim bojuji tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.2.12 12:37
marieondatra píše:
je halusky bych si take dala. a pak ovar a ten mam fakt chut.
Ot jde koleno varit v papinaku ? mam papinak od vanoc a docela s nim bojuji tak nevim.

Určitě jde,ale taky jsem ještě nezkoušela :D Ale mamka ho tam dělá pořád,myslím cca hodinu,možná ani to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
2.2.12 12:53

Měla jsem v plánu kuře na paprice s těstovinama ale jelikož jedeme na víkend k našim tak je to vyřešené :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.2.12 12:55
marieondatra píše:
Ot jde koleno varit v papinaku ? mam papinak od vanoc a docela s nim bojuji tak nevim.

Co by nešlo, když se tam vejde :mrgreen: Já ho taky vždycky napřed uvařim a pak dopékám. Je Mňamózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
2.2.12 13:32

Já budu dělat zapečené kuřecí s bramborem a smetanou. Všechno se to dá do jednoho pekáče a nemusím se o nic starat. :mrgreen: Kdyby někdo věděl takové recepty kdy se to dá všechno do jednoho hrnce a dá zapéct, tak napište, ty mám nejradši, nerada vařím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.2.12 13:34

taky preferuji rychla a jednoducha jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
2.2.12 13:34
berushkacz píše:
Já budu dělat zapečené kuřecí s bramborem a smetanou. Všechno se to dá do jednoho pekáče a nemusím se o nic starat. :mrgreen: Kdyby někdo věděl takové recepty kdy se to dá všechno do jednoho hrnce a dá zapéct, tak napište, ty mám nejradši, nerada vařím. :mavam:

Já takhle dělám ptáčky a roštěnou v jednom hrnci :D . Beztak dělám k obojímu stejnou omáčku a mám tím pádem dvě jídla.
Jinak vše v jednom dělám akorát franc. brambory (nebo místo salámu plátky masa nebo ryby a na to brambory) a houbový nákyp (rýži nepředvařuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.2.12 13:49

Kachní prsa, kysané zelí a brambory
Těstovinový salát s kysanou smetanou

Můj nej eintopf je vrstva cibule, vrstva brambor, nahoru vykoštěné okořeněné koleno (kůžička nařezaná), zavřu to do trouby, díky tuku nepodlívám ani nekontroluju, jen vytáhnu hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí